sbslion

New member
תחרות דניאל למלחינים צעירים - ההרשמה נפתחה!

תחרות דניאל למלחינים צעירים הינה תחרות בינלאומית חדשה למלחינים בני 17 עד 30 מהעולם כולו. התחרות הינה בשיתוף עם סימפונט רעננה ושלושל היצירות הזוכות יבוצעו ע|י הסימפונט בקונצרט חגיגי שיערך ב 25 ליוני 2008. כמו כן, מקום שני בתחרות יקבל $1500 ומקום ראשון $2500. אם אתם מלחינים צעירים - התחרותהזו בשבילכם. אנא עזרו להפיץ את הידיעה כדי שהמתאימים ידעו עליה. פרטים נוספים באתר ובפלאייר המצורפים. תודה שרון תחרות דניאל למלחינים צעירים.

joaki

New member
הפקת קליפ

שלום אנחנו קבוצת צעירים שמתעסקת בהפקות סרטים. אנחנו מעוניינים להפיק קליפ החל משלב הרעיון ועד לשלב העריכה והגימור ללהקה או מוזיקאי. יש לציין שאנחנו אנשי מקצוע לכל דבר,בגילאי 20-23 חלקנו חיילים ביחידת הסרטה וחלקנו משוחררים. הפקת הקליפ היא בשבילנו כאתגר מקצועי וחווייתי ולמוזיקאי/להקה אנחנו מניחים שזה יכול להביא קידום משמעותי. ההפקה היא ללא עלויות מצד המוזיקאי,אך ורק אם יהיו הוצאות של עלויות הפקה. המוזיקאי/להקה צריכים משופשפים מספיק עם חומרים מוקלטים. ההפקה היא ללא מטרות רווח. מי שמעוניין לשמוע עוד ולשלוח דברים לשמוע מוזמן לפנות אליי במייל [email protected] או במסרים,הייתי משאיר טלפון אבל נראה לי שאסור כאן אופיר

ניצוצות של אור 9 בבית חולים רמבם בואו :)

ב3 לינואר , יום חמישי בשבוע במחלקות הילדים בבית החולים רמבם יתקיים "ניצוצות של אור 9 " מהשעה 12 וחצי עד 14:00 בצהריים בסבבה של'כם בואו לשמח תילדים :) כל אחד מביא משהו קטן(בלונים, עוגיות, דיבריי יצירה , גיטרה, קוסם וכ') ארוע על סדר היום מגיע לרמבם .. צרו קשר באי מייל [email protected] תמיד באהבה המוסיקאית אור גל

jing11

New member
הפרויקט של דג'יברי - מחזור שני - 2008

מרכז המוסיקה תל אביב יפו, בשיתוף קרן התרבות אמריקה ישראל וחברת "א.ג.א. פבלישינג" מזמין זו השנה השנייה תלמידי נגינה בתחום הג'אז בעלי מיומנות מוסיקלית גבוהה ויכולת אילתור הלומדים בקונסרבטוריונים ו/או במגמות למוסיקה בבתי הספר להשתתף בפרויקט ייחודי בהדרכת מוסיקאי מן השורה הראשונה בג'אז הבינלאומי. מטרת הפרוייקט לאפשר לנגנים צעירים מצטיינים בתחום הג'אז לפעול במסגרת הרכב איכותי אשר יונחה ישירות ע"י המוסיקאי אלי דג'יברי. הנגנים הנבחרים יזכו במילגת השתתפות כספית מטעם קרן התרבות אמריקה ישראל. ההרכב יפעל במשך שנה ויתמקד בביצוע קטעים מפרי עטו של דג'יברי ועיבודים שלו לסטנדרטים וקטעי מוסיקה בת זמננו. לקראת סוף פעילות הפרוייקט יתקיים מופע בפני קהל ובהשתתפותו של אלי דג'יברי. נגנים אשר מעונינים להגיש מועמדותם להשתתפות בפרוייקט מתבקשים להתקשר כדי לקבל את תקנון הפרוייקט ושאלון למועמדים. בטלפון : 03:6828393 ובאי מייל [email protected] אודיציות למועמדים יתקיימו במרכז המוסיקה תל אביב יפו בתאריכים 8 ו – 9 בינואר 2008 בשעות אחר הצהרים. מספר המקומות מוגבל

saxguard

New member
הופעות ברביעי בפאב "דבלין" רחובות כניסה חופשי

הופעות ברביעי בפאב "דבלין" רחובות כניסה חופשית ללא מינימום מדי שבועים בשעה 21:00 הסקספוניסט בניטל ולהקתו בלוז רוק וריתם&בלוז וגרוב אפשר לשמוע אותנו באתר זה: MySpace URL: http://www.myspace.com/benitalandtheband בני טל –סקספון טנור- סופרן -ובריטון שאולי לינג- גיטרה חצי נפח חשמלית ירון זיו- גיטרה בס חשמלית דוד אדר- תופים עמית פרסקי- מנהל במה ההרכב מנגן בלוז רוק וריתם& בלוז וגרוב חומר מוכרים בעיבודים שאנו מנגנים. ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים . אנו מנגנים שנים ביחד הרכב מגובש המנגן כשעון מתוזמן הנגנים שאולי ירון ואיתן הם מהטובים שבנגנים בארץ ההרכב קיים כ15 שנים ומופיע בקמלוט הרצליה קמלוט תל אביב פסטיבל הבלוז בסינמטק ועוד.... אנו מחכים לכם בני שאולי ירון ודוד

oooTALooo

New member
הודעה חשובה לתושבי הצפון !

בשעה טובה חברים, נפתחה חנות כלי נגינה בחסות חלילית בכרמיאל ! אין צורך יותר בנסיעות מיותרות לחיפה... הסניף החדש כולל גם שלוחה של בית הספר עולם המוסיקה ובו ניתן למצוא מורה לגיטרה , מורה לתופים , מורה לפסנתר , מורה לאורגן , מורה לפיתוח קול , מורה לחצוצרה , מורה כלי נשיפה , בקיצור בית ספר למוסיקה ולימוד נגינה ... זהו אני מקווה שחסכתי להרבה כאב ראש אני אישית כבר קניתי את הכרטיס קול שלי שם ונתקלתי באחלה של אנשים... אז שתהיה שנה אזרחית טובה, עם הרבה הרבה מוסיקה ! פינקתי אתכם בלינק לאתר של בית הספר עולם המוסיקה http://www.ohm.ybay.co.il/home.htm

TheHoldouts

New member
The Holdouts במופע האלבום המלא!

The Holdouts במופע האלבום המלא! יום שישי 4.1 במועדון "הגנזך" (אילת 22, ת"א) 22:00 30 ש"ח לדמואים במייספייס: http://www.myspace.com/holdoutsisrael לביקורת על המופע: http://www.solstice.co.il/blog/show/26

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמוכרים/מחפשים/דרושים וכו'

כל הודעה עם מספר טלפון תמחק ללא אזהרה.
הודעות בעלות אופי פרסומי יש לתאם מראש עם הנהלת הפורום. הודעות שלא יתואמו מראש וימצאו כלא מתאימות ע"י הנהלת הפורום יימחקו מיד.
השרשור ננעץ. הודעות שלא ישורשרו יימחקו.

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמוכרים/מחפשים/דרושים וכו'

כל הודעה עם מספר טלפון תמחק ללא אזהרה.
הודעות בעלות אופי פרסומי יש לתאם מראש עם הנהלת הפורום. הודעות שלא יתואמו מראש וימצאו כלא מתאימות ע"י הנהלת הפורום יימחקו מיד.
השרשור ננעץ. הודעות שלא ישורשרו יימחקו.

shmuelr

New member
שלום לכללללל האנשים הנחמדיםםם

אני שמואל מנתניה. מחפש באסיסט ומתופף הסגנון יהיה רוק אלטרנטיבי איכותי, חומר מקורי. השפעות משובחות. מחפש חבר'ה טובים עם ראש להנות, ואולי גם להתפתח בחזרות ולארגן הופעות גדולות. אז אם יש חבר'ה מנתניה או מסביבה קרובה שמעוניינים כנסו לאייסיקייו או למסנג'ר. [email protected] מסנג'ר 289322632 אייסיקיו שכוייעח! תהיו לי בריאים.

דורי 7

New member
דרוש/ה מורה ל - midi

דרוש/ה מורה ל - midi לילד אוטיסט [אוטיזם קל מאוד] בן 13 שיודע לנגן היטב על פסנתר ואורגן וזקוק למורה לצורך צעדים ראשונים בעבודה המשלבת אורגן עם תוכנת מחשב אין צורך בהכשרה מוקדמת בעבודה עם ילדים אוטיסטים שכר מוצע: 100 שקל לשעה X פעם או פעמיים בשבוע בשעות אחה"צ או הערב העבודה בבית התלמיד בהרצליה הצעות אל [email protected]

Guyavech

New member
דרושים גיטריסט, מתופף וסולן להופעות מחווה לרד

הכותרת אומרת הכל. הרכבתי רשימה של שירים (פלוס מינוס) שאני רוצה לעלות איתם בהופעת מחווה ללהקה. אני בסיסט, מחפש סולן/ית + גיטריסט + מתופף שיודעים לנגן רד הוט בעיניים עצומות, ומוכנים להכנס לחדר חזרות בשביל לנגן ולבסוף גם להופיע. עדיפות לאיזור המרכז, זמן פנוי, ואחרי צבא. מצורפת הרשימה שהרכבתי. התמקחות רק עם האנשים שאנגן איתם בסוף. מכירים מישהו? העבירו האלה.. צרו קשר בפרטי, או באי-מייל [email protected] תודה גיא 1. Red Hot Chili Peppers - If You Have To Ask (3:36) 2. Red Hot Chili Peppers - Breaking The Girl (4:55) 3. Red Hot Chili Peppers - Suck My Kiss (3:37) 4. Red Hot Chili Peppers - I Could Have Lied (4:04) 5. Red Hot Chili Peppers - Give It Away (4:42) 6. Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik (4:31) 7. Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge (4:24) 8. Red Hot Chili Peppers - Around The World (3:58) 9. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue (3:37) 10. Red Hot Chili Peppers - Otherside (4:15) 11. Red Hot Chili Peppers - Californication (5:21) 12. Red Hot Chili Peppers - Knock Me Down (3:43) 13. Red Hot Chili Peppers - Pretty Little Ditty (1:36) 14. Red Hot Chili Peppers - Aeroplane (4:45) 15. Red Hot Chili Peppers - My Friends (4:02) 16. Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) (5:34) 17. Red Hot Chili Peppers - Charlie (4:37) 18. Red Hot Chili Peppers - Hump De Bump (3:33) 19. Red Hot Chili Peppers - Slow Cheetah (5:19) 20. Red Hot Chili Peppers - Wet Sand (5:09) 21. Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile (5:01) 22. Red Hot Chili Peppers - She Looks To Me (4:06) 23. Red Hot Chili Peppers - Can't Stop (5:13) 24. R.H.C.P. - Power of Equality (4:03) 25. R.H.C.P. - Pretty Little Ditty (1:36) 26. R.H.C.P. - Soul to Squeeze (4:52)

Shards

New member
נשמע מגניב!

אני גיטריסט מזה 10 שנים, יודע כמעט את כל השירים שלהם בע"פ כי הייתה לי תקופה מאוד ארוכה ששמעתי רק אותם :) צור קשר במייל / מסנג'ר [email protected] ונדבר הלאה. עומרי.

SpinMan

New member
../images/Emo79.gifהזמנה להשמעה...

שלום כולם, שמי יניב ואני יוצר מוזיקה מהצפון.. באחרונה שילבתי את אחותי טל ששרה במקהלת בית הספר שלה. באתר ניתן לשמוע את הביצוע האקוסטי של טל לשיר "נוצה ברוח" ושני קטעי צ'ילאאוט שכתבתי בתקופת הצבא. נשמח לתגובות! האתר: http://www.myspace.com/thedewbrothers

קצה חוט

נתקלתי בזה במקרה וממש נדלקתי, זה כזה אתר חברתי לשיתופי פעולה אמנותיים. אני מחפשת גיטריסט שילווה אותי כבר תקופה אז עשיתי חיפוש באתר הזה ויש שם ממש כרטיסים מסודרים של אמנים עם תמונה ויצירות והשפעה אמנותית. אולי זה יעניין אתכם הכתובת היא http://www.kaze.co.il הגב זה לא ספאם אני לא קשורה אליהם בשום צורה...

שדראיו

New member
שלום

אני אלי,כותב שלא ממש בתחילת דרכו. אני מחפש זמרים,מלחינים ונגנים שמעוניינים בשירים,ויכולים להקדיש זמן לעניין. זה לא מודעה אטראקטיבית מי יודע מה,אבל אני מקווה שאני אמצא אתכם פה.פנו אלי במסרים.

joseph k

New member
דרושים נגנים מאיזור חיפה

הרכב חדש בגילאי שלושים פלוס ומינוס בעל השקפה מוזיקלית פתוחה מחפש מגוון נגנים יצירתיים- כלי נשיפה, כלי הקשה וכלי מיתר (עם או בלי קשת) ליצירה משותפת, הקלטה ואף הופעות בהמשך. כרגע ההרכב מונה מתופף, נגן גיטרה/ אקורדיאון/ מפוחית/ שירה ונגן בס/ שירה. ישנו חומר מקורי, קאברים בעיבודים שונים, כאשר ההשפעות הן מתחומי מוזיקה שונים, תיאטרליים מעט, עממיים וכו' נא לשלוח אלי מסר עם כתובת מייל או טלפון. שבת שלום, יוזף ק'

למעלה