ויכוח קשה:)

taltalzi00

New member
כניראה לא הסברתי את עצמי נכון...

אבל מה שהיתכוונתי להגיד בתאכלס הוא שהמחירים ירדו! ויהיו בהרבה יותר שפויים מ 15 מיליון לקשר על טיבעיאם ירדו בחזרה לסביבות ה 7 מיליון ככה זה נורמאלי! לא פיתאום אתה רואה שחקן שלא שווה 5 מיליון נימכר ב 8,9,ואפילו 10 מיליון!

taltalzi00

New member
תלוי איזה!!!

אתה קונה זקנים בני 26 ככה היום בן 21-22 נימכר ב 13-14.5 מיליון אחי! ככה לפחות אי ראיתי איזה 15 שחקנים אם לא יותר!@

tomash11

New member
15 מליון לעל טבעי זה מחיר מאד שפוי

קח בחשבון שהמחירים שהכרת בעבר היו המחירים הלא שפויים. בשורה התחתונה- השוק משקף כמה כסף יש לאנשים וכמה שחקנים יש בשוק (היצע וביקוש בשתי מילים). אין כזה דבר "לא שווה את הכסף" או "מחיר מציאה" - יש מה שאתה יכול להשיג עם הכסף שלך במקביל. למשל, אם היית קונה לפני שתי עונות על טבעי ב15 מליון, הייתי אומר לך ששדדו אותך, אבל היום, זה מחיר סביר לגמרי. כפי שנאמר - המחירים לא יגיעו לרמות בלתי הגיוניות. על טבעי לא יגיע ל100 מליון כי פשוט אף אחד לא יסכים לשים 100 מליון על שחקן כזה.

אני חושב שהמחירים ירדו.

הם ירדו כמו קודם,שמתי לב לזה כשהתחלתי לחפש שחקנים ושוערים אז המחירים ירדו מאוד. ואני כאחד שמשחק כ-3 וחצי חודשים ועשיתי 215 העברות אז אני פחות או יותר רואה את המחירים,ולפי דעתי בשבוע-שבועיים האחרונים המחירים ירדו באופן דרסטי.

get low

New member
גם אם עכשיו השוק לא בירידה

לדעתי הוא ירד בקרוב. העליה במחירים היא בכלל לא פרופורציונלית לעליה בהכנסות של הקבוצות.. מתישהו נחזור שוב למצב שאנשים לא יוכלו לשלם את המחירים המטורפים שיש עכשיו, והמחירים יתאזנו על מספרים שפויים יותר..

Vaknin O

New member
ירדו קצת המחירים

עכשיו כבר ב-7 מליון אפשר להתחזק בפורמיד

tomash11

New member
...:)

גם אני הבנתי את זה כבדיחה אבל אף אחד לא צחק אז החלטתי להחריש...:)

למעלה