יום רביעי

LadyFlame123

New member
שונאת שלבנות לוקח שנההההה להתארגן.../images/Emo122.gif

שימו מכנס, חולצה, ויאללה. תכננו ללכת לים, אבל לא נראלי כבר שנלך היום. בכל מקרה הלך החשק כבר. אתמול הייתי בטעם העיר עם ליאורה, דורה וידיד שלנו בן
היה ממש סבבה. מזרקי השוקולד של מקס ברנר
אחרי שהסתובבנו בכל פינה אפשרית במקום הזה עצרנו בגלגלצ וניסינו לרקוד. אבל גלגלצ סאקס (חחחחחח אל תתתנפלו עליי
). ואז הביתה במונית. כי אין אוטובוסים
היה טעים
אה, היום יום לימוד עצמי לצרפתית
. מעניין מתי אני אלמד..

dcohn

New member
הא בסוף חזרתם במונית?=\

אני חזרתי ברגל עם מאי וישבנו איזה חצי שעה על הספסל שליד הבית שלה לדבר.. ואפילו היו 4 בנים חמודים שבאו לדבר איתנו אבל נפנפנו אותם.. ואז קלטנו שחבל כי הם היו חמודים

LadyFlame123

New member
הא! בסוף כן הלכנו לים והיה ממש כיף../images/Emo13.gif

רצינו להשתזף, אני בעיקר רציתי לתקן את השיזוף העקום שיש לי ברגליים
, אבל לא היה כזה שמש. אז היינו איזה שעה בתוך הים.המים היו חמים והיה ממש כיף:] ואז סתם שכבנו על החוף עד איזה ארבע. עכשיו שהתקלחתי, מסתבר שכן רואים לי קצת שיזוף, אבל ממש בקטנה
. משם הלכנו לשכונה לאכול פיצה. אח"כ ליאורה תבוא אליי לעבור על החומר בצרפתית
.

Snow fairy

New member
לא משהו.

שעתיים תיאטרון היה סבבה כמו תמיד. באנגלית קיבלנו את הציונים של המתכונת של E והבגרות בע"פ. בבגרות קיבלתי 100 ובטופס E קיבלתי 87 שזה גרוע אחושילינג
. נקווה שהיא תרחם עלי... שעה חלון ואז שעה אמנות. עוד חצי שעה שיעור נהיגה, ב4 שיעור פסנתר ובערב בייביסיטר. אוף, אין לי כוח לכלום ואני ממש עייפה בשבוע האחרון.

Double U

New member
בגרות בכימיה

היה די קל. בסוף לא עשיתי מבנה וקישור אלא סטוכיומטריה, ח"ח ואנרגיה. אני יודע על שתי טעויות חישוב קטנות ומקווה שהן גם היחידות. ראיתי שצדקתי גם בכל האמריקאיות אבל אני שומע תשובות סותרות לגבי סעיף ז'. אני סימנתי תשובה 4 וגם המורה אישרה אבל עכשיו הבנתי שאולי זה 3...נקווה לטוב!

Liron04

New member
אין כימיה שלהלהל:)

גם אני אחרי כימיה :) ולא ידוע עוד טעויות וכאלה חחח העדפתי לא להשוות אבל היה בסדר :)

© h i l a ©

New member
מחר מתכונת באנגלית

ולא היה לנו חופש בגלל שזה אנגלית P: אוי אני אוהבת לקרוא לזה מתכונת ולחשוב שזה כולה עוד מבחן שלא אמורים להתכונן אליו (L) סיימתי כמעט את כל העובדה באומנות, ביום רביעי הבא אני אסיים אותה סופית וזה אומר שלא יהיו לי יותר עבודות מחוץ לפרויקט שנה הבאה

../images/Emo4.gif

מורה או תינוקת? אני מביאה 2 תיקים ופלקט לבית הספר והיא מבטלת לי את החזרה שעה לפני, ולא קובעת איתי חזרה נוספת. אז יום שני לא הייתי בבית הספר לקבוע ובשלישי שכחתי אז היום היא התחילה לעשות לי סצינות! בסוף השיעור אמרתי לה "אפשר לקבוע חזרה?" אז היצורה אומרת לי "אמממ את יודעת מה? לא. לא בא לי" סO!!!!!!! ואז היא אומרת לי שאם הייתי קובעת בזמן אז אולי היינו עושים חזרה ושעכשיו אני ארדוף אחריה כדי לקבוע. אז אמרתי לה שמחר היא לא תהיה כי היא עם הי"ב יש להם טקס אז מה החצופה אומרת לי?!?! "לא איכפת לי.. את תרדפי אחרי.. מחר, או ביום ראשון.. לא יודעת" ובזה היא גמרה את הדיון אז הלכתי. היא זאת שלא יוצאת בסדר- היא זאת שמבטלת את החזרה ואנ יזאת שחוטפת את הצעקות?!?!?! חצי כיתה לא כותבת בשיעור, על מי היא תצעק? נכון. עליי. כולם יצחקו ממשהו, על מי היא תצעק? נכון. עליי. אני אומרת לה דברים והיא מתעלמת ממני!!!! אני מסתובבת סתם מעיפה מבט לאחור והיא מחליטה שאני מנהלת דו שיח עם ידיד שלי וצועקת עליי. בימי שלישי היא יודעת שאני לא בשיעור ובכל זאת היא עושה לי פרצופים! חלאס נמאס לי ממנה. הוציאה לי את כל החשק מהמגמה ומבין הדברים שנאי הכי אוהבת! הבגרות שלי בעוד 3 שבועות והיא מתנהגת כמו תינוקת. באמת שבא לי להרים ידיים ולעזוב

שרון710

New member
../images/Emo201.gif

אני גם מכירה את זה.. הייתה לי איזו מורה שפשוט שנאה אותי. ממש ממש שנאה אותי. האמת שזה עבר לה. מקווה שיעבור למורה הקקי הזאת:(

אל תעזבי../images/Emo24.gif

ותתעלמי מהמורה, יש מורות שאוהבות משחקי כבוד. זה די לגיטימי ואת פשוט צריכה להתנצל ולשחק אותה נחמדה כדי שתגיש אותך על הציון הכי טוב שאפשר. אחרי שהמגן ייקבע תקללי אותה, תשרפי לה תבית, תשימי לה לטאה בתיק, ווטאבר. יהיה טוב.. בהצלחה

זהו שזה לא משחקי כבוד

זה פשוט מי שהיא שונאת היא נכנסת בו. חברה שלי יכולה להגיד לה ללכת להזדיין והמורה תגיד לה משהו בחזרה והכל יהיה בצחוק.. היא שונאת את העובדה שהמגמות שלי חופפות
ותודה =]

לא הכי מותר לה לעשות דבר כזה

להיכנס במי שהיא שונאת... עם אנשים יותר בכירים ממנה בביתספר דיברת בקשר אליה? עם ההורים שלך אולי?... לפעמים מילה קטנה של ההורים בביתספר יכולה לפתור הרבה דברים, מנסיון. גם פניה לדרג גבוה יותר יכול לעזור. שווה לך אפילו לנסות לדבר איתה ולברר מה גורם לה להתנהג דווקא אליך ככה (הייתה לי מורה שהיינו ביחסים מצויינים, ואיכשהו הכל התחיל להיהרס. שאלתי אותה באיזשהו יום מה קרה, ודיברנו והדברים פשוט הסתדרו מעצמם...אז אולי שווה לנסות את זה). מקווה שיהיה בסדר

לא איכפת לה מה מותר לה ומה לא

והיא מסוג המורות שברגע שההורים יתערבו או הרכז או המנהל או משהו כזה היא תשנא אותך עוד יותר
כנראה שאצטרך לסבול את זה בשקט עד שיבוא הפיצוץ בו אני לא אשתוק ואז כמובן היא תעיף אותי

יום חופשי לקראת המתכונת בתנך

היה תגבור בתנך אז הלכתי וטוב שככה חסכה לי מלא חומר ללמוד

וואי,אביב משולם כ"כ שיחק אותה בכוכב נולד!

איזה מלך
http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo.aspx?MediaID=38120&CatID=4875&Level3=4876 תלחצו בפרק ב26.5,על 'אביב מביא כבוד'.אם יש צדק,הוא יקח את התוכנית הזו ויפרוץ עם אלכימיה בענק,מגיע להם. במקום להתכונן עוד לבגרות בתקשורת מחר<הקדשתי לזה בערך שעה>,הוצאתי את סאנשיין של איטליז.יש לי סדר עדיפויות נכון וצודק. אבל נו,אני מוכן לבגרות הזו,מה הבעיה.את כל החומר אני יודע מהמתכונת...יאללה,בהצלחה שיהיה לי!

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifיום נחמד לאללה =]]

3 שעות אומנות..אני עדיין מעצבת תנעליים..וזה נראה חייזרי מתמיד. אח"כ הייתה לנו הפסקה פעיללללה
, אז ישבנו בחוץ עם כולם..והיה ממש נחמד. ואז שעה אזרחות שכל השיעור סתם עזרתי לחברה עם הכתבה שהיא עושה עליי. ואז היה יזמות,אבל הברזנוXD וציירנו על הקיר בכיתה שלי חחחחחחחחח..יצא אחד הנחמדים =] ויש לי מלא תמונות הזויות מהיום
אני מעלה כמה..אם זה לא מפריע לאף אחד XD .

למעלה