חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לוZיפר New member 11/3/06 #17 ../images/Emo124.gifהודעה למשועממים!!! הנכם מתבקשים לסור באופן מיידי אלי, אני אתן לכל אחד ואחת משימה, לא חסר מה לעשות... אוהד תפוס מגב פרנסין בפנלים וחלונות והשאר סתובבו!
../images/Emo124.gifהודעה למשועממים!!! הנכם מתבקשים לסור באופן מיידי אלי, אני אתן לכל אחד ואחת משימה, לא חסר מה לעשות... אוהד תפוס מגב פרנסין בפנלים וחלונות והשאר סתובבו!
ל לוZיפר New member 11/3/06 #24 לאט לאט חכה לתורך אה?!? לא לימדו אותך שמי שמחכה הכי יפה מקבל ת'פרס הכי גדול?
פ פרנסין New member 11/3/06 #25 הכל ביד הדימיון../images/Emo70.gif אבל כך המח שלנו עובד, רושם ראשוני מושפע בעיקר מהמראה החיצוני, התוכן ממש לא חשוב, לכן בוירטואליה רוב הסיכויים שנמצא משהו שלא היינו יורקים עליו במפגש רגיל. רוצה הרינג
הכל ביד הדימיון../images/Emo70.gif אבל כך המח שלנו עובד, רושם ראשוני מושפע בעיקר מהמראה החיצוני, התוכן ממש לא חשוב, לכן בוירטואליה רוב הסיכויים שנמצא משהו שלא היינו יורקים עליו במפגש רגיל. רוצה הרינג
A afeine New member 11/3/06 #23 רוצה לעזור לי ליספור כמה שערות לבנות יש לי על האשכים? דרך נהדרת להעביר את הזמן...