lironpi

New member
מחפשים במה?

מועדון ההופעות המקצועי באיזור השרון פותח את הבמה להרכבים צעירים ואיכותיים . לפרטים וקביעת הופעות צרו קשר ב [email protected]

aNumbDisorder

New member
a Numb Disorder שיר חדש!

היי מה קורה? אנחנו להקה ישראלית חדשה שנקראת 'a Numb Disorder' ('הפרעה רדומה') אנחנו מנגנים סוג של מוזיקת מטאל/רוק ורצינו להודיע לכולכם שהעלנו את שיר הדמו החדש והראשון שלנו "Exhausted" לעמוד המייספייס שלנו. בואו לשמוע אותו כאן: www.myspace.com/numbdisorder מקווים שתהנו ממנו! אם אהבתם את השיר אתם יכולים להתעדכן בקשר ללהקה (שירים, וידאוים, הופעות ועוד...) בעמוד המייספייס שלנו או שתשלחו לנו אימייל ל: [email protected] ותקבלו עדכונים ישר לאימייל שלכם. עזרו לנו להפיץ את השמועה וספרו לחברים שלכם (או כל אחד אחר שאולי יואהב את זה) עלינו! זה מאוד יעזור לנו :) תודה a Numb Disorder נ.ב. בקרוב מאוד נעלה עוד שיר חדש אז תמשיכו להתעדכן ותשמרו על קשר. a Numb Disorder לכל שאלה, בקשה, הצעה או כל דבר: www.myspace.com/numbdisorder [email protected]

tal and ted

New member
אני צריך מתופף

אני צריך מתופף ללהקה שלי. אנחנו מנגנים רוק. פנטסטי. פרוע. שמגיע מהבטן. צריך מתופף עם השפעות של רוק כבד, רוקנרול וג'אנגל. מתופף מיוחד. המתופפים שאני מעריץ הם ג'ון בונהם, בראד ווילק (R/A/T/M), לאחרונה גיליתי את סים קיין (רולינס בנד)כמובן קיס מון ועוד מתופפים בעלי גרוב מדהים וכוח לא מהעולם הזה. אני חייב מתופף מעולה, כיוון שיש משפט שאומר: " הלהקה שלך לא יכולה להיות יותר טובה מהמתופף שלך". תודה רבה. אתם יכולים לראות כל מיני סקיצות שלי ב WWW.MYSPACE.COM/REALROCKSAD ולשלוח לי אי מייל ל [email protected] טל.

אל תסגרו את קול המוסיקה.

חברים יקרים , למי שעוד לא שמע, משרד האוצר ומליאת רשות השידור מנסים לסגור את קול המוסיקה - ולאחדו עם רשת א ורשת מסורת... סגירת התחנה הזו תהיה פגיעה אנושה בתרבות הישראלית ובמקור לחיבור עם נכסי צאן וברזל תרבותיים. אנא חתמו על עצומה באתר http://www.atzuma.co.il/petition/liornavok/1/1000 .

li or1

New member
מחפשת מתופף\ת וקלידן\ית

בת23 יוצרת בתחילת דרכה (כותבת מלחינה שרה ונגנת בגיטרה) מחפשת מתופף\ת וקלידנן\ית. אין חשיבות לגיל. ויש הרבה חשיבות לאיכות הנגינה ואיכות האנשים. המטרה- להתחיל להופיע ברצינות וברמה. אני נמצאת בתל אביב ובאיזור הדרום. אשמח לשמוע מכם [email protected]

שדראיו

New member
המייספייס שלי

http://www.myspace.com/elipnational מוזמנים להכנס לחוות דעה(כן,גם ביקורת נוקבת תתקבל בברכה-רק בפחות התלהבות:))

Innervisions

New member
אימפקט - חדר חזרות ברעננה

אימפקט - חדר החזרות בחסות כלי זמר רעננה, נפתח מחדש עם הנהלה חדשה, ציוד חדש ושידרוגים מאסיביים. החדר מרווח מאד, עם אקוסטיקה נהדרת וציוד ברמה גבוהה במיוחד. מנהל החדר והסאונדמן הראשי הוא מוסיקאי פעיל ותלמיד רימון לשעבר, שמעניק יחס צמוד וחם לכל להקה שמגיעה. יש אפשרות להקליט כל חזרה Live to Disc עם מיקרופון לכל כלי, וכן הקלטת כלים ושירה בהעלאות. הציוד בחדר: פסנתר אקוסטי Yamaha U1 מערכת תופים Yamaha Stage Custom (ניתן להשכיר סט מצילות) מגבר גיטרה Fender Twin Reverb 65' 85w מגבר גיטרה וינטג' חלילית (חלקי מארשל שהורכבו בארץ) MP 200w (ראש+בוקסה) מגבר גיטרה Ibanez Tone Blaster 100w ראש למגבר בס Marshall 3560 בוקסות למגבר בס: Marshall Model 7410 800w + Marshall Model 7115 300w מערכת הגברה מרכזית - JBL EON 1500 מיקרופונים Shure SM58+Shure SM57, ובנוסף סט מיקרופונים לתופים וקונדנסרים של AKG. מיקסר - Yamaha MG24/14FX מכונת הקלטה - Tascam CD-RW900 Professional. ובנוסף גם 4 מוניטורים לנגנים, קופסאות DI, קומפרסור, מכשיר אפקטים, אקוולייזרים, מחשב עם כרטיס קול EMU ועוד. מחיר שעת חזרה: 60 ש"ח לקביעת חזרות ופרטים נוספים: 09-7451163

2gtsite

New member
ג'ורג' - אני אמשיך!!!

אחרי שירות של 3 שנים בשטחי עזה, איוש וגבול לבנון הוא מסכם את החוויות משם באלבום סולו ראשון שיקרא "קשת בענן" על שם המבצע הצבאי בו איבד ג'ורג' חבר וחייל מהפלוגה. "אני אמשיך" הינו השיר הראשון שיוצא מתוכו בימים אלה לרדיו ובו הוא מתאר את מסע עמוס המכשולים, שמחה וכאב בדרך להצלחה אותה הוא כל כך רוצה להשיג. ג'ורג' הינו אומן צעיר ומבטיח אשר בקולו הנעים ובכתיבתו הייחודית מצליח לכבוש את אוזניהם של המאזינים ולרתק אותם ע"י השימוש במטאפורות ודימויים בשיריו ומעביר אותם חוויה של הזדהות עמו ולמה שהוא מייצג. תוכלו לשמוע ולהתרשם באתר הרשמי www.2gt.co.il

high k

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo20.gifזמרת מחפשת להקה בת"א../images/Emo187.gif../images/Emo20.gif

בת 22, רצינית, מחפשת להקה בת"א. מבס ועד סופרן (גבוהה בהגדרה, אבל מנעד רחב) השפעות- בק, פורטיסהד, פורטיס וסחרוף, טורי איימוס, נושאי המגבעת ועוד. רוצה להצטרף ללהקה שיוצרת מוסיקה אלקטרונית ורוק. פנו אליי.

saxguard

New member
הופעות ברביעי בפאב "דבלין" רחובות כניסה חופשי

הופעות ברביעי בפאב "דבלין" רחובות כניסה חופשית ללא מינימום מדי שבועים בשעה 21:00 הסקספוניסט בניטל ולהקתו בלוז רוק וריתם&בלוז וגרוב אפשר לשמוע אותנו באתר זה: MySpace URL: http://www.myspace.com/benitalandtheband בני טל –סקספון טנור- סופרן -ובריטון שאולי לינג- גיטרה חצי נפח חשמלית ירון זיו- גיטרה בס חשמלית דוד אדר- תופים עמית פרסקי- מנהל במה ההרכב מנגן בלוז רוק וריתם& בלוז וגרוב חומר מוכרים בעיבודים שאנו מנגנים. ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים . אנו מנגנים שנים ביחד הרכב מגובש המנגן כשעון מתוזמן הנגנים שאולי ירון ואיתן הם מהטובים שבנגנים בארץ ההרכב קיים כ15 שנים ומופיע בקמלוט הרצליה קמלוט תל אביב פסטיבל הבלוז בסינמטק ועוד.... אנו מחכים לכם בני שאולי ירון ודוד

דותן אריה מלאך, הרשו לי להציג

שלום לכם, לא בכל יום אני מגלה יוצר חדש ומעניין וממש בא לי לשתף אתכם בגילוי שלי. קוראים לו דותן אריה מלאך, והרשו לי להציע לכם כמה טעימות מעולות מהמוזיקה שלו, אותם תמצאו בקישור הבא- http://www.myspace.com/dotanariemalach שיהיה שבוע מצוין ורק דברים טובים

ssharona

New member
שיהיה בהצלחה

ואתם תמיד מוזמנים אלינו שרון slowמשה

oooTALooo

New member
טעת!

סליחה שאני מגיב כל כך באיחור...פשוט לא הייתי בארץ בכל מקרה החנות נמצאת בכרמיאל בשכונת "רמת רבין" חטיבת עציוני 62/5 אתה מוזמן להגיע ולראות... לא יודע אם מי דיברת בחלילית אבל הטעו אותך כנראה...

למעלה