הופעות

LuLiLoPiLaTo1

New member
מותר לנצל"ש?

רציתי לדעת האם כל הופעה של מירי עולה בסביבות ה-100 ש"ח? כיוון שבדר"כ אלו שבאים לראות אותה זה בני נוער שיותר קשה להם לממן הופעות במיוחד בנוסף לבילויים האחרים שלהם חוץ מההופעה של מירי. אף אחד עוד לא התלונן על המחיר?

ShAmUnA

New member
מנצל"שת גם../images/Emo70.gif:)

נורא רציתי ללכת להופעה של מירי ב-23.12... ואמרו לי שכבר נגמרו הכרטיסים! אני מניחה שגם בצוותא נגמרו הכרטיסים עוד לפני... מתי ההופעות הבאות? בתיאטרון יהלום בר"ג אמרו לי שיש שם הופעה ב-16.2 ושכדאי לי להזמין כבר עכשיו... אבל זה מעצבן.. כי מאיפה לי לדעת מה יקרה עוד חודשיים??? תעזרו ליייייי
תודה:)

just dana

New member
אז ככה..

1.הקהל של מירי הוא מכל הגילאים....ודווקא הרוב הוא לא הנוער... 2.אין מה להתלונן על המחיר ככה זה..יש אומנים שעולים יותר! 3.רוב ההופעות שלה עולות סביבות ה-100..אבל יש מקומות שאפשר להשיג הנחה...משמעותית... עניתי לך?

just dana

New member
את יכולה לנסות באותו יום..לפעמים

יש ביטולים...... ותזמיני כרטיסים..כמעט תמיד אשפר להזמיןןןןןן

perrinat

New member
יש הופעה בזאפה ב-23/1

נסי לברר אם יש כרטיסים. בנוסף- תשאלי את תיאטרון ר"ג אם אפשר לבטל את הכרטיסים כמה ימים לפני ההופעה, ומקסימום תזמיני ואם לא תוכלי- תבטלי.

just dana

New member
לזאפה? ב-23.1 ?את רצינית? חצי מהפור

מהפורום...... סתם...אבל יש איזה 10 מפורום שהולכים..או בתיכנון ללכת.. זה במקום ה-28 שהתבטל..

perrinat

New member
../images/Emo45.gifיש לי כרטיסים

במקום להופעה של 28/11. אז אני כנראה הולכת

LuLiLoPiLaTo1

New member
פחות או יותר הכוונה היא שרוב האנשים

המעריצים אותה הם צעירים בין אם הם בני נוער או אנשים שלומדים לימודים אקדמיים אז לא לכולם יש את ה-100 ש"ח האלו להופעה של שעה פלוס כל כך בקלות... ולא אכפת לי ממש כמה אומנים אחרים לוקחים כי אני רוצה לראות הופעה של מירי רק חבל שכרטיס עולה המון... באיזה מקומות אפשר לקבל הנחה משמעותית וכיצד? תודה על התשובות

just dana

New member
אוקיי בבקשה..אבל שוב אני אומרת לך

הרוב הוא לא הצעירים...................

LuLiLoPiLaTo1

New member
באמת? כי דווקא במקום מגורי הדבר לא

כך ,אבל שיבואו באמת להופעות רק מבוגרים אולי זה מה שהם רוצים להשיג עם כרטיס של 100 ש"ח..

למעלה