../images/Emo7.gif
משהו טוב שקרה השבוע: המתכונת בתנ"ך הייתה קלה. סיימנו עם העבודה באזרחות! X_X יצא באפי חדש (עוד לא קראתי). היינו אצל בן דודה שלי ביום ההולדת של הילדון שלו, והיו ההורים שלו והאחים שלו עם כל הילדונים (9 סה"כ) והיה די נחמד. גנבתי לדי הרבה זמן איזו תינוקת והיא ככה . קטנה!!! כזו פוצי. D: האכלתי אותה עוגת שוקולד. XD דוד שלי גם היה והוא נשאר אצלנו לשבת (חחח אשכרה חיממנו את האוכל על פלטה כי הוא דתי), ובן דודה עם המשפחה שלו גם באו אלינו לארוחת ערב אתמול והיה דווקא נחמד.
משהו רע שקרה השבוע: למידה לתנ"ך. מתכונת בתנ"ך. סוף החופש, כלומר תחילת התגבורים והמבחנים. לחץ והיסטריה ודכאון עם מחשבים בעיקר, ובכללי העבודות שיש לי להגשה בימים האלה (כולן באיחור). גילינו שלשום שאתמול זה היום האחרון שלנו להגיש את העבודה באזרחות כדי שיהיה לנו ציון ונוכל לגשת לבגרות, אז נפגשנו אצלי בערב ועבדנו. היה נחמד חלק מהזמן אבל העבודה הייתה ממש מכוערת. ואנחנו פשוט אנשים כאלה אז זה נורא נמרח הרבה מהזמן, נגיד כשדיברנו על האירוויזיון ואכלנו פיצה ושתינו ממש מלא ויטמינצ'יק והפרחנו בועות סבון ושיחקנו עם קריסטל בול וחלק מאיתנו ישנו... XD ב3 בערך אחד הלך, ב3 וחצי עוד שתיים ולקראת 5 האחרונה הלכה. התקלחתי, סיימתי לסדר משהו קטן בעבודה והלכתי לישון ב5 וחצי במיליון. X___X רק שתבינו כמה מעט ישנתי - כשקמתי, ועוד איזה שעתיים אח"כ, השיער שלי עדיין היה לח מהמקלחת! (מה שגרם לו להתמלא בשוונצים, וביטל לחלוטין את הרעיון של מקלחת לפני השינה נגד שוונצים
) ואתמול עם העייפות החולנית הזו הייתי צריכה להיות ב3 שעות תגבור באזרחות, ביום ההולדת ולנסות לעבוד על מחשבים. היום לא יצא לי למצוא מישהו שישב איתי וילמד אותי את החומר אז ניסיתי לבד, ועשיתי חלק מהדברים (מצאתי קודים :X) אבל הם לא עובדים לי. ואני גם די בטוחה שאני עובדת לא נכון בכל מיני מובנים. אני ככה . קרובה להתייאש ולזרוק לעזאזל את 5 היחידות האלה ואת 3 שנות הסבל בגללן. אבל מחר אני אדבר עם המורה, אראה לו את מה שיש לי ולא עובד, ונראה מה הוא יגיד.
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
הימימ חוזרת!!! וגם האוס
בי"ס
מחשבים
חייבת חייבת חייבת כבר, הסופ"ש, לסיים ולהגיש את כל הדוחות בביולוגיה
מחשבים
דברים בצרפתית
סוף סוףףףףףףףף שיעורי נהיגה, הגיע הזמן
טיול שנתי של איזה מיליון ימים! כלומר, 4. ושניים מהחברים לא יוצאים וחבל. :{
ספר/סרט/סדרת השבוע:
באפי, אנג'ל (למרות שבקושי ראיתי כי בי"ס
). אפילו לא ראיתי השבוע פרנטהוד, הטופ מודל ואבודים!
סרטון השבוע: סרטונים אקראיים מהתכנית של טיירה שראיתי איזה יום, היא כזו חולת נפש ומשעשעת XD
המלצת השבוע: לא ללמוד מחשבים
לא ללמוד בכלל
ואם בכל זאת בחרתם לא לנשור מביה"ס, אל תדחו עבודות. במיוחד כאלה שאתם לא יודעים בכלל איך לעשות. ;>_________>
ציטוט/י השבוע:
- Manbearpig אומר/ת (00:18): כשקוראים את המילה פלא הרבה פעמים היא מתחילה להיראות כמו שם של פרי
(אדמה כותבת חיבור באנגלית) Adama: אפשר להוסיף סמיילי?

זוהר: לא XD Adama: או למרוח אותיות? זוהר: לא ממש Adama: חבל, זה אמצעי אומונותי 100מם זוהר: אהא Adama: (אפשר לכתוב 100מם??????????) זוהר: לא כדאי Adama: גם חבל
~אמרתי על משהו "מיליון" במקום לתת מספר~ Adama: מיליון זה לא מספר
(אחרי ששיניתי את הכינוי במסנג'ר ל"זוהר", אחרי כמה שנים שזה היה "זוערית") ירדן אומר/ת (16:26): זוער הכינוי שלך בשגיאת כתיב
Adama: מה לעזאזל באפי לובשת מה שבטוח, זה לא חזיה
מה אתם שומעים עכשיו? התחיל עכשיו, עד סוף הקיץ - ערן צור
אחר: אני שונאת מחשבים ובא לי למות בגלל זה
ובכלל בא לי לנשור מביה"ס וזהו
שאלת השבוע - איזה פרי קיץ הוא האהוב עליכם? מנגו, אפרסק... תות זה קיץ? (אני זוכרת שכמה פעמים הכנו עוגתותים ליום ההולדת של אח שלי בפברואר, וליום ההולדת שלי ביוני לא היו תותים. אבל נראה לי שעכשיו פשוט יש תותים כל הזמן
) אה ואוכמניות זה מגניבי, למרות שלא יצא לי לאכול הרבה כי בארץ יש רק קפואות וזה פחות נחמד. בפראג יום אחד קנינו קופסה של מלא פירות יער טעימים, זה היה נחמד. D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק