בואו לצ'אט!
ש שריטה מלנכולית New member 16/3/04 #2 אוףףף, עוד פעם דיבורים על סרטן?../images/Emo7.gif די, אני לא יכולה לשמוע על זה יותר!! (ערוץ 2..) יותר מידי.. זה עוטף אותי בזמן האחרון...
אוףףף, עוד פעם דיבורים על סרטן?../images/Emo7.gif די, אני לא יכולה לשמוע על זה יותר!! (ערוץ 2..) יותר מידי.. זה עוטף אותי בזמן האחרון...
C chocolate addict New member 17/3/04 #3 ../images/Emo4.gif הכל מסרטן. אין מה לעשות. היי ומזל סרטן זה טוב. סתם, גם המזל מזל חרא. אבל החיה חמודה...
../images/Emo4.gif הכל מסרטן. אין מה לעשות. היי ומזל סרטן זה טוב. סתם, גם המזל מזל חרא. אבל החיה חמודה...
E Ed Hunter New member 17/3/04 #4 כן זה די עצוב....../images/Emo4.gif מה שבטוח זה ששלישי הבא אני הולך לתרום! ואני מקווה שאני אהיה לא היחידי מהאנשים פה שיעשה את זה...
כן זה די עצוב....../images/Emo4.gif מה שבטוח זה ששלישי הבא אני הולך לתרום! ואני מקווה שאני אהיה לא היחידי מהאנשים פה שיעשה את זה...
C chocolate addict New member 17/3/04 #5 הולך לאן?! חכה בבית למתרימים או שהתכוונת שאתה הולך להתרים..?
ש שריטה מלנכולית New member 17/3/04 #7 הלוואי ויכולתי לתרום..../images/Emo7.gif אבל עשיתי פירסינג בשנה האחרונה, ואני שוקלת פחות מ-50 קילו.. מה שאומר שאני לא יכולה לתרום הסרטן הזה.. נוראי
הלוואי ויכולתי לתרום..../images/Emo7.gif אבל עשיתי פירסינג בשנה האחרונה, ואני שוקלת פחות מ-50 קילו.. מה שאומר שאני לא יכולה לתרום הסרטן הזה.. נוראי
ב בילבי בת הגרב New member 17/3/04 #10 היכן באמת תחנות ההתרמה? ואם יש לי רק חודש הבא 18 אז אני צריכה אישור הורים?