עוד קצת Rudebox

a Warming Sign

New member
../images/Emo125.gifעוד קצת Rudebox../images/Emo41.gif

רק שלא ימאס לכם.. אוקיי,אז מחר יוצא רשמית הסינגל לחנויות.. מה אתם חושבים שצפוי לו
במצעדים,במכירות,בהורדות.. אתם חושבים שהקהל האירופאי[והעולמי] יקבל את הסגנון החדש או יקטול את הסינגל
כמובן שאתם מוזמנים להגיד גם מה אתם חושבים על השיר/הקליפ,עכשיו אחרי שאנחנו מכירים אותו כבר תקופה קצרה.. ועוד משהו קטנטן
הזמינו לי בטעות שני עותקים של הסינגל[שתי גרסאות שונות],אז אם מישהו ירצה לקנות אותו ממני, או להחליף - בשמחה
תצרו קשר במסרים.

אני חושבת

שמה שהתקשורת עשתה לדיסק הזה.. שכבר קטלה והכשילה אותו עוד לפני שיצא, יגרום לזה שלא יהיו הרבה מכירות לדיסק כמו לדיסקים הקודמים. אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה (בכללי לא אבל.. רודבוקס נחמד [= ) וגם יש לי משפחה בגרמניה שמאודד אוהבת את הסגנון הזה.. אז.. אני אגיד לכם מה לפי דעתי ייקרה עם הדיסק כשהוא יצא =]]]]

YA YA SHNEL

New member
אני לעומת זאת

ממש ממש לא אהבתי ת'שיר..בכלל לא, זה פשוט לא מתאים לו! סבב ההוא אוהב את זה אבל זה פשוט סתמי וזה כמו שאר השירים....זה כל כך לא זה=\ לא אהבתי=\

נכון.. זה לא כל כך

רובי בגלל שאנחנו לא רגילי לסגנון כזה ממנו ובגלל שזה באמת לא מה שמאפיין את המושג- "רובי וויליאמס" אבל אם השיר לא היה של רובי היית אוהבת אותו? כי בתכלס זה שיר נחמד וקליט מאוד.. ולאיזה שאר שירים התכוונת?

למעלה