יום רביעי

חופש

יותר נכון אני עשיתי לעצמי חופש לפני מתכונת... כי אמרו לנו שיש לנו חופש של יומיים, ופתאום החליטו שאנחנו לומדים היום וינסו לשחרר אותנו ב12. אבל מה, אם לא משחררים אותנו ב12 זה אומר שאני לומדת עד 4!!!! אז אני פשוט נשארת בבית. התכנונים להיום- היסטוריה ומחשבים. יהיה כיף! (או שלא
)

אז...

סיימתי לסכם סופסוף את כל החומר בהיסטוריה, תוך משהו כמו שלוש שעות (מן הסתם לא הכל לקח שלוש שעות, אלא יותר...). עברתי לאתר, והJS הזה כ"כ מרגיז אותי, בחיי שבא לי פשוט להפסיק לעשות הכל ולהישאר בלי היחידה המעפנה הזאת! אני צריכה עוד לקרוא את החומר בהיסטוריה כי כל מה שעשיתי היה לסכם וממש אין לי כוח לזה...אבל כאילו שיש ברירה. אשכרה למדתי כל היום! והיום עוד ארוך..... ד"א, יש פה מישהו שמבין טיפה javascript?

B a m b o o k

New member
הייתה מתכונת חוזרת בתנ"ך

בקודמת קבלתי 68.. אני לאדעת עד כמה זאת תעזור. אבל שיהיה
אח"כ התחלנו לערוך את הסרט שלנו ויצא גדולD: שבוע הבא רק צריך לשים מוזיקה וכתוביות וסלאמת' ב5 ככה נוסעים לת"א, יש את העצרת הזאת של המכינה למען שדרות ואחותי מדריכה שם, אז הולכים לבקר שם
פוף ואני צריכה להתחיל ללמוד למתכונת בהיסטוריה ואין לי כוח

dcohn

New member
יום מוזר.

התעוררתי באיזה 8 וחצי:[ הלכתי לסלון אכלתי ואז נרדמתי.. התעוררתי והיתי בטוחה שאיזה 3 והסתבר לי שרק 11 וחצי. עכשיו אני בקושי מתפקדת, ויש לי ללמוד צרפתית קצת. בערב טעם העיר. צ'מנה שכמותי.

שרון710

New member
אין יותר כימיה!!!!!!!:)

עד שנה הבאה!
הייתה בגרות ממש סבבה:]] הלך לי ממש טוב בשאלות הפתוחות והמאמר והאמריקאי היה נחמד ביותר!::) איזו הקלה! מי שעשה את הבגרות- מה בחרתם בפתוחות?? + הייתה טעות בשאלה האמריקאית על האנרגיה עם הגרפים!:O

R a n d a l l

New member
הלך נחמד

אבל מה, טעיתי בשובי 7.5 נקודות!! T_T שלא נדבר על זה שהיו שתי שאלות במבנה וקישור. כאילו, באמת! עם כל הכבוד. אין לי מה לעשות עם זה! אבל................... אין כימיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

שרון710

New member
לא היו 2 מבנה וקישור../images/Emo12.gif

היה מבנה וקישור אחד, סטויכיומטריה, אנרגיה, קצב תגובות, חומצות בסיסים ושומנים.

שרון710

New member
חחחח כן בסופו של דבר../images/Emo3.gif

העיקר עבררררר!! ונוי, אני אכן בתכנית החדשה.

Liron04

New member
../images/Emo13.gif

לנו היו שאלות פתוחות סוכר :) בידיוק בשבילי סטוכיומטריה חומצות ובסיסים ואנרגיה לפנים :) מאמר חופר אבל נחמד רק שאלות אמריקאיות מפגרות אש.שבטח בהם ירד לי חח

Liron04

New member
אעאעא אני חולמת ? אני הוזה ? לא אין כימיה :)

היו שאלות פתוחות סוכר אש=] סטוכיומטריה חומצות ובסיסים ואנרגיה לפנים :) מאמר חמוד אבל משעמם,מעניין אותי שמכנים דלק משמן חמניות ? לא חח,הרוב היה שמה להסיק מהטקסט וזה היה קל חחח רק השאלות אמריקאיות הפילו אותי ררר. בנתיים טעות אחת...השאר לא ידוע חח.. מקווה שיהיה בסדר :)

danieli rose

New member
94 במתכונת הראשונה בפיזיקההההה

ומגן 100 באנגלית
(E) ועברה המתכונת השניה בפיזיקהה איזה יום שמח לי היום :) ועכשיו חרישה לתנ"ך..ווהו.

noyy

New member
איזה קלללללללללל

המבחן הכי קל בכימיה שעשיתי בחיים שלי. בא לי לרצוח את המורה הזאת על המתכונות הקשות האלו.. ככה שהמגן בסוף לא באמת מגן. כדי לבאס עוד יותר היא אמרה לי אחרי הבגרות "את יודעת.. ממש רציתי להביא לך מאה! ממש התכוונתי!! אבל בסוף לא.." חח כלבה. ד"א מגן 95 ואני אזכור לה את זה איזה קל היה, איזה כיף
!! המאמר היה שווה! לא היה יכול להיות יותר טוב מזה. חמצון חיזור בכללללללל היה תת רמה (ולפני דקה גיליתי שלא ראיתי בכלל שיש שם סעיף של 2 נק'
אז אני מתחילה מ98), ועשיתי גם 2 מבנה וקישור (איך שמחתי כשראיתי שיש 2
) והכל היה אחלה. השאלות האמריקאיות היו גם קלות חוץ משאלה ז'. הקפתי 4 כי ברור הרי שקשר כפול זה מבנה מישורי וגם המורה חושבת כמוני, אבל שאר המורות לא :$ נראה כבר היום בתוצאות וזהו.. אני מרוצה.

Aline In Chains

New member
חחח גם דין אמר שהיה קל..

העיקר היית לחוצה בבוקר בדרך:]
שמחה בשבילך קוקית:]]]

noyy

New member
לא לחוצה ../images/Emo3.gif

פשוט התחלתי להרגיש רע שלא למדתי בסוף יצא טוב.. ותודה!

למעלה