סופ"ש רגוע...

Black Balloon

New member
../images/Emo125.gif סופ"ש רגוע... ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: שיר השבוע לא של בון ג'ובי: הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: ציטוט השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: תמונת השבוע:

Black Balloon

New member
:)

שיר השבוע של בון ג'ובי: Bad Medicine שיר השבוע לא של בון ג'ובי: האמת שלא יצא לי לשמוע הרבה השבוע... הדבר הטוב של השבוע: אתמול בת דודה שלי ילדה בן :]]] וגם ציירתי קצת וצבעתי את הפח בחדר D: [יצא מגניב] הדבר הרע של השבוע: לא מצאתי עבודה ובדרך גם נשרפתי ציטוט השבוע: "חם ליייייייי" קליפ השבוע: אין המלצת השבוע: חורף! ותקנו דיסקים P: תמונת השבוע: אין ואני חייבת לספר לכם מה חלמתי אתמול! חלמתי שהייתי בחתונה של טיקו והחתונה הייתה בתוך התנור בבית שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו, אין לי מושג איך הגעתי לזה. הכל בגלל החום! P:

We Never Close

New member
הוו..../images/Emo140.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: lost highway. שיר השבוע לא של בון ג'ובי: tears don't fall - bfmv. הדבר הטוב של השבוע: קניתי 4 דיסקים של בון ג'ובי, סוף סוף
. הדבר הרע של השבוע: טונות של שיעורים לחופש. ציטוט השבוע: אין. קליפ השבוע: make a memory. המלצת השבוע: lost higway, אלבום ממש טוב! תמונת השבוע: סופ"ש מוצלח לכולם!

nogao10

New member
סוף שבוע רגוע בגלגל"צ! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: אמ..... We got it going on שיר השבוע לא של בון ג'ובי: השיר החדש של ג'סטין, לובסטונד או משהו... (כי כיף לרוץ איתו1) הדבר הטוב של השבוע: נגמר בית ספר, ופרסמו ב7 לילות תמונות של דניאל רדקליף חצי ערום..... הוא כזה כוסון! הדבר הרע של השבוע: מה שלא מונע ממני להתכונן לבגרות ביום ראשון בלשון (איכס איכס איכס) (חרוז) ציטוט השבוע: "עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה זה כבר צבא!
קליפ השבוע: כל הקליפים מההופעה של בונג' באנגלייה.... ריצי' כזה חמוד המלצת השבוע: אל תצרבו דיסקים של בונג'! זה לא המצלה, זה איום!!!! תמונת השבוע: חלק בטח ראו אותה אבל אני שמה אותה שוב, כי וואו, תמונת השנה שלי-

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: Wanted dead or alive שיר השבוע לא של בון ג'ובי: Metallica - Nothing else matters הדבר הטוב של השבוע: יצא שרק 3 בקולנוע הדבר הרע של השבוע: החום הזה
ציטוט השבוע: - קליפ השבוע: Make a memory המלצת השבוע: - תמונת השבוע: אין

LIRONSH100

New member
סופ"ש רגוע...

שיר השבוע של בון ג'ובי: we've got it going on שיר השבוע לא של בון ג'ובי: גלי- ראיתי כוכב נולד ואני די אוהבת את שלומי הראל... הדבר הטוב של השבוע: חופש! הגרות הכמעט אחורנה שלי... (אני מרשמתי לתוכנית השבוע שבתוך חודשמגישים אותי לעוד בגרות....) הדבר הרע של השבוע: שהוא נגמר מהר... ביום ראשון אני חווזרת ללמוד... ציטוט השבוע: "דברים קטנים באים באריזות קטנות והכוחה הכי גדולה לזה זה ג'ון בון ג'ובי..." ציטוט שלי ואתן לא רוצות לדעת אייך המצאתי את זה... קליפ השבוע: MAM... המלצת השבוע: להיות במקום שהמזגן עובד!!! תמונת השבוע:סתם גלשתי באינטרנט ומצאתי את התמונה הזו... חתיך שלי.... באמת אפשר לדעת איזה שנה זו הייתה לפי השיער שלו.. (זה היה ב93 או92...)

וואצייייייייייייי!!

don't ask.. שיר השבוע של בון ג'ובי: אין :X שיר השבוע לא של בון ג'ובי: ברינג מי טו לייף של אוונסנס הדבר הטוב של השבוע: נשף סיום י'ב! הדבר הרע של השבוע: נשף סיום י'ב
[כולם הקיאו אחד על השני ואני הייתי עדה לזה
] וגם נשרפתי מהשמש ואני אדומה רצח וכואב לי
ציטוט השבוע: "אני מרגישה כאילו תקועה לי נקנקייה באמצע הפנים"
קליפ השבוע: אהמ... אין המלצת השבוע: פורום בונג'ובי! [כי אני אוהבת אותכם
] תמונת השבוע:

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב../images/Emo24.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: Something to believe in שיר השבוע לא של בון ג'ובי: skid Row- I Remember You הדבר הטוב של השבוע: ההופעה של שון פול..היה פצצצצצצה
והכרתי אנשים מיוחדים :p הדבר הרע של השבוע: בגרות אחרונה בספרות..זתומרת..אני לא רואה יותר את בצפר בחיים..נגמר ..זהו ;( והייתי באיזה מסיבה שהיו בה מלא ערסים ..איכ :X קליפ השבוע: MAM :p המלצת השבוע: ה"חוף"
תמונת השבוע: ציירתי יצור וקראתי לו בשם
כן כן אני משועממת..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח../images/Emo6.gif מה יפה בו..וזה עוד בעטים של בצפר

תודההה :p !

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifתודה XD

חח שימי לב מה הוא מחזיק-->
בונאה אני מושפעת -_-

למעלה