בודדות

matt52

New member
קומזיץ יום העצמאות

בקשו ממני להעביר את ההודעה הבאה במוצאי יום העצמאות יערך פיקניק לקבוצת מובילי שינוי של עומר יעבץ ולא רק, כולם מוזמנים. הפיקניק יערך בפארק של אזורי חן ברחוב אורי צבי גרינברג בצפון תל אביב בשעה 17:00. בתכנית: מוסיקה, בשרים, סלטים, מפגשי חברים עוד. כולם מוזמנים עם כל המשפחה, כל זה בעלות סימלית לכיסוי הוצאות של 25 ש"ח למשתתף. על מנת שיהיה קל למארגנים נא לאשר הגעה וכמות אנשים לעומר [email protected] כמו כן לוטה בזאת קובץ הצעה לטיול במחיר אטרקטיבי ביותר (לדעתי). הקישור לא עולה ולכן אני שולח עותק: מלון עין בוקק ים המלח והנהלת ארגון נכי ישראל מזמין את חברי הארגון לשבוע נופש מפנק ומשגע במלון. בין התאריכים 19 – 22 יוני 2005 3 לילות וארבעה ימים של נופש, מנוחה, ספורט , אמנים, הרצאות, בר בי קיו ,תצוגת אופנה ועוד.. במחיר ללא תקדים המיוחד לחברי הארגון: 1290 ₪ לזוג על בסיס פנסיון מלא. להזמנות ופרטים: 03-9410147 בוקר מבורך מוטקה קובץ מצורף: קישור לקובץ תמונה מצורפת: קישור לתמונה מכיוון ואין באפשרותי להגיע עקב בעיות מרחק אני מאחל לכולכם יום עצמאות שמח ותהנו מערב מאלף של ברבקיו ו.............

mimi131

New member
נכה שנוהג בוואן צריך 2.5 מטר בחניה

נכה שנוהג בוואן עם כסא גלגלים צריך 2.5 מטר בחניה כדי לעלות ולרדת עם כסא גלגלים במעלית. למרות שהדבר הזה ידוע וגם רשום על הרכב , יש כל הזמן הערות מרושעות של נכים ופתקים ואיומים ומה לא? איך אפשר להסביר את זה? האם נכה לנכה זאב?

rozgil

New member
לכול החדשים (וברשותך ענת-המנהלת)

קודם כול ברוכים הבאים לפורום הנפלא הזה שאותו מנהלת (כמעט שנה) ענת !!! אנא כנסו לפורטל נכי צה"ל ולפורומים בו (גם שם תוכלו לקבל עצות ותשובות לשאלותיכם) כתובת הפורטל והפורום הראשי מופיעה -כאן למטה- בקישור/לינק ישיר לאתר שבת שלום לכולכם ובוקר טוב גילי-חדרה

עָנת

New member
מימי,הכי בריא :אל תתיחס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שים פס על מי שמעיר לך
שיתלוננו,מה כפ'ת לך
בעייה שלהם,לא שלך

AVI359

New member
גילי שכחת את הפורום בנענע

http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2181 בברכה אבי

עָנת

New member
גילי יקירי../images/Emo23.gif קיים לינק של

"פורטל נכי צה"ל" בראש הפורום. כל הגולשים בפורום שלנו,מודעים לקיומו של הפורטל.

עזורא

New member
הפורומים ../images/Emo150.gif

ברוך השם למען כולנו קיימים שלוש פורומים עיקריים שאני ממשיל אותם ומשווה אותם לעתונים על פי הקלות והעיניין והפרט. פורום נענע=ידיעות אחרונות פורום תפוז= מעריב פורטל =דבר כל אחד והרצינות שלו. גיל מה ?כמו שאומר אבי אלברט שכחת אותנו שם בנענע שלא נתת פירסום על כך שבוע טוב לכולם עזרא הסופר עכו

למעלה