סוף שבוע

../images/Emo125.gifסוף שבוע../images/Emo125.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן צמחונות וטבעונות אופנה אלטרנטיבית מטאל האח הגדול סרטים וקולנוע מתגייסים דוקטור הו וטורצ`ווד מייפל סטורי אמריקן איידול
עשרת הפעילים (27) Touched By Angels (31) Fairywitch (31) בתירח (34) MR Lordi (38) LadySilkworm (44) feel the revenge (76) bachner1 (103) shirlapes (106) Brombit (191) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
שרשור התפקדות אפריל
שרשור סיכום המפגש
החולייה החלשה - חצי הגמר!
עדכונים על האלבום המתקרב(!) של טאריה (תודה להילה!)
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? שיהיה סופ"ש קסום ושבוע מגניב!

הרבה זמן לא עניתי על זה:)

שיר/י השבוע של נייטוויש:הממ אין. שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Avantasia-Crestfallen Avantasia-Black Wings Heavenly-Lost In Your Eyes Heavenly-Spill Blood On Fire Lara Fabian-Wonderful Life אמן/אלבום השבוע:Avantasia-The Wicked Symphony
משהו טוב שקרה השבוע:חופש:) משהו רע שקרה השבוע:מצב רוח ירוד פה ושם. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:חוזרים לבסיס ולשגרה.יהיה כ"כ קשה לחזור
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-עימות המלכים סדרה-ספרטקוס
סרטון השבוע:הממ היו כמה,אבל לא זוכרת. משחק השבוע:... המלצת השבוע:לא יודעת. ציטוט/י השבוע:"אי אפשר ללכת ישר כשהדרך מתפתלת". תמונת השבוע:אין מה אתם שומעים עכשיו?Avantasia-Dying For An Angel(חורשת עליו כבר שבועיים.שיר אדיר!
) אחר:נמנמנמ... שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם?אבטיח:)

Brombit

New member
החיים קשים כשיש אנשים ../images/Emo79.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: איןןןןןןן ןן ן ן ןן ן ןןן שיר/י השבוע לא של נייטוויש: נ.ב לפני- שכחתי לשמוע שוב
אני אצטרך לקחת אותם גם פה Depeche Mode - Halo Bjork - Hidden Place 65daysofstatic - Mean Low Water אמן/אלבום השבוע: כלומוש משהו טוב שקרה השבוע: כלום
משהו רע שקרה השבוע: כרגיל
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: כרגיל ללללל ספר/סרט/סדרת השבוע: בחזרה לעתיד 1+2 (כשאת חלק 3 ראיתי לפני כמה שנים. ואני לא זוכרת אותו) סרטון השבוע: - משחק השבוע: זוווומה (קצת) המלצת השבוע: לנשום עמוק. או משהו
ציטוט/י השבוע: נההההה תמונת השבוע: נההההה מה אתם שומעים עכשיו? כלומוש אחר: שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? תזכירו לי איזה יש חוץ מאבטיח

בתירח

New member
../images/Emo6.gif

משעמם לי ומתחשק לי שיר/י השבוע של נייטוויש: the kinslayer, end of all hope, dead boys poem, dead to the world וwish i had an angel שיר/י השבוע לא של נייטוויש: חייל של מאה שערים - שייגעצ famous last words - MCR (כשמכריחים אותך ללמוד שיר ביום, הוא נתקע לך בראש חזק) וכל השירים מההופעה :) אמן/אלבום השבוע: ממ... נרקססיטי מצידי להגיד by the void? (הלהקה שלי
) משהו טוב שקרה השבוע: הופעה מדהימה, הכנות וחזרות מטורפות ואופוריה של שעות לפניה ואחריה, עד עכשיו. משהו רע שקרה השבוע: מתכונות ומבחנים מדכאים
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: רע- מבחן ענק בהיסטוריה ועבודה עוד יותר ענקית במת' שאני לא מוכנה בשיט לאף אחד מהם. טוב - אולי עוד הופעה ואולי מבחנים עם הקלידנית והבאסיסטית של הלהקה שלי (שהיא גם החברה המושלמת שלי *~*) להופעת נוער של איגי למי שיש לו מושג מה זה ואני אנחש שאני במיעוט פה
ספר/סרט/סדרת השבוע: חעחע, ספר- עמק צל שחזרתי לקרוא אחרי שנה. סרט- איימטויל הורור (סרט גאוני *~*) וסדרה- איך פגשתי את אמא
סרטון השבוע: מממ... lets go to the mall?
משחק השבוע: נעע המלצת השבוע: תיזהרו מגלידה- כי כשעולים להופיע בלי מרווח של שלוש שעות לפחות מאז שאכלת כוס ענקית, את עלולה לתקוע גרפס לתוך המיקרופון
ציטוט/י השבוע: "צב קטן הלך לטייל, הלך לטייל ומת. הוא מתתתתתתת" תמונת השבוע: נה... מה אתם שומעים עכשיו? את ההורים שלי וחברים שלהם, אבל השיר האחרון בשאפל היה for the heart i once had אחר: שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? מנגו

Let's go to the malllllllll

today!
שמחה שההופעה הייתה טובה :) יש סיכוי שנשמע פה הקלטות כלשהן של הלהקה שלך? :0

Raven13

New member
אצטרף לשאלה!

ובהצלחה עם המבחנים להופעת נוער של איגי.

בתירח

New member
ממ... ../images/Emo9.gif

כרגע עוד אין לנו הקלטות, כשיהיו אני אפרסם אותם בכל מקום אפשרי אז אני מניחה שכן :) בינתיים יהיה אפשר לראות בפייסבוק קליפים ברגע שמישהו יעלה XD תודה :)

theEscapist

New member
וואי, פעם ראשונה אחרי מיליון זמן

שיר/י השבוע של נייטוויש: נמממ... אין? שיר/י השבוע לא של נייטוויש: האמת שיש בקושי. בטח משהו של הקילרז. אמן/אלבום השבוע: אני לא יודעת איך זה קרה, אבל אני כבר כמעט חודש חורשת על הקילרז. משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לפנימיה! איזה כיף לראות את כולם
משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לבצפר. די, מתחיל ממש למצות את עצמו. עוד 3 חודשים וזהו! תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: עדיין לא מתחילים המבחנים, אבל ממש כמעט, יש ערב עבודות גמר ואני צריכה להציג את עבודת הגמר, ויום חמישי המבורך, בו אני פשוט לא לומדת בכלל .D: ספר/סרט/סדרת השבוע: "הפלגה לסרנטיום" של גאי גבריאל קיי. זה הספר השלישי שלו שאני קוראת, וכולם מעולים
סרטון השבוע: - משחק השבוע: - המלצת השבוע: נראה לי נלך עם גאי גבריאל קיי. תקראו את "טיגאנה"! ציטוט/י השבוע: "always be wary of any helpful item that weighs less than its operating manual" פראצ'ט, לא זוכרת באיזה ספר תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? רעש של מחשבים אחרים, במרפסת הירוקה. נורא שקט, שבת בבוקר... אחר: שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? תווווווווווות!

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: The Poet and the Pendulum שיר/י השבוע לא של נייטוויש: The Beatles- Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club Band אמן/אלבום השבוע: Bullet for My Valentine-Scream Aim Fire משהו טוב שקרה השבוע: עוד צילומים. משהו רע שקרה השבוע: בצפר.... תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מבחן באופטיקה... בעעע. ונוסעים ליד ושם. ספר/סרט/סדרת השבוע: עספור, סאות' פארק. סרטון השבוע: - משחק השבוע: Assassin's Creed 2
המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? The Poet and the Pendulum אחר: שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? אני לא יודע אם נקטרינה זה בקיץ

shirlapes

New member
יאמי

שיר/י השבוע של נייטוויש: סהרה, איילנדר שיר/י השבוע לא של נייטוויש: garbage - medication, the trick is to keep breathing אמן/אלבום השבוע: הממ...גארבג'? משהו טוב שקרה השבוע: סופה"ש משהו רע שקרה השבוע: הבוס שלי הטריף אותי + נשארתי יותר מידי זמן בימים מסוימים תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיהיה רגוע יותר בעבודה. ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר ללימוד רוסית
סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=NC7fqQE995I&feature=popular
משחק השבוע: super street fighter 2 turbo HD remix. קיצר, רי-מייק לרי-מייק של הרי-מייק של הרי-מייק למשחק שיצא לפני 20 שנה. היה לי את האורגינל
המלצת השבוע: מרק דלעת של מקס ברנר
מה אתם שומעים עכשיו? את שילה מגרגרת לי אל תוך האוזן אחר: יש לי שביזות יום א' ואני לא בצבא. טוב, עוד 3 שבועות אני מסיימת שם. שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? אוו... זה קשה - נקטרינה, תותים וענבים ירוקים.

../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המתכונת בתנ"ך הייתה קלה. סיימנו עם העבודה באזרחות! X_X יצא באפי חדש (עוד לא קראתי). היינו אצל בן דודה שלי ביום ההולדת של הילדון שלו, והיו ההורים שלו והאחים שלו עם כל הילדונים (9 סה"כ) והיה די נחמד. גנבתי לדי הרבה זמן איזו תינוקת והיא ככה . קטנה!!! כזו פוצי. D: האכלתי אותה עוגת שוקולד. XD דוד שלי גם היה והוא נשאר אצלנו לשבת (חחח אשכרה חיממנו את האוכל על פלטה כי הוא דתי), ובן דודה עם המשפחה שלו גם באו אלינו לארוחת ערב אתמול והיה דווקא נחמד. משהו רע שקרה השבוע: למידה לתנ"ך. מתכונת בתנ"ך. סוף החופש, כלומר תחילת התגבורים והמבחנים. לחץ והיסטריה ודכאון עם מחשבים בעיקר, ובכללי העבודות שיש לי להגשה בימים האלה (כולן באיחור). גילינו שלשום שאתמול זה היום האחרון שלנו להגיש את העבודה באזרחות כדי שיהיה לנו ציון ונוכל לגשת לבגרות, אז נפגשנו אצלי בערב ועבדנו. היה נחמד חלק מהזמן אבל העבודה הייתה ממש מכוערת. ואנחנו פשוט אנשים כאלה אז זה נורא נמרח הרבה מהזמן, נגיד כשדיברנו על האירוויזיון ואכלנו פיצה ושתינו ממש מלא ויטמינצ'יק והפרחנו בועות סבון ושיחקנו עם קריסטל בול וחלק מאיתנו ישנו... XD ב3 בערך אחד הלך, ב3 וחצי עוד שתיים ולקראת 5 האחרונה הלכה. התקלחתי, סיימתי לסדר משהו קטן בעבודה והלכתי לישון ב5 וחצי במיליון. X___X רק שתבינו כמה מעט ישנתי - כשקמתי, ועוד איזה שעתיים אח"כ, השיער שלי עדיין היה לח מהמקלחת! (מה שגרם לו להתמלא בשוונצים, וביטל לחלוטין את הרעיון של מקלחת לפני השינה נגד שוונצים
) ואתמול עם העייפות החולנית הזו הייתי צריכה להיות ב3 שעות תגבור באזרחות, ביום ההולדת ולנסות לעבוד על מחשבים. היום לא יצא לי למצוא מישהו שישב איתי וילמד אותי את החומר אז ניסיתי לבד, ועשיתי חלק מהדברים (מצאתי קודים :X) אבל הם לא עובדים לי. ואני גם די בטוחה שאני עובדת לא נכון בכל מיני מובנים. אני ככה . קרובה להתייאש ולזרוק לעזאזל את 5 היחידות האלה ואת 3 שנות הסבל בגללן. אבל מחר אני אדבר עם המורה, אראה לו את מה שיש לי ולא עובד, ונראה מה הוא יגיד. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
הימימ חוזרת!!! וגם האוס
בי"ס
מחשבים
חייבת חייבת חייבת כבר, הסופ"ש, לסיים ולהגיש את כל הדוחות בביולוגיה
מחשבים
דברים בצרפתית
סוף סוףףףףףףףף שיעורי נהיגה, הגיע הזמן
טיול שנתי של איזה מיליון ימים! כלומר, 4. ושניים מהחברים לא יוצאים וחבל. :{ ספר/סרט/סדרת השבוע:
באפי, אנג'ל (למרות שבקושי ראיתי כי בי"ס
). אפילו לא ראיתי השבוע פרנטהוד, הטופ מודל ואבודים!
סרטון השבוע: סרטונים אקראיים מהתכנית של טיירה שראיתי איזה יום, היא כזו חולת נפש ומשעשעת XD המלצת השבוע: לא ללמוד מחשבים
לא ללמוד בכלל
ואם בכל זאת בחרתם לא לנשור מביה"ס, אל תדחו עבודות. במיוחד כאלה שאתם לא יודעים בכלל איך לעשות. ;>_________> ציטוט/י השבוע:
- Manbearpig אומר/ת (00:18): כשקוראים את המילה פלא הרבה פעמים היא מתחילה להיראות כמו שם של פרי
(אדמה כותבת חיבור באנגלית) Adama: אפשר להוסיף סמיילי? :( זוהר: לא XD Adama: או למרוח אותיות? זוהר: לא ממש Adama: חבל, זה אמצעי אומונותי 100מם זוהר: אהא Adama: (אפשר לכתוב 100מם??????????) זוהר: לא כדאי Adama: גם חבל :(
~אמרתי על משהו "מיליון" במקום לתת מספר~ Adama: מיליון זה לא מספר
(אחרי ששיניתי את הכינוי במסנג'ר ל"זוהר", אחרי כמה שנים שזה היה "זוערית") ירדן אומר/ת (16:26): זוער הכינוי שלך בשגיאת כתיב
Adama: מה לעזאזל באפי לובשת מה שבטוח, זה לא חזיה מה אתם שומעים עכשיו? התחיל עכשיו, עד סוף הקיץ - ערן צור אחר: אני שונאת מחשבים ובא לי למות בגלל זה
ובכלל בא לי לנשור מביה"ס וזהו
שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? מנגו, אפרסק... תות זה קיץ? (אני זוכרת שכמה פעמים הכנו עוגתותים ליום ההולדת של אח שלי בפברואר, וליום ההולדת שלי ביוני לא היו תותים. אבל נראה לי שעכשיו פשוט יש תותים כל הזמן
) אה ואוכמניות זה מגניבי, למרות שלא יצא לי לאכול הרבה כי בארץ יש רק קפואות וזה פחות נחמד. בפראג יום אחד קנינו קופסה של מלא פירות יער טעימים, זה היה נחמד. D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

bachner1

New member
שבוע טוב :)

שיר/י השבוע של נייטוויש: אין שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Therion- Son of the Sun, The Wonderous World of Punt, Melek Taus, Adulruna Rediviva. אמן/אלבום השבוע: Sirius B של ת'יריון. משהו טוב שקרה השבוע: הרבה בית, ערב מדורי כיף. משהו רע שקרה השבוע: לא עשיתי כלום כרגיל
והייתי טיפש מספיק בשביל לנעול את עצמי מחוץ למשרד שלי בצבא ב-1 בלילה
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אולי סוף סוף לתפוס אומץ... ויום השואה. ספר/סרט/סדרת השבוע: מדגסקר 2 וWall-E
וחגיגה בסנוקר סרטון השבוע: מערכון שלעולם לא יהיה בארץ נהדרת... http://www.youtube.com/watch?v=EX1fbXp1_KA משחק השבוע: פוקר בפייסבוק המלצת השבוע: תעשו עם עצמכם משהו
ציטוט/י השבוע: אין תמונת השבוע: אין (לי כוח
) מה אתם שומעים עכשיו? את אמא שלי אומרת לי שלום אחרי שחזרה מהופעה שבה היא הופיעה עם המקהלה שלה. אחר: מקווה שהמשחק בארסה-ריאל יהיה טוב :) שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? תותים זה ממש טעים, אבל עוד יותר עם סוכר

bachner1

New member
חח אין סיכוי ../images/Emo6.gif

ת'יריון אוהבים לשיר על.... אלים ואגדות ודברים לא מובנים
אבל זה אלבום טוב

bachner1

New member
ציטוט:

"נכנסתי למסדרון ארוך, ומולי באה דמות מוזרה ומפחידה שלא זיהיתי. היא נראתה חלושה, לבשה חלוק ומעיל שהיו גדולים עליה ב-3 מידות, הלחיים שלה היו נפולות, והפנים שלה שקועות. היא נראתה כאילו היא מתקדמת ישר אליי. זזתי ימינה, וכך עשתה גם הדמות. התחלתי קצת לפחד. השפלתי את ראשי והתחלתי ללכת מהר קדימה, עד ש...התנגשות! הסתכלתי שוב על הדמות, הרמתי את יד ימין, וכך עשתה גם הדמות. נדנדתי בראש כמה פעמים, וכך עשתה גם הדמות. לכם זה אולי כבר ברור, אבל לי לקח המון זמן להבין מה קרה. הרמתי את הרגל ובעטתי במראה הגדולה שניצבה על הקיר מולי. זה היה הזמן שבו התחלתי להכיר את עצמי מחדש אחרי השואה." (מתוך עדות מצולמת של סבתא שלי ז"ל על קורותיה בשואה)

למעלה