יום ראשון

mikmikonet

New member
../images/Emo125.gif יום ראשון ../images/Emo220.gif

יום נעים לכולם! היום הקהל

Anni Lupu

New member
היה יום כ"כ כיף!

חוץ מהעובדה שישנתי בין שבת לראשון 4 שעות... בערך ב-10:00 מאי.ג. מתקשרת אליי ואומרת לי שהיא ואמא שלה מזמינות אותי לארוחת בוקר ב"בנדיקט" על חשבונן, כי הן רוצות לחגוג את הגיוס שלי. היה ממש טעים :) אחרי זה הייתי כמעט כל היום אצל מאי בבית, וסופסוף ראיתי את הסרט "הוק". הייתי בבית בקושי חצי שעה, וב-20:00 כבר היינו ביס-פלנט כדי לראות את הסרט "Fame" החדש. קצת מאכזב. עדיף להוריד בבית מאשר לשלם ולראות בקולנוע. אחרי זה אספנו את מאי.ב. ונסענו לנמל לפגוש את הבנות ועוד כמה בנים ואכלנו באגדיר. אחרי זה נשארנו רק אני, שתי המאיות, דפנה, ובן ודור שהצטרפו אלינו. היה ממש מצחיק איתם.

Snow fairy

New member
היה כל כך אדיר אתמול!

היינו בהופעת מטאל, אח"כ הלכנו למקס ברנר ובדרך חזרה חבר של אחותי ציטט לנו מסרטי דיסני, היה כיף

Broken sound

New member
מקווה שהדברים יתחילו להשתפר

אתמול האמת העברתי ערב ממש רגוע בבית. ציפיתי שהוא יהיה כפול אבל חוסר הקליטה די דפק! היום בספונטניות נוסעים לכנרת החברים ויהיה פנאן בתקווה.!

mikmikonet

New member
מגניב למדי ../images/Emo13.gif

בהרצאה הראשונה שהייתי בה היו המון אנשים מרבין.... לאיזה שיעורים הלכת?

Under the GUN

New member
ל"צבע אדום"

ואז להצגה של ולדימיר, ואז להומואים והדת, ולא זוכר.. הכרת אנשים מרבין?

mikmikonet

New member
האמת שלא.

משום מה באותו יום לא הייתי במצברוח של לדבר עם אנשים לא מוכרים... אתה הכרת אנשים ממכינות אחרות? גם אני הייתי בהצגה של ולדמיר!
ואח"כ רציתי ללכת להומואים אבל לא היה מקום
היו יותר מדי אנשים. בערב הלכת להופעה של רונה?

Under the GUN

New member
לא, לא הכרתי אף אחד

רק פגשתי חברים ממכינות אחרות.. אני נכנסתי להומואים בין האחרונים, מאלה שישבו על הרצפה
אבל יותר טוב שלא נכנסת לזה, הם לא דיברו על הנושא בכלל.. ממש עיצבנו אותי לא הלכתי להופעה שלה, הייתי כבר די שבו"ז בחלק הזה של הלילה ורק רציתי שהוא יגמר

למעלה