../images/Emo124.gif

איזו מתוקה אני! החלטתי לשמח את חברה הכי טובה שלי ככה סתם והקדשתי לה את השיר "חברוֹת" של גלי!! הכנתי לה דיסק ועטיפה יפה עם המילים ואמרתי לה שמעכשיו זה השיר שלנו! השיר כזה מקסים! ואני חושבת שהוא ממש מתאים לחברוּת שלנו! במיוחד: "את ואני קשורות בקשר, אין שום דבר דומה לו אפילו את הכוכבים שאלתי איך זה, יש דברים כאלו אנחנו עוד נחיה עד גיל מאתיים, זקנות מטורפות נשב ונפטפט באור הערביים, על השנים הכי יפות" היא מכירה את השיר ומאוד התרגשה! טוב, היא מתוקה ואני ממש אוהבת אותה... חברים זה דבר חשוב! תשמרו עליהם.... ומכייון שגם אתם חברים שלי עכשיו, אני מאחלת לכולכם המון אהבה ומקדישה לכם את אחד השירים האהובים עליי שאני ממש מזדהה איתו בתקופה הזו: השיר - "ממריאה ברוח", ובמיוחד את הבית האחרון: "בתוך השטח הפתוח ממתינה תשובה יצאתי לקראתה לבד, כמה אני קרובה חוזרת לי עכשיו הביתה, הרגשה טובה כן שם איתכם אפשר לנוע באהבה..." ביי ביי -מיכל-

hilali1

New member
גם אני השתמשתי פעם בשיר הזה

כשהשתחררתי הכנתי לחברות הקרובות שלי בצבא. הן ממש בכו מהתרגשות..

בתכנית "אבק כוכבים ששודרה ברשת

ג' ב-1995, גלי דיברה על השיר הזה והעלו לשידור את אחותה שוש והן אמרו שהרבה אנשים חושבים שהשיר הזה מספר על הקשר החזק והמיוחד בין שתי האחיות, אך בפועל השיר אינו על הקשר בין גלי לשוש.

שרית7

New member
אני לא מתחברת בכלל ללחן אפילו שגלי

הלחינה אותו. הלחן הכי יפה של גלי הוא גלידה לדעתי ואני גם אוהבת את סימנים אבל את חברות ממש לא

Robbie רובי

New member
הלחן האהוב עלי ביותר של גלי הוא....

"גם גרגר אחד" ו"אחריה" ורק אחר כך גלידה שבאמת מרגש. הלחן הכי פחות טוב של גלי הוא לשיר "פני ילדה".

עדי 345

New member
הלחנים של גלי ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

קודם כל אני מת על הלחנים שלה. הם מיוחדים ומרגשים ביותר!!! ועכשיו לדירוג (לדעתי) הכי טובים !!! במקום אתך חברות אחריה גרגר אחד יכול טובים, אבל קצת פחות גלידה לו הייתי יש מנגינה פני ילדה מקום של אהבה סימנים פחות מוצלחים בפעם הבאה בועת הפחדנות

למעלה