שרשור רדיו...

omerfru

New member
זו דפני (Daphnef)

עכשיו קלי בגלגל"צ!!!!!
לפחות אמורה להיות...

התחיל הספיישל של קלי ברדיוס

100FM,שמעו את קלי מתלהבת מזה שהיא באה לארץ ויש עוד קטעים איתה וגם אמרו שמגרילים כרטיס לפגישה איתה

barlevix

New member
ליאור שלח לפורום ד"ש ברדיו!!!!../images/Emo13.gif

עכשיו במאה אפ אמ זכה בחור בן 20 וענה על שאלה ממש קשה ... וזכה להפגש עם קלי וכרטיס להופעה שלה .... הוא מסר ד"ש לפורום שלנו ... ואפילו אמר "לפורום הרישמי של קלי קלארקסון בתפוז" ואז השדרנית אמרה "בלי פרסומות" ואז הוא מסר למנהלים ד"ש והוא אמרה שהם עושים עבודה נהדרת בחודשים האחרונים !!! כל הכבוד .... ליאור מגיע לך... נ.ב. הם שאלו אותו : מי הוא זה שניצח את קלי קלארקסון בתחרות של אמריקן הידול העולמי וליאור ענה תוך פחות משניה !!!!!!!!!

Cm 2004

New member
מי זה הליאוררררררררררר הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

סליחה על ההודעה החדשה אבל הייתי חייב לדעת מי "המניאק" שגם סיים צבא וגם גנב לי ת'חלום? אחי אני מקנאאאאאאאאאא בך! אל תקח
את זה אישית! מברוקקקקק אחי! חיבוק ענקי לקלי ממני ותרשה לעצמך גם כמה נשיקות
(חופשיייי אחי! בלי בושה! עלי!)
* אגב במקרה ולא שמעתם.. גם ברגעים מאושרים כמו הרגע הזה הבנאדם לא שכח אותכם ואת הפורום ודאג למסור לכם ד"ש ואת אהבתו ותמיכתו בפורום דרך הרדיו. (סתם שתדעו)

ליטול B

New member
../images/Emo207.gif

טוב חבר'ה השדרנית מ100FM אמרה שקלי תנחת בעוד פחות מ24 שעות אז אני רוצה לדעת אם זה נכון ומתי?!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני אשכרה../images/Emo15.gif

מרגישה רע כי לא ידעתי את זה

STA1

New member
היה אמריקן איידול עולמי??חח..

לא ידעתי שהיה בכלל..מי ניצח אותה?ומתי זה היה?

ליטול B

New member
את זוכרת את התשובה?../images/Emo4.gif

ואיייי באותו הרגע שהיא שאלה את השאלה אני כזה מה זה לעזאזל?! פייי לא הרגשתי את הלב שלי באותו זמן הייתי בהלם מהשאלה ובכלל עם הליאור הזה מאיפה הוא יודע את התשובה?
ולמה לעזאזל אני לא יודעת אותה?

YouFoundMe

New member
ת'אמת...

אני מרגישה הקלה.
חחחח הגעתי לאן שהגעתי,הם לקחו את הטלפון שלי מתוך מלא שהתקשרו,זה גם משהו. יאללה בלאגן קלי מחר בישראללל!

Cm 2004

New member
רק כנראה שעדיין זה היה מאוחר מידי..

לפחות זכית לזה. יש מלא שגם לזה לו הגיעו כמו שאמרת :) אגב.. לאיזו הופעה את הולכת?

YouFoundMe

New member
26 and you?

אני מתרגלת את האנגלית שלי,שאני אבוא למלון לחטוף את קלי חחחח

Cm 2004

New member
צריכה שותף? כי אם כן אין לי התנגדות

ככה גם נוכל להשלים ת'אנגלית 1 של ה2 :)

למעלה