שאלון על שיר

bad astronaut

New member
עונה D=

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) אמממ... דיי גבוה בגלל האות S המשפט המועדף בשיר:And I can't stand the pain And I can't make it go away No I can't stand the pain זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אמממ...מארון! למה? כי אז זה היה הופך להיות שיר על בחורה וגם לא אוהבת את הנגינה של הלהקה הזאת P= זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ... bleed the dream האם השיר דיכאוני? כן, אבל יש בו משהו חיובי, אין לי מושג מה אבל יש... אולי זה מתחבא! שם השיר מתאים לתוכן שלו? חחחח ממש לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי מעדיפה, כי שמות של שירים לא ממש משפיעים עליי האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא יודעת, אני לא ממש הבנתי את האופי של הדיסק לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?תנו לחשוב על זה! אממ... לא יודעת! D= האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? אפור איזה ריח מתאים לשיר? גשם...חחח שוב אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. בעעע אין לי כוח דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: בנתיים כלום, מתי שיזכיר לי משהו נדבר!

riotgirl28

New member
[:::

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)...גבוה המשפט המועדף בשיר:i just wanna scream זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אבריל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סימפל פלאן האם השיר דיכאוני?לא.הוא ריאליסטי שם השיר מתאים לתוכן שלו?קצת היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא הכי. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מממ לוידעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא.מושלם האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר? ירוק כחול. איזה ריח מתאים לשיר? ....*הרמת גבה* אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. *מזה אנחנו מנתחים את השיר?* דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ כלום? השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:כל מיני.

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:I try to make a sound but no one hears me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בלינק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מישל בראנץ'
האם השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמממ לא יודעת... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? How could this happen to me {?????} האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא שמעתי את הדיסק לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממממ לא איזה צבע מתאים לשיר? שחור איזה ריח מתאים לשיר? אה? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אמממ אל הכי קשור... אבל פייר יושב ברחוב ושר את השיר ועוברים מלא אנשים אבל רואים אותם מטושטשים... וחלקים שבהם רואים את הלהקה מנגנת דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממממ שהשניות האחורונות של השיר לא מתנגנות לי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אמממממ סתם שזה שיר יפה..?!

יאללה גם אני עונה

שאלון על שיר מאת: Just TalTiו 30/06/05 | 13:51 הפינה שלי שיר השבוע הוא Untitled מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה המשפט המועדף בשיר: כל השיר בערך, הוא מלא משפטים מדהימים זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! או זה קל, ניסים סימן טוב זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מממ שמוליק?
האם השיר דיכאוני?לא- הוא מרגש שם השיר מתאים לתוכן שלו? רק אם הייתי יודע מה פירוש השם.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אם רק הייתי יודע מה פירוש השם.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?ממ, נראה לי.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? דיסק של הלוויות (?!) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא.. זה אפילו עגול.. 4 דקות, די נדיר האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר? שחור איזה ריח מתאים לשיר? אלכוהול? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה... שזה יהיה כמו בוולקאם טו מיי לייף שפייר יושב על דבר גבוה כזה, ואז אחד הנגנים האחרים בא ועושה לו "מה קורה אחי" ונותן לו כף בגב, ואז הוא עף ומת.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הכלב שלי הפליץ.. אבל זה קורה כל הזמן השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: כלום..

Dorin555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה אתה הורג את פייר?? דמיינתי את זה בתור קליפ..

למעלה