ויכוח קשה:)

../images/Emo125.gifויכוח קשה:)

ברגעים אלה אני וטל מדברים במסנג'ר. הוא חושב שהשוק יירד בקרוב, אני חושב שהוא יישאר ככה ואולי יעלה אפילו. לדעתי בכלל השוק במצב עלייה, טל חושב שהשוק רק יורד היום!. בתכלס, אי אפשר כ"כ לצפות מה ייקרה.. אבל בואו ותביעו את דעתכם ונמקו מדוע. האם אתם חושבים שהשוק יעלה/יירד/ישר כמו היום? האם השוק יחזור למצב השפל של פעם?!

Mellow29

New member
תלוי לאיזה שחקנים,

הערך של מתאמנים צעירים לדעתי ירד בגלל השיפורים באקדמיות.. הערך של סקיל טריידים ימשיך לעלות עד שיעצר בקרוב

mg6006

New member
קצת בהרחבה..

עדיין שני שחקנים עם סוליד לפחות מ2 תכונות ראשיות נמכרים במחירים מוגזמים (בגולה מוכר מגן סוליד אגפים ו"ק הגנה ב13 מיליון..). אני חושב שהזקנים במחירים מאוד זולים ושווה לקפוץ על המציאות. השוער מתייצבים, אמנם לא כמו פעם שס"נ היה נמכר ב30 מיליון אבל הוא מגיע לסביבות ה16.. אי אפשר להגיד שהשוק יורד, אבל בוודאי אי אפשר להגיד שהשוק עולה כי הוא עלה כבר .. הוא נמצא לדעתי בשיא שלו והוא לא יעלה יותר. ככה לדעתי

tomash11

New member
השוק לא ירד

מהסיבה הפשוטה - לאנשים יש כסף ואין מספיק שחקנים טובים לכולם. פעם לאנשים לא היה כסף, זה ברור. אבל איך פתאום עודף שחקנים הפך לקצת שחקנים? פשוט מאד- יותר אנשים הולכים לשוק, זה לא שיש פחות שחקנים בהכרח, יש פשוט יותר ביקוש. כשהביקוש עולה - המחירים עולים. בכל זאת, יהיה לזה סוף מתישהו משתי סיבות - 1 - המחירים מגיעים לרמות של בועה. כבר היום אפשר למצוא שחקני סופרנטורל וברילינט במחירים מאד דומים (תקנו אותי אם אני טועה). 2 - ההאטים הכריזו שהם הולכים להרוס את המסיבה בקרוב עם כמה תקנות (סנונית ראשונה - הדינמיקה הגדולה יותר במצב רוח האוהדים וההתנהלות מול האוהדים). כרגע, עדיין לאנשים יש כסף ולהערכתי המחירים כרגע אולי קופאים, לא יורדים. אני מכרתי כמעט כל שחקן טוב שיש לי, ואני קונה רק מתאמנים.

tomash11

New member
2 הערות

הכותרת זה השוק לא ירד בפתח, כלומר - לאחרונה השוק לא ירד חזרה. (ולא ניבוי לעתיד הקרוב - השוק לא ירד, למרות שאני גם חושב שהוא באמת לא ירד כל כך מהר). הערה שניה - הכל נאמר כמובן בהכללה גסה לצורך המחשת הדינמיקה שאני חושב שהולכת מתחת לפני השטח. יכול להיות שיש מספיק שחקנים טובים לכולם, אבל יש פחות מפעם. זה מספיק לעליית מחירים.

mg6006

New member
אתה צודק ב100 אחוז בסיבה הראשונה! 100 אחוז.

חיפשתי ווינגר מבריק והגעתי למסקנה שמבריק ואימתני אקנה באותו מחיר.

taltalzi00

New member
אבל סתכל שנייה על משהו..

בוא ניצא מתוך נקודת המוצא שלך שאתה אומר שהביקוש עולה המחירים עולים ואתה צודק ב מיליון אחוז אבל גם כאשר המחיר עולה אז הכמות המבוקשת קטנה ולכן אפשר לפרש זאת גם בכך שיכול להיבצר מצב של ירידה בביקוש ולכן תהיה גם ירידה במחיר. אתה אומר שלאנשים יש עכשיו הרבה כסף נכון? אז אם יש להם הרבה כסף למה שהם יקנו ביקר?? אז לכן אני חושב שאם המחיר עולה אז הכמות המבוקשת קטנה ולך לפי עניות דעתי המחירים ירדו. אבל האטריק כבר הוכיח עצמו שהכל יכול ליקרות!

mg6006

New member
יש לך טעות בסיסית

אמנם אני לא כלכלן דגול ובטח שלא למדתי כלכלה בחיי (רק שנה אחת לפני שנתיים..) וממה שידוע לי השוק הכלכלי בעולם מתנהל לפי היצע וביקוש ולא לפי המחירים. כלומר הביקוש משפיע על המחיר ולא להפך. ועדיין לא הצלחת להבין את זה. זה לא שהמחיר יעלה ובעקבות כך הביקוש יירד. המחיר לא עולה סתם כי פתאום משעמם לו. המחיר עולה בעקבות הביקוש שעולה. ולכן החשיבה שלך לדעתי שגויה. יש לאנשים הרבה כסף ולכן הם רוצים לבזבז אותם. הם יקנו ביקר כיוון שיש להם כסף.

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gifהכל נופל על היצע וביקוש בסופו של דבר

עכשיו כשלקבוצות יש הרבה כסף,הם רוצים להשתדרג. כתוצאה מהרצון הזה,הביקוש עלה,ולכן גם המחירים עלו. אני חושב שתומאש סיכם את זה הכי טוב שאפשר

trigotrigo

New member
שניהם משפיעים אחד על השני,

בגלל זה קוראים למצב "שיווי משקל תחרותי". נניח שהמחיר יורד. הצרכנים יירצו לקנות יותר, נכון? אז הביקוש גדל. אבל אז הפירמות יכולות להגדיל את הרווח, אז הן מעלות מחירים, והצרכנים קונים פחות. המחיר מתאזן מול הכמות האידיאלית שהצרכנים מעוניינים לרכוש והרווח שהיא נותנת.

get low

New member
בהנחה שלצרכנים יש מספיק כסף ../images/Emo3.gif

אחרת קורה מה שקרה בשנה וחצי האחרונות בעצם..

TheBestM

New member
מה זה אמור להגיד לי?

אני לא ותיק.... או חכם כשזה מגיע לכאלה דברים...

למעלה