והרי החדשות

"מלחיץ יותר לראות מבחוץ, העיקר שניצחנו"

"מלחיץ יותר לראות מבחוץ, העיקר שניצחנו"

יוסי בניון שלא שיחק ב-1:2 על לטביה: הפעם ידענו להגיב. יהיה קשה ביום ג´
תאריך עדכון: 27/03/11 10:35

מחזה נדיר היה אתמול בבלומפילד. בזמן ש-11 שחקני נבחרת ישראל שיחקו מול לטביה, הקפטן יוסי בניון ישב על הספסל והמתין לכניסתו למגרש. בניון, שחזר לפני כחודש לאימוני צ´לסי וזומן לסגל בתחילה כ"סיוע מוראלי", החליט בצוותא עם המאמן הלאומי, לואיס פרננדס כי אם יהיה בו צורך הוא ישחק, לראשונה אחרי כחצי שנה. השער של בירם כיאל השאיר את יוסי על הספסל, ואת אלו שרוצים לראותו מפליא שוב על הדשא עם ציפיה למשחק מול גיאורגיה ביום שלישי.
"אתה תמיד רוצה לשחק אבל זה מקרה די שונה כי באתי אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי", סיפר בניון על הרגשתו לצפות בנבחרת מהספסל ולא להיות על הדשא בראיון בלעדי לאתר ערוץ הספורט, "יש בזה יותר לחץ מאשר להיות על המגרש, אבל ניצחנו וזה הכי חשוב. יש רק אדם אחד שקובע וזה המאמן, הוא יודע טוב מאוד מה המצב שלי ואם יכולתי לשחק או לא, אבל הכי חשוב היה לנצח את המשחק וברגע שעלינו ל-1:2 לא הייתה סיבה להחליף".

"כשעשינו 0:0 כולם העבירו עלינו ביקורת איך לא ניצחנו בגיאורגיה", אמר בניון, "קרואטיה, שהיא בכמה דרגות מעל כל הנבחרות בבית, הפסידה שם וזה רק מוכיח כמה קשה לשחק שם. זה הופך את המשחק מול הגיאורגים להרבה יותר מעניין, פיקנטי וחשוב".

"שלטנו בכל המשחק", סיפר בניון, "במשחקים כאלה אתה צריך לתת גול שני כדי לנצח את המשחק, כי מכל שטות יכולים להשוות וזה מה שקרה, כמו שקרה לנו הרבה פעמים בעבר. אבל לשמחתי סוף סוף ידענו להגיב שוב וזה הכי חשוב. האם אשחק מול גיאורגיה? תשאלו את פרננדס, לא אותי. אני שמח להיות פה, בא להתאמן ובא לעשות את המקסימום, ואם המאמן יראה לנכון להשתמש בי אשמח. אם לא – העיקר שננצח".

לכתבות נוספות >

פרננדז: "מפרסמים שקרים נגדנו"

פרננדז: "מפרסמים שקרים נגדנו"

המאמן תקף את התקשורת במסע"ת לקראת גיאורגיה. קינן: "מנסים לחבל בהכנה"
תאריך עדכון: 28/03/11 17:57

עוד רגע גורלי יהיה לנבחרת ישראל מחר (19.05, שידור ישיר בספורט5 HD) כאשר החבורה בכחול תארח בבלומפילד את גיאורגיה במסגרת מוקדמות יורו 2012. אלא שללואיס פרננדז היה סדר עדיפויות אחר. למאמן הלאומי נמאס לראות דברים לא נכונים לטענתו שמתפרסמים בתקשורת הישראלית. הצרפתי הגיע עם דקל קינן, שצוטט לכאורה מעביר ביקורת על מאמנו. הבלם התיישב, הכחיש את הפרסומים ועזב את השולחן.
  • מחר ב-19:00, חי בספורט5 HD: ישראל מול גיאורגיה

"אתם תוקעים לנו מקל בגלגלים ופועלים כדי לפגוע בנבחרת", פתח פרננדז את דבריו וביקר את כלי התקשורת כשהוא מחזיק את הכתבה המדוברת בידו: "אני רואה ציטוטים שקריים של דקל קינן נגדי בעיתונים ולא אוהב את זה. הייתי יכול להיות רע ולהגיד כמה דברים, אבל עדיף שאשתוק. חבל שיש אנשים שמנסים לפגוע בנו. הכוונה לא טובה".
דקל קינן שהתלווה למאמן הלאומי למסיבת העיתונאים, התייחס גם הוא לפרסומים: "ראיתי בעיתון דברים שלא אמרתי. למזלי יש בנבחרת אנשים שמכירים אותי וידעו שזה לא אני. נעשה ניסיון לפגוע בי, במשפחה שלי ולעורר אנטגוניזם כלפי הנבחרת. כל מי שהכיר אותי וקרא את זה גיחך וידע שזה לא אני. כל ניסיון לפגוע בנו הוא מכוער".
שחקן בכיר התייחס בסיום המסע"ת לדבריו של פרננדז: "לואיס הוכיח היום שהוא מאמן של שחקנים. הוא היה יכול לבוא ולדבר רק על המשחק, אבל לא הסתיר את דעתו על יחס התקשורת לנבחרת, וטוב שכך".
חוץ ממשבר האמון עם המדיה, למאמן יש משחק על הראש מחר: "ראינו שזה בית קשה. הניצחון האחרון של גיאורגיה היה על קרואטיה באווירה מדהימה. אנחנו רוצים את בלומפילד מלא ויודעים שיש בארץ הרבה גיאורגים שיבואו לעודד את האורחת".
"גיאורגיה נבחרת שלא הפסידה 10 משחקים ברציפות. הם לא ברזילאים אבל יודעת להשיג את המטרה שלה. היא נבחרת שיש לה את הניסיון, הכוח והנחישות לעשות את העבודה. בגלל זה נצטרך לתת את הכל. אם השחקנים ירגישו את תמיכת הקהל, אנחנו גם נראה כמו לוחמים. יש פה שחקנים שיודעים לשחק עם מוטיבציה. זה יכול להיות מחר ניצחון של השחקן ה-12".
המאמן סרב לספר על התוכניות להרכב מול גיאורגיה: "אם אגיד איך נשחק, תכתבו את זה בעיתון והגיאורגים ידעו. יש כמה שחקנים שנעדרים כמו שכטר וגולסה, גם דמארי נפצע. הבאתי 22 שחקנים וידעתי שיהיו שני משחקים לא קלים. אני עושה את הניתוח ואשמור אותו לעצמי. שני המשחקים במועדים קצרים זה מזה. יהיו כנראה כמה חילופים במשחק מחר".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/219783.jpg
"אני מסתכל הרבה על משחקים בליגה. עבדנו על זה הרבה ומבחינה פיזית אנחנו יכולים לעשות את זה", התייחס פרננדז לכושר של חניכיו לקראת ההתמודדות בבלומפילד. "שיחקנו מול קרואטיה ומיד מול יוון והראינו דברים טובים נגד שתיהן. אני משוכנע שאפשר לעשות את זה. צריך לחשוב ולהימנע מעבירות טיפשיות. גיאורגיה שיחקה חכם מול קרואטיה, עם הרבה אינטנסיביות וככה צריך".
ואם חשבתם שיש שאננות בצד הישראלי, נחשו שוב. "נבחרת גדולה הגיעה לפה, עדיין לא הבנתם שגיאורגיה נבחרת גדולה? היא חייבת להיות כזו כדי לנצח את קרואטיה. זו לא מלטה או לטביה. גיאורגיה מאוד חזקה, מאוד ממושמעת ומאורגנת".
"אני מרגיש שהשחקנים יכולים לעשות את זה", המשיך פרננדז, "אני מבקש מהם להיענות לאתגר הזה. אולי עד עכשיו לא האמנתם ואולי גם עכשיו אתם לא מאמינים בעבודה שלנו, אבל אני חושב שלנבחרת הזו יש את היכולות לעשות את זה".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/219785.jpg
פרננדז המשיך לשבח את היריבה הקרובה: "אני לא יודע אם ראיתם את המשחק של גיאורגיה מול קרואטיה. נבחרת עם קראנצ´ר, מודריץ´ ואחרים לא יכלה ליצור הזדמנות אחת מול גיאורגיה, שעשתה הגנה פנטסטית. מבחינה פיזית וטקטית הם היו גדולים. אם אתה מסוגל לשחק ככה מול קרואטיה במשך 90 דקות, זה אומר הרבה".
על המצבים הנייחים: "קודם כל בירכתי את השחקנים על הניצחון, אחרי זה גם אמרתי להם ששמנו את עצמנו במצב לא נוח. נצטרך לשחק עם הרבה יותר ריכוז. אנחנ עובדים על זה, אבל יש לנו רגעים של חוסר ריכוז. זו בעיה של כל הכדורגל הישראלי וצריך לעבוד על זה הרבה".
"צריך לנצח מחר בערב. לנצח זה לא בהכרח לקחת סיכונים, אלא לשחק בחכמה, לקחת יוזמה ולגלות סבלנות".

דמארי יחמיץ את גיאורגיה, רופא צ´לסי יבקר את בניון
מי שיחמיץ את ההתמודדות בוודאות הוא החלוץ עומר דמארי הפצוע לא ייכלל בסגל של הצרפתי. ואם בפציעות עסקינן, הרופא הראשי של צ´לסי יגיע היום לארץ בשביל לצפות בקצב החלמתו של יוסי בניון ולערוך שיחה אישית עם ד"ר מרק רוסנובסקי בנושא.תחילה הודיעו ראשי הנבחרת כי נותרו פחות ב-2000 כרטיסים למשחק בבלומפילד.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/219786.jpg
לכתבות נוספות >

מילאן הביסה את אינטר 0:3 בדרבי

מילאן הביסה את אינטר 0:3 בדרבי

צמד לפאטו. קסאנו כבש וחטף אדום גם קיבו הורחק. החמצה איומה לאטו
תאריך עדכון: 03/04/11 09:46

האם הערב (שבת) הבטיחה מילאן את אליפות איטליה? החבורה של מסימיליאנו אלגרי הביסה את אינטר 0:3 בדרבי הגדול של מילאנו, השלימה ניצחון שני העונה על היריבה המושבעת והגדילה את הפער ממנה ל-5 נקודות בפסגת הסרייה A.
כוכב היום היה אלשנדרה פאטו, שהגיע סוף סוף למשחק גדול, הבקיע צמד והשכיח את חסרונו של זלאטן איברהימוביץ´ המושעה. אנטוניו קסאנו חתם את התוצאה בפנדל והספיק לקבל שני צהובים ואדום בתוספת הזמן. בין לבין, מארק ואן בומל פגע במשקוף של ז´וליו סזאר, סמואל אטו בעט משני מטרים החוצה וגם כריסטיאן קיבו השאיר את לאונרדו בעשרה שחקנים.
האופטימיות של אוהדי מילאן לא הסתיימה כאן. הפעם האחרונה שהרוסונרי ניצחו את אינטר פעמיים בסרייה A באותה עונה הייתה ב-2003/4, אז הם זכו בתואר האליפות האחרון שלהם. רמז לבאות?
מהלך המשחק
45 שניות על השעון ופאטו מצא את בואטנג שהעביר לרוביניו. הברזילאי הסתנן ונשאר לבד מול ז´וליו סזאר שיצא טוב, אבל פאטו השתלט על הריבאונד וקבע 0:1 למילאן. בדקה ה-18 אינטר הייתה קרובה לשוויון. אסטבן קמביאסו מצא את ג´יאמפאולו פאציני ברחבה והאחרון בעט מקרוב לגופו של כריסטיאן אביאטי. בדקה ה-26 רוביניו פרץ לרחבה ונפל. השופט לא קנה את ההצגה ושלף לו צהוב.
בדקה ה-38 בעט מארק ואן בומל מרחוק וראה את הכדור פוגע בקמביאסו וננעץ במשקוף. בדקה ה-43 ניסיון של פאציני נבלם, אך הכדור הגיע לסמואל אטו שמשני מטרים בעט החוצה ורשם את אחת ההחמצות הגדולות שנראו העונה, 0:1 בהפסקה.
9 דקות בתוך המחצית השניה בואטנג מצא את פאטו שדהר לעבר השער והופל על ידי כריסטיאן קיבו שראה כרטיס אדום ישיר. בדקה ה-62 סיידורף מצא את איגנאציו אבאטה ברחבה. המגן מסר לפאטו שהיה חופשי והברזילאי נגח מקרוב את השני שלו, 0:2. אינטר התפרקה, המשחק הפך לחד צדדי ובדקה ה-90 הגיע הקינוח. עבירה של חבייר סאנטי ברחבה העניקה פנדל לרוסונרי. אנטוניו קסאנו שנכנס כמחליף בדקה ה-81 ניגש לנקודה הלבנה ולא התבלבל, 0:3 בסיום. אבל מעשיו של קסאנו לא הסתיימו. בתוך דקה וחצי הוא הספיק לקבל שני צהובים ולרדת למקלחת, אבל כנראה שהאולטראס של מילאן יסלחו לו.
הרכבים
מילאן:
כריסטיאן אביאטי, איגנאציו אבאטה, אלסנדרו נסטה, טיאגו סילבה, ג´יאנלוקה זמברוטה, מארק ואן בומל, ג´נארו גאטוסו (מתיו פלאמיני/53), קרלרנס סיידורף, קווין פרינס בואטנג, אלשנדרה פאטו (אורבי עמנואלסון/85), רוביניו (אנטוניו קסאנו/81)
אינטר: ז´וליו סזאר, מאייקון, אנדראה ראנוקיה, כריסטיאן קיבו, חבייר סאנטי, טיאגו מוטה, אסטבן קמביאסו (דז´אן סטאנקוביץ´/72), גוראן פאנדב (איבאן קורדובה/55), ווסלי סניידר, סמואל אטו, ג´יאמפאולו פאציני (דייגו מיליטו/62)
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/220780.jpg"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/220804.jpg"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/220805.jpg"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/220808.jpg
ברשיה - בולוניה 1:3
המארחת עלתה ליתרון 0:2 משערים של פרפארים הטמאיי (3) ודוידה צובולי (9). מרקו די ואיו המצוין הצליח לצמק (30), אבל אנדראה קראצ´יולו קבע את תוצאת המשחק בפנדל (65). ברשיה עולה, לפחות זמנית, מעל קו האדום.

לכתבות נוספות >

זאת הדרך, לצאת אידיוט?

אני מקווה שאתה לא באמת מאמין על סמך ההצגה הזאת שקינן לא אמר את זה.

Cade Foster

New member
כן, זאת הדרך

בזמן שכל המאמנים הפחדנים והפוליטיקאים כאן בארץ שהדבר היחיד שאכפת להם ממנו זה הח"חים והציונים בעיתון נותנים לתקשורת להכתיב את סדר העניינים אצלם בקבוצה בתמורה לכל הח"חים האלה, בא אחד (שעוד לא למד להכיר את כל היצורים המקומיים כאן וטוב שכך) שלא מפחד להגיד את כל האמת על כלי התקשורת האלה בפנים. אני עוד לא גיבשתי דיעה על יכולותיו המקצועיות של פרננדז אבל רק על המראות שהוא מציב מול כל הכתבים בשקל האלה אני מעריך אותו מאוד מאוד.

"היצורים שיש כאן"../images/Emo6.gif

תגיד, העיתונות האנגלית יותר טובה משלנו?האיטלקית? והספרדית? תרשה לי לחדש לך, יש בארץ מאמנים שלא משתינים לכיוון של התקשורת וזה פוגע בהם, כרגע עולה לי בראש קשטן, גיא לוי, רוני לוי ואלישע, זה בעניין הזה. פרננדז לא יותר טוב מאף מאמן שיש כאן, ההתנהלות שלו מזכירה את זו של שלמה שרף שהשתלח בכל מי שאמר עליו מילה. לא צריך לשים מראה מול העיתונות, כי קודם כל זה בחיים לא יעזור, ושנית בגלל שזה לא חשוב ולא מתוקף תפקידו, גרנט וקשטן לא יצאו מהכלים במסיבות עיתונאים על מה שהתקשורת כתבה (ג'נטלמנים כחול לבן), אלא התרכזו בלאמן ולדבר על דברים מקצועיים, את זה פרננדז לא עושה כדי לקנות אותך ולחשוב שהנבחרת משחקת זוועה בגלל מה שכתבו עליו, עם כמה שזה הזוי אתה בולע, ובולע. אני בטוח שיש לך דעה על פרננדז, אבל בגלל שהיא שלילית כי אתה מבין דבר או שניים במשחק הכדורגל, אתה פשוט לעשות את עצמך כאילו שחשבת על זה, אז קח את הזמן, נחכה.

Cade Foster

New member
האנגלית לא

בדיוק הסיבה שהאנגלים עם כל הכישרון שלהם ועם כל הסגל הנהדר שהם מעמידים, תמיד נכשלים. כי שם מפטרים מאמנים אחרי חודשיים, שם מתעסקים במי בגד, מי ניהל רומן, מי הלך לזונות, מה עשה דייוויד בקהאם... מוכר לי מאיפשהו... האיטלקית והספרדית? בהחלט כן. לפחות האיטלקית, בכלי התקשורת בספרד אני פחות מתמצא. בקשר לפסקה השנייה שלך - קשטן, רוני לוי וגיא לוי בהחלט מאמנים שעונים לקריטריון הזה אבל לכל אחד הבעיות שלו. קשטן מיושן ולא מסוגל להתאים את עצמו לכדורגל המודרני, גיא לוי לפי מה שהבנתי לוקה מאוד ביחסי אנוש ולרוני לוי יש טביעת עין נוראית. אלישע לוי? תעשה לי טובה. הוא הראשון שחשבתי עליו כשאמרתי שהוא מושפע מהתקשורת. אתה לא חיפאי אז אני מבין למה אתה חושב ככה, אבל אין לך מושג כמה הכתבות של דורון בן דור בידיעות חיפה תואמות את מה שקורה בפועל... אתה צודק, לשים מראה מול העיתונות לא יעזור. לכן אני פסימי בעניין פרננדז, הוא נלחם אבל הוא לא ינצח. זה לא אומר שהמלחמה שלו לא צודקת. אם הוא יגרום ל-2 אנשים ללכת אחריו ולא אחרי אופירה - הרווחנו. דעה מקצועית על פרננדז באמת שאין לי. התרשמתי לטובה מהתקופה שלו בבית"ר, ובמשחקי הנבחרת אני לא צופה כך שאין לי מושג. אני לא יודע מה הוא עושה באימונים אבל זה שהוא משנה מערכים והרכבים בהחלט מעיד לטובתו - קיבעון זה דבר רע. זה שהוא מנסה כל מיני שחקנים לא פופולארים זה נהדר - מראה שהוא קובע על סמך מה שהוא רואה ולא על סמך מה שמכתיבים לו. לא יצליח, לא נורא. אני מאמין שאלרואי כהן לא יעלה שוב פעם בעמדת המגן הימני. הקמפיין הזה גם ככה גמור אז למה לא לנסות דברים שאולי יעבדו טוב בקמפיין הבא? הבעייה של הנבחרת היא שלפרננדז לא יהיה קמפיין הבא, יבוא עוד מאמן והכל יחזור חלילה בדרך לעוד 40 שנה ללא טורניר גדול...

אולי תקימו קואליציה מקיר לקיר?

אף אחד לא יקבע בשבילי את העתיד של הנבחרת,אחרי שנסיים עם החזיר פנרננדז בקמפיין הבא יבוא גוטמן,חתום בחוזה ל- 2 קמפיינים לפחות. קינן ובן חיים בלמים,באמצע שניים- נאתכו/כיאל /אלברמן/אלמוג. קשרים. בצדדים בוזגלו/ורמוט/ שהר/שכטר.ובחוד ברדה וטוטו. זה מה שיהיה,אצלו תהיה שיטה,שום דבר לא יושאר ליד המקרה,הכל מתוכנן ומתוקתק ואנחנו כן נצליח ככה,אני מבטיח.

Cade Foster

New member
ואם

נבחרת ישראל תוגרל בבית המוות עם ספרד, טורקיה ובוסניה? אתה חושב שהתקשורת תעשה הנחות לגוטמן? הבעייה לא מתחילה במאמן, הבעייה מתחילה בזה שכולם חושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל, ושאנחנו אשכרה פייבוריטים מול נבחרות כמו יוון ושוויץ. כל עוד התקשורת תמשיך לפמפם את זה ולא תכיר בעובדה שאנחנו מדינת כדורגל חלשה בסטנדרטים אירופאים, אין לנבחרת שום סיכוי להפתיע.

כל מילה בסלע!

מסכים לגמרי כשאני שומע איך מדברים כאן בישראל, זה נראה כאילו לקחתם 5 גביעי עולם תתחילו לעכל שיש לכם שחקנים שרובם לא מגיעים לרמה בינונית ומטה באירופה! כתבתי את זה כמה וכמה פעמים בשרשור הזה ואתה עדיין מתעלם מהעובדה הדרמטית הזו תמשיך לחלום על גוטמן ואחרים!

ואתה שוב טועה../images/Emo128.gif

אני לא יודע מאיפה זה בא לך שאם ניפול לבית מוות יעשו לגוטמן את המוות, זאת טעות, פה אתה נופל. עכשיו עושים את המוות כי קיבלנו בית יחסית פחות ממה שאפשר היה לקבל (אני לא אומר שזה בית קל ואנחנו אמורים לעלות, אבל הוא פחות קשה, זאת עובדה, להפסיד ליוון וקרואטיה בחוץ מותר, אבל לתת פייט בבית, היגיון
) ואנחנו לא נראים טוב מינימלית,זאת הסיבה. אתה זה שנשאר תקוע ולא התקשורת (שכן תשתנה בהתאם לנסיבות), אתה זה שחושב שאנחנו סמרטוטים גם נגד סן מרינו, קראתי את ההודעה שלך למעלה "ניצחון על גאורגיה הוא לא MUST, כי ליורו אתה לא תעלה בכל מקרה", ואני רק רוצה להבין מה זה קשור ומאיפה זה בא לך, מה הקשר? אתה מוכן להסביר? אני לא רוצה לעלות אבל לסיים מקום שלישי כי זה מה שאנחנו שווים,מה אתה עושה סלט בגלל שאין לנו סיכוי לעלות?! גם למכבי פ"ת אין סיכוי לקחת אליפות, אז היא לא מנצחת את אשקלון?

Cade Foster

New member
אני אסביר

אני לא רואה אמנם את משחקי הנבחרת אבל ממה ששומעים לא צריך להיות יותר מידי גאון כדי להבין שהנבחרת נראית רע וברור שהמאמן אחראי לזה. אבל אם כל קמפיין תסיים במקום השלישי והריאלי, מה הרווחת? את זה עשו גם שרף ונילסן וגרנט. ויש את האפשרות האחרת, לקחת קמפיין אחד שהוא ממילא גמור ולבנות בו את השלד לקמפיין שיבוא לאחר מכן. זה אומר לשלב הרבה צעירים (ועובדה שפרננדז עושה את זה עם דמארי, רמי גרשון, טאלב, ביבראס וכו', הנבחרת בסך הכל היא מאוד צעירה), לנסות כל מיני שחקנים בעמדות שאולי יתאימו להם (הרי גם ככה אין לנו בארץ אפילו מגן ימני נורמלי אחד לרפואה, אייל משומר ועלי עותמאן נחשבים הכי טובים וזה אומר הכל. אז ניסה את אלרואי כהן. סיכוי של 1 ל-10 שיצליח, אבל בשביל קמפיין גמור לא שווה לקחת את הסיכון?), לנסות מערכים שונים (אם ב-4 משחקים הנבחרת תיראה רע במערך אחד ובחמישי היא תראה מצוין, לא היה שווה את ה-4 הקודמים? שוב, בקמפיין גמור?). אפשר "ללכת על בטוח" ולהראות כמו שנראנו ב-40 שנה האחרונות. אם זה ירצה אותך, אז חוץ מלוזר אין לי דרך אחרת לתאר אותך.

אני לוזר שמתווכח עם מישהו

שלא רואה בכלל את המשחקים שאני מדבר עליהם. יש לך חיידק שגורם לך לחשוב שבנייה מצריכה תוצאות גרועות ומקום חמישי!
מאיפה זה בא?! עטר לא בונה בנתניה שחקנים מכלום אבל בכל זאת עושה מעל ומעבר? מה עם רב"ש? זה מזכיר לי את מה שאמרת על הקבוצה שלי בעונה שעברה, שככה בונים, אתה מוכן לתת לי דוגמא לקבוצה גדולה/ מצליחה, שנראתה כל כך זוועתי בהתחלה אבל בסוף התחברה לקבוצה גדולה? כמובן שאתה צריך לתת משהו שבמסגרתו הייתה דעיכה ממה שהיה קודם (דבר הזוי ולא נחוץ), ובסוף זה הפך להיות משהו יותר גדול? הרי לא מדובר פה על קבוצה שלא מביאה רכש ומתבססת על צעירים ולכן יש ירידה, מדובר פה בנבחרת שאמורה לשחק פחות טוב כדי לבנות.היה לנו רע עם נילסן? גול אחד ואנחנו בהצלבה. ואם אתה חושב שאנחנו לא משחקים טוב בגלל זימונים אתה טועה (אני בקושי דיברתי על זה, כנראה שמי שלא בטוח לגבי הצעירים זה אתה), מדובר בשיטה ודרך, איתה אפשר להביא תוצאות עם עם שחקנים פחות טובים.

Cade Foster

New member
לא אמרתי שזה מחייב מקום חמישי

הנה, נבחרת ישראל עם איך שהיא נראית נמצאת במקום השלישי. יש גם קבוצות שנבנו בעונה אחת והתחברו בצורה מדהימה (בורוסיה דורטמונד), ויש קבוצות שלקח להן זמן להפוך לקבוצות מדהימות (ברצלונה במשך שנתיים ראתה את ריאל חוגגת אליפויות על חשבונה, כל מה שהשתנה באמצע זה דני אלבס ומאמן. כיום הם דורסים את אירופה. הסבלנות משתלמת). רוצה דוגמה של נבחרת? בוסניה אחלה דוגמה. נבחרת שהייתה כלום ושום דבר עד לפני שנים מעטות, וכיום הם לא רואים אותנו ממטר. הקטע הוא שכל אחת מהקבוצות האלה החליטה שהמקום הנוכחי שלה לא מספק אותה, ושאפה להתקדם. אם אתה רוצה להמשיך לחגוג את המקום השלישי, אתה מוזמן. לי בטח לא אכפת...

ברצלונה הא?../images/Emo178.gif

תגיד לי אתה עושה צחוק? איזה מקום בארסה סיימה בשנים האיומות הללו? שביעי? היא סיימה שנייה (שזה...המינימום
) ועדיין החליפה מאמן, על איזה סבלנות אתה מדבר? סבלנות זה כשממשיכים עם מה שלא מצליח, אולי נחליף את פרננדז ונגיד שהסבלנות השתלמה? ההיפך הוא הנכון,בארסה חתכה מאמן שהביא לה תארים ועשה דברים, אם יעשו דבר כזה פה אפשר רק לדמיין מה יהיה לך לומר. אני חושב שבוסניה לא קרובה למה שאתה מדבר, יש שם עסקונה שלמה של שחקנים שהצטרפו אליה מפיצול המדינות, זה סלט שלם, מודה- אני לא בטוח, אם היא לא החליפה מאמן אתן לך את הדוגמא הזאת. דורטמונד התרסקה כלכלית והשנים במרכז טבלה היו הגיוניות,אבל הכי חשוב, אתה נותן דוגמא של משהו שאני אמרתי לך שלא תופס, דורטמונד היא קבוצה, שחסכה והשקיעה בצעירים על פני שחקנים מבחוץ, ולכן שילמה מחיר, בכל מקרה סמרטוטים הם לא היו.

למעלה