מדהים!!! תודה... תצביעו!!!
A ady18 Well-known member 16/12/06 #26 חסר היה שיר אחד תאמת שחשבתי שיהיה שלום לאומנות של מירי ואז בכלל זה היה מושלם
A ady18 Well-known member 16/12/06 #28 ברדיו ירושלים אריק אוהד הפועל תל אביב השדרן ברדיו ירושלים אמר לגבי המיקום עלינו שלב ה18
A ady18 Well-known member 16/12/06 #31 לא כי הוא אוהד בית"ר והוא אמר אריק שאוהד את הקבוצה שתתחרה מחר מול ביתר והשדרן מדבר המון על ביתר הוא אוהד שרוף שלהם
לא כי הוא אוהד בית"ר והוא אמר אריק שאוהד את הקבוצה שתתחרה מחר מול ביתר והשדרן מדבר המון על ביתר הוא אוהד שרוף שלהם
A ady18 Well-known member 16/12/06 #29 לב המדינה שמחה רבה 3 שלבים עליה למקום התשיעי פשוט כול הכבוד אני ממש שמחה שרדיו לב המדינה הוא רובו מזרחי וממש קשה להתקבל כמו אריק אז הישג אדיר
לב המדינה שמחה רבה 3 שלבים עליה למקום התשיעי פשוט כול הכבוד אני ממש שמחה שרדיו לב המדינה הוא רובו מזרחי וממש קשה להתקבל כמו אריק אז הישג אדיר
A ady18 Well-known member 18/12/06 #35 בקומנה של שיר מקומי יש גם מצעד ואריק לא מופיע שאלתי אותו למה אין את השיר כי יש שמה שירים לא הכי חדשים ואריק לא הכי ישן אני מקווה שיענו לי שם
בקומנה של שיר מקומי יש גם מצעד ואריק לא מופיע שאלתי אותו למה אין את השיר כי יש שמה שירים לא הכי חדשים ואריק לא הכי ישן אני מקווה שיענו לי שם