pussycover's dolls

dor307

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo23.gifpussycover's dolls../images/Emo106.gif

אני אכתוב בקצרה על השירים שחודשו בPCD. כמה דברים לפני: *רוב השירים הם לא קאברים קלאסים. הם לקחו שיר מוכר והפכו אותו לפוסיקט. בד"כ נשאר רק הלחן והפזמון וכמובן שהפכו אותו ליותר עכשווי. (דר זה לא הכל קאברים) *לא עשיתי על Right Now ועל feelin' good בגלל שאני עובר בית ואני צריך לארוז ואין לי משש זמן. מי שרוצה לעשות יותר ממזמן. *הכל לקחו מויקיפדיה.

dor307

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo95.gifDon't Cha

במקור שרה-טורי אלמאז (Tori Alamaze) ב2004 הוקלט ע"י זמרת אמריקאית בשם טורי אלמאז,שבין היתר שיתפה פעולה עם:אווטקאס,TLC,פיית' אוונס(אלמנותו של ביגי),וחיממה את הBEP (נשמע מוכר?). ב04 היא הוציאה את הסינגל הראשון שלה DON'T CHA היונברסל רקורדס. שיר לא היה הצלחה מדהימה(מקום 58 בארה"ב ולא יצא באירופה) הזמרת טוענת שזה בגלל שלא צולם קליפ לשיר,החברת תקיליטים טוענת שהשיר לא היה מתאים ופיטרה את הזמרת. שנה אחרי זה חברת התקליטים נתנה את השיר שנכתב ע"י בי לו גריין(Cee-Lo Green)-שכרגע עובדת עם ג'רנלס בראקלי IS THAT MAKE ME CRAAAZY,ללהקת הבנות החדשה שלהן PUSSYCAT DOLLS וכולם יודעים את ההמשך...

dor307

New member
Hot Stuff (I Want You Back)../images/Emo111.gif

במקור-דונה סאמר ב1979 מלכת הדיסקו דונה באמר הוציאה את השיר באלבומה " The Queen of Disco". זה אחד הלהיטים הגדולים ביותר שלה,ואחד מלהיטי הדיסקו הגדולים. דונה באמר הוציאה מעל 9 אלבומים ושרה להיטים קלאסים כמו: I WILL SURVIVE,I LOVE TO LOVE,I FEEL LOVE,FUNKY TOWN. הגרסא של PCD לקחה רק את הפזמון של השיר המקורי.

dor307

New member
Tainted Love../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif

במקור שרה-גלוריה ג'ונס(Gloria Jones) בשנת 64 גברת ג'ונס הקליטה את השיר שלא היה הצלחה ענקית,אבל היא בסופו של דבר הוציאה 6 אלבומים אז לא לרחם עליה. בשנת 81 הרכב הטכנו Soft Cell הוציאו אותו לאחר שחברת התקליטים שלהם אימה עליהם שאם לא יהיה להם להיט אם יזרקו מהחברה. השיר היה מקום 1 ב17 ארצות כולל בריטניה והגיעה למקום ה8 בבילבורד(אז היה מורכב העיקר ממכירות סינגלים) ושהה במצעד כ43 שבועות. בגרסא הארוכה של השיר הצטרף בסופה השיר Where Did Our Love Go של הסופרינס(64),בהנהגת דאינה רוס(מקום 1 ארה"ב שלישי בריטניה) לא שזה קשור אבל אחריו לסופרינס יצא את BABY LOVE הקלאסי.

dor307

New member
SWAY../images/Emo16.gif../images/Emo25.gif../images/Emo68.gif

במקור שר-דן מרטין דן מרטין היה כוכב קולנוע אמריקאי בשנות ה40 הוא שר את SWAY שמבוסס על שיר מקסיקני מפורסם בשם Quien Será. הרבה שירים שונים סימפלו את שאחד המפורסמים ביותר הוא " When The Rhythm Starts To Play" שהיה בNOW1 (פשוט יש לי אותו) הגרסא של PCD היא שונה מבגרסא האורגינלית,ז"T שינו את המילים בבתים ורק הפזמון והלחן נשארו.

dor307

New member
תודה

אבל אם היתי ממש משקיען אז היתי נותן קישור להורדה של השירים המקוריים(אני עוד אעשה אתזה אחרי פיזיקה)

West Doll

New member
תודה רבה דור..!!!

היה ממש מהנה לקרוא את זה....לא ידעתי שהיה להם כ"כ הרבה חידושים באלבום, חשבתי היה להם 2-3 שירים.....אז שוב, תודה רבה רבה!!

patito ƒeo

New member
וואי תודה! ../images/Emo107.gif

הממ. לא ידעתי שהן חידשו כל כך הרבה
לפחות ת'שירים היותר יפים הן לא חידשו.. [וגם לא כתבו בעצמן [תקנו אותו אם אני טועה], אבל ניחא..]

למעלה