../images/Emo124.gif

אז ככה רציצי שתגידו לי מה דעתכם האם לסגור את הפורום או לא? ושמעו תדעה האמיתית: כן=
לא=
תודה.

פרקים משבוע שעבר

אולי יש לך הקלטה של פרקי השבוע שעבר? הבטחתי להקליט לאמא אך נדפקה לי ההקלטה תודה הבת של אביבה

נגה84

New member
ברור ש-../images/Emo31.gif!!!!!!!!!

זאת המזכרת היחידה שתשאר לנו מלחיי האהבה.....

קירי

New member
../images/Emo31.gif !!!!!!

אפילו אם לא נדבר רק על לחיי האהבה זה ישאיר את כולם ביחד ולפעמים נזכור את הפרקים שעברו ביחד!

Shani5

New member
חייבים להשאיר את הפורום

כי זו באמת המזכרת היחידה שתישאר לנו...

ממש לא../images/Emo31.gif

אל תחשבו לעשות דבר כזה!!!!!!!!!! זה אחלה פורום והוא ימשיך להיות כזה גם ביום שני..(אחרי הפרק האחרון..)
-הדר-

M o o n G i r l

New member
יעל חמודתי

הדברים שאני הולכת להגיד פה הם לא במטרה חס וחלילה להיות צומי.. אבל אני פשוט לא מסוגלת לשתוק..חייבת להגיב. ח-י-י-ב-ת! אז ככה - אני בפורום הזה לא מעט ולא הרבה..משהו כמו זמן בינוני, אולי טיפי פחות. אני מאוד אוהבת את הסידרה, ואני כותבת פה יחסית הרבה. חוץ משתיים וחצי מילים,בקושי מגיבים לי פה על מה שאני כותבת, ולפעמיים (לעיתים קרובות) מוחקים לי את מה שאני כותבת. אני לא באה בתלונות לאף אחד, אני רק מציינת עובדות. לפעמיים עונים לי , זה נכון. אבל לרוב לא. אני אישית לא מוצאת שום סיבה להמשיך קיומו של הפורום אם לא מגיבים לי על ההודעות..ובעיקר אם הסידרה נגמרת! זהו אין לי מה להגיד יותר. אני יהיה פה אחרי הפרק. אם בא לכם..ובעיקר לך יעל..(לשם שינוי) תגיבו...

casperit

New member
אוי אממ...

באמת לא מגיבים לך? אני משתדלת להגיב לכל הודעה מעניינת...אממ אממ... יעל

למעלה