מבצע טב"ע

עדי את בסדר את

ואממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ היא נישלה את עצמה מאחוות השושי בכך שהיא בקושי משתמשמת בשם [המדהים
] הזה
אחלה חתימה

תודה תודה, חשבתי עליה הרבה

וזה לא לגמריי נכון. היא קראה לי היום שושיייי אפילו עם הרבה י' היא משתדלת, זה ממש לא יפה מצידנו, בסוף אלוהים תחזיר לנו...

g a l4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעמם לכן אה? החתימה
והעיקר שאתן מודעות לטירוף שלכן

../images/Emo6.gif

אז אפשר להחליף אותך??? עד עכשיו הגעתי לאדום רק בקומונות
אני מאוד עוזרת לפורום טלי.. אני......... מגיבה

אבל זה החלום שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומה זה
גם מובטלת וגם קמה מוקדם
את צריכה לטפל בזה
והגתן אותי עם החתימה

../images/Emo191.gifבחירה - פרק 10../images/Emo213.gif

סצינה #1 - טליה מתפרצת על רננה ["יאללה, עופי מהבית שלי..."] סצינה #2 - המשך טליה ורננה ["את רוצה לדבר תדברי, אבל אל תשתגעי אחרת גם אני אשתגע!"] סצינה #3 - המשך המשך[
] טליה ורננה ["זה בלי רעל עכברים. אני אוהבת את העכברים שלי חיים."] סצינה #4 - רננה מזמינה את כפיר ["אה... אתה רוצה לבוא אליי?"] - היא כ"כ חמודה פה
סצינה #5 - כפיר ורננה מדברים ונהיה.. חם
["וואי נהיה פה חם..."] סצינה #6 - כפיר מתחפף ["כפיר... סחטיין על הריבועים בבטן."] - אחת הסצינות הטובות שלהם! הם כאלה טובים יחד. סצינה #7 - עוד מופע צביעות מבית רננה ודנה ["דיברת עם נפתלי?
"] סצינה #8 - אפרת ורננה מדברות על החזרה של רננה ["חלל אחורי... אני שולחת את שרה'לה אל החלל האחורי..."] - וואי, המבטא!באנגלית של טלי פה שונה לגמרי מאשר ב.. כל סצינה אחרת של באנגלית. אבל ממש
סצינה #9 - אפרת ורננה רואות את כפיר ודנה באסימוב ["זה.. זה... זה זבובון שמסתובב סביבי די הרבה בזמן האחרון..."]

kuku woman

New member
5/6 אבל עדיף 6 !!

אוי אני כ"כ אוהבת את הסצנה הזאתי
אכן טובים ביחד
אהבתי שלכפיר יש תגובות ממש מהירות בקטע הזה

../images/Emo189.gifפרקים 6 7../images/Emo190.gif

פרק 6, סצינה #5 - רננה בבית, כפיר בא ["יופי!!1 כל הכבוד, האנליזה הצליחה. אתה יכול ללכת עכשיו, פרויד."] פרק 7, סצינה #3 - כפיר בא... לחפש את הארנק
["סתם, התחשק לי, אתה יודע, היה מזג אוויר יפה."
] פרק 7, סצינה #4 - כפיר ורננה אוכלים חומוס ["השפתיים שלך?" "לא מותק, לא אחרי שאכלת סחוג"]

למעלה