we are famous

קטי30

New member
../images/Emo124.gifwe are famous

כתבה בעיתון "מעריב" במוסף סיגנון על גרושים וגרושות בעיקר לשיפוטכם ......

G a v ® i e L

New member
אכן בשורה אמיתית,

לכל מי ששאיפותיה הם "להיות סחורה חמה בפאב". נשמעת לי כתבה מטעה ושיטחית להחריד. אידיאליזציה של המצב הלא אידיאלי הזה, חלומות על האושר שממתין מעבר לפינה... בסקר גדול שנערך לאחרונה (מעל 40000 נשאלים) נמצאו (שוב..) רק כ30% מקרב הגרושים (מעל לשנתיים) שדיווחו על תחושת אושר וספוק מחייהם, לעומת כמות של כמעט פי שתיים אצל נשואים. אז לא מצדד להתקע במערכות כושלות, אבל את החלומות השטחיים האלה באמת שאפשר לדחוף לאיפה שהשמש לא זורחת.

מסכימה לגמרי

זה שמפיקים את המירב מהמצב לא אומר שהמצב טוב. אני זוכרת שגם בטיולים השנתיים שקרעו לנו את הצורה היינו צוחקים כל הדרך.. אבל מי רוצה להיות במצב כזה כל החיים? אני בעד לדחוף את זה לתחת של הכותב.. אבל זו רק אני

shefil

New member
מסכימה איתך

עמוק מאחור. ממש בשורה משמחת להיות הדבר החם הבא בברים באיזה ברים? בפיק ברים? לא תודה.

d a n i e l s 5

New member
תודה שקראת בשבילי :)

ואיכשהו...אני נוטה לקבל את דבריך ולהסכים איתך.... ככה ......בלי לקרוא את הכתבה .

קטי30

New member
מה שלי הפריע הכי הרבה "שם"

זה שאכן זה נשמע כמו "חגיגה אחת גדולה" ולא התיחסו לדברים בפרופרציה נכונה משתמע שם שזה גן עדן עלי אדמות להייות גרושות אני לא לגמרי שוללת את ההקלות והחופש שיש וכ"ו.... אבל הבחלט טיפל'ה יצא מפרופורציות חשוב ורצוי לזכור שכמו בכל חינג'ה לפעמים החינג'ה נגמרת ....

N D R

New member
למתחתנים מחדש

זה בסה"כ גן עדן לפני הגיהנום... סתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםם אני החלטתי, הולך לראות את האור. מתחתן השנה!

קטי30

New member
../images/Emo6.gif גנוב הרגת אותי

רק תיזהר שהאור בקצה זה מהרכבת
ואנשאלל'ה שלכל שתבקש לו יהי רק תודיע לי לפני שאני אתכונן
יום טוב NDR

N D R

New member
מה שצריך לקרות

יקרה.... ככה היה כתוב לי בהורוסקופ של לפני כמה חודשים

למעלה