אם זה ככה אני מתחייבת ל'יות אחראית על התוכנית האומנותית מצ' ~ולא בסתם-ברצינות~
מ מצוטטת New member 8/11/06 #17 ../images/Emo12.gif אם זה ככה אני מתחייבת ל'יות אחראית על התוכנית האומנותית מצ' ~ולא בסתם-ברצינות~
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #21 אם אפשר... אם לא מאוחר להציע... הייתי מבקשת ליות שוליית הקוסם.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #28 ב'מת קטי... זה פרט שולי. העיקר התכונה לקראת...תוך כדי...וההשענות על הממורי שאחורי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #33 פ'סדר... רק רציתי שלחיי האופציה הפתוחה... תדחפי לי שם פיתקיה של החלפה... מ'כפת לך????????????? יש לי 5 נקודות זיכוי...זה מספיק לך?
פ'סדר... רק רציתי שלחיי האופציה הפתוחה... תדחפי לי שם פיתקיה של החלפה... מ'כפת לך????????????? יש לי 5 נקודות זיכוי...זה מספיק לך?
מ מצוטטת New member 8/11/06 #35 תגידי לי נהיית לי נסדא"ק הפתק של האופציית זיכיון שלי אז מבינה לך ת'צורך של הברור הטראנד השבוע זה 10........ תני קצת עוד פוש-אפ
תגידי לי נהיית לי נסדא"ק הפתק של האופציית זיכיון שלי אז מבינה לך ת'צורך של הברור הטראנד השבוע זה 10........ תני קצת עוד פוש-אפ
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #36 למה ניראה לך... כי נסקתי קיצת? על 10 אין מה לדבר,אבל... אנסה לכנס איברים א ליטל ביט
מ מצוטטת New member 8/11/06 #37 מה למה? סתם 'צטרפות מיקרית של ניסבתיות שלא תלויה בנו... כאילו דא? לא ככה
מ מצוטטת New member 8/11/06 #39 את לא מיכנסת מספיק אבריייייייייך פוש עוד קצת ותמצאי גם ת'מכנה המשותף אוףףףףף, זה כי את בלי ארוחת צהרייייייים החוסר ריכוז של המירכוז
את לא מיכנסת מספיק אבריייייייייך פוש עוד קצת ותמצאי גם ת'מכנה המשותף אוףףףףף, זה כי את בלי ארוחת צהרייייייים החוסר ריכוז של המירכוז
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #40 אני מינסת... לאט לאט... אני כבר בבית...ב 2- נותרו עוד כמה איברים מה עולים אחד אחד בזמן החופשי... חשבתי כדאי חופש לשיחרור רקמותיהם,לתת מדי פם. זה ב'מת גורם קצת להפרעות בקשב של הריכוז...רות-עבור
אני מינסת... לאט לאט... אני כבר בבית...ב 2- נותרו עוד כמה איברים מה עולים אחד אחד בזמן החופשי... חשבתי כדאי חופש לשיחרור רקמותיהם,לתת מדי פם. זה ב'מת גורם קצת להפרעות בקשב של הריכוז...רות-עבור
מ מצוטטת New member 8/11/06 #41 הייתי הולכת במקום על ממוצע בשם ה-רות עבור רק ש.... לא ניראה על פניו שהמיקבץ הזה סופי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/11/06 #42 אין ברירה... מי שמכניס להריון רצוי או שלא... כובע האחריות על קודקודו. כאן צריח לקודקוד-עבור