אתה יודע,
העניין עם הלקלוט גלי רדיו..? זה קרה לי פעם עם סתימה שהייתה לי. אתה יודע מה זה להתעורר עם רדיו עמאן בארבע בבוקר, יש לך מושג איך זה שהתזמורת האנדלוסית מחללת לך מהפה בכל פעם שאתה פותח אותו?! טוב, די, די ברצינות, אני אשתדל למען רוג'ר ופארק הירקון ובמיוחד למען המאמץ האדיר שאתה משקיע כאן. 1. מרגרט תאצ'ר, כבר הבנו שרוג'ר לא בדיוק מסמפט אותה. מרגרט תאצ'ר באמת ניטרלה את האיגודים המקצועיים מכוחם (עד כמה שאפשר), ולא היטבה בכלל עם השכבות החלשות בבריטניה בשורה של תקנות וצעדים שהרעו מאד את מצבם הרעוע גם כך. מוזר לי שרוג'ר בוחר להזדהות עם הפרולטריון מצד אחד (הוא מקדיש את האלבום לכל אלה שנפגעו מהכלכלה המוניטרית) והיום תומך, מצד שני, בצייד השועלים כחלק מהסממנים שמאפיינים את המעמד הגבוה. לפעמים נדמה לי שרוג'ר משחק ב"דיקטטור נדיב" וזורק מידי פעם מהכרכרה שלו כמה מטבעות להמונים. הוא בז להמון מצד אחד ומצד שני מזדהה עם המטרות הסוציאליות שלו, האיש פשוט יהיר ושחצן וחידה אניגמטית, כבר אמרנו. ובכלל לא נראה לי שאפשר להוציא ממנו יותר משני שפטים שממש מתיישבים זה עם זה (אוהב את אמצעי התקשורת או בז להם, מביע עקרונות פוליטיים נחרצים... או נחרצים בערך...אישה טובה/ אישה פויה, אני אוהב/שונא את אמא שלי וכאלה) 2. הבנתי שהאלבום מכיל easter eggs בתחילת ובסוף האלבום (אבל ברוח העכשווית, אני לא מעודדת את התופעה ושוללת אותה מכל וכל, פויה תתביישו לכם וגו')