WAKEE UPP CALLLLL!!!!

mokasosex

New member
לייייייייייי לא יהיה לי עם מי להתווכח, וזו

הפעולה האהובההההה עלי בעולם! את לא תנטשי אותנו
בבקשה

music again

New member
את צודקת בזה

שאני לא צריכה להפיל עלייך את סגירת הפורום. אם הפורום יסגר זה יהיה בגלל כולנו, כולל אותי, שאני כמעט ולא נמצאת פה. אני לא מסכימה איתך בקשר להבדל בין דיבור על ליטל לבין ילדות בנות 12 שמדברות כל היום על סקס. אני חושבת שברגע שאת, בגיל שלך, נמצאת פה ומדברת על סקס, את משדרת להן שזה בסדר ומותר. אז אל תצפי שהן לא יעשו את זה. אני מסכימה שגם לי לא נוח לראות ילדות קטנות מדברות על סקס כל היום. אני כן חושבת שהתוכן בפורום צריך להיות מגוון, כמו ששמים שרשורים של איפה אדם מופיע באותו היום. צריך למתן באמת את התגובות פה בכל מה שקשור לסקס כמו שרוקסן כתבה, אבל אני לא חושבת שצריך לאסור על מישהו להיות פה כי הוא קטן. לאדם יש מעריצים מכל הגילאים.וזה פורום בשביל כולם. ואם אתן לא רוצות להתאים את עצמיכן לכל הגילאים פה. אז תפתחו פורום פרטי, עם הגבלה של גישה לילדות מתחת לגיל 18. ודרך אגב, זה שאדם הולך ומנשק את טומי ומדמה סקס על הבמה מול קהל של ילדות בנות 12???? זה בסדר? זו אחת הסיבות שילדות בנות 12 מדברות על סקס כל הזמן. אם הוא מרשה לעצמו להיות כל כך פתוח במיניות שלו, מול ילדות קטנות. אז למה שהן לא ידברו חופשי על זה?. אני יכולה לומר באותה מידה, שאסור לילדות מתחת לגיל 18 להיות בהופעה של אדם. ואני לא באה חס וחלילה לצאת נגדו. אני אוהבת אותו ומתה עליו והוא שינה לי את החיים לטובה. אבל אני נותנת לכם דוגמא של דברים שנראה לי שאתן לא שמות לב. אני לא באה לפגוע באף אחת פה. כל אחת צריכה לעשות חושבים ולהבין איפה היא יכולה לכבד את הדעות של האחר. שיהיה לכולן סופ"ש נעים.

R o c k s e n

New member
אבל בזמן האחרון כבר אין פה כ"כ

דיבורים על סקס, כמעט ואין..הפכת אותנו לפורום סקס. תאמיני לי שלילדים קטנים יש גישה וחשיפה הרבה יותר גדולה לזה במקומות אחרים מאשר פה. אני חושבת שהבנות החדשות מדברות על זה בגלל הודעות ישנות שהן קראו פה ובגלל שאין מה לעשות, אדם משדר סקס והוא מפגין את המיניות שלו על הבמה. אז הוא התפרסם בתכנית טלוויזיה לכל המשפחה ובדרך צבר מעריצים מכל הגילאים אבל הוא לא יכול להתחשב בזה בהופעות ולהזהר.. כמו שהוא אמר באחד הראיונות "אני לא בייביסיטר" , זה נכון.. שוב, אני לא חושבת שבנות קטנות צריכות לקרוא על דברים קצת מיניים ולדבר על זה אבל שוב, אנחנו לא נסתום פיות אם יש דיבורים על זה בצורה מתונה ולא מוגזמת אז סבבה. ואני לא רוצה שאף אחד יעזוב.

R o c k s e n

New member
אבל אין פה כ"כ

דיבורים על סקס, כמעט ואין..הפכת אותנו לפורום סקס. תאמיני לי שלילדים קטנים יש גישה וחשיפה הרבה יותר גדולה לזה במקומות אחרים מאשר פה. אני חושבת שהבנות החדשות מדברות על זה בגלל הודעות ישנות שהן קראו פה ובגלל שאין מה לעשות, אדם משדר סקס והוא מפגין את המיניות שלו על הבמה. אז הוא התפרסם בתכנית טלוויזיה לכל המשפחה ובדרך צבר מעריצים מכל הגילאים אבל הוא לא יכול להתחשב בזה בהופעות ולהזהר.. כמו שהוא אמר באחד הראיונות "אני לא בייביסיטר" , זה נכון.. שוב, אני לא חושבת שבנות קטנות צריכות לקרוא על דברים קצת מיניים ולדבר על זה אבל שוב, אנחנו לא נסתום פיות אם יש דיבורים על זה בצורה מתונה ולא מוגזמת אז סבבה. ואני לא רוצה שאף אחד יעזוב.

R o c k s e n

New member
אני אסכם את זה ככה -

כל אחת תדבר על מה שבא לה ואיך שבא לה אנחנו לא נסתום פיות, אבל כשבנות 12, 13מתנסחות ככה אז זה קצת לא במקום ואני לגמרי עם ניני ושאר הבנות שהעירו.אבל אני חושבת שהן הבינו אז אין טעם להמשיך לדוש בזה. תראי אני הרמתי ידיים מזמן אבל אסור לפרק את הפורום הזה ואסור לך לעזוב כי הוא באמת ייסגר. אני יודעת מה זה שאת, מאיה ו EVEWAITING 4 ADAM משקיעות ובנות כמעט ולא מגיבות אבל אולי שכל אותן הלא מגיבות יתנו רעיונות איך להחזיר את הפורום למה שהוא היה..איזה דיונים אפשר לעשות כי פעם היו פה המון דיונים,שיחות ותגובות לא מבינה מה שונה מאז כי כל פעם יש משהו חדש שאפשר להגיב עליו.. אנחנו נמשיך לדבר על ליטל וסקס (כי סקס = אדם) וכל מה שהיה עד עכשיו, אבל אני חושבת שבנות בגילאים האלה לא צריכות לגלוש בפורום הזה כי אנחנו לא נתאים את עצמינו אליהן ואני לא חושבת שהן צריכות להחשף לכל התכנים של השיחות האלה פה. אל תעלבו אבל אם אתן רוצות להשאר פה אז לפחות לא להגזים בדיבורים כאלה כי זה מעמיד אותנו ואתכן במצב לא נוח בגלל שאתן מה לעשות ילדות נורא צעירות וזה נראה מגוכך מהצד לראות אותכן מדברות ככה. בקיצור ניני תשארי פה, אני בטוחה שכולן יחזרו.. רנטה וטרהקול כבר מראות סימנים של חזרה רק חסרות לי קטיה והדס.

R o c k s e n

New member
אם אדם באמת חשוב לנו אנחנו חייבות להשאר פה

ולעזור לפורום לחזור להיות מה שהוא היה.

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif

ולילוש אני אמשוך אותך מהאוזןןןןןןןןן תיזהרייייי לך חח אף אחת לא עוזבתתתתת !

Carmel Shut Up1

New member
../images/Emo45.gif לדעתי לא צריך לעזוב בגלל איזה ויכוח

אני פה די הרבה זמן כדי לראות שיש תקופות כאלה אבל אח"כ מסתדר

R o c k s e n

New member
נכון מאוד אני לא רוצה שאף אחת תוותר

אני יודעת שגם אני כתבתי שהרמתי ידיים אבל אני פשוט רואה לאן זה מוביל שאנשים רוצים לעזוב ואני ממש לא רוצה שזה יקרה! בואו ננסה להחזיר את הפוורום למה שהוא היה וזה מתחיל בתגובות שלכן, זה לא קורה מעצמו.

Laply Love

New member
שאף אחת לא תעז לעזוב !

אם כבר מישהי צריכה לעזוב זאת אני..אני זאת שגרמה לריב האידיוטי הזה ליפרוץ, ואני בהחלט לא רוצה בזה.. אני היחדיה שגרמה למישהי להרים ידיים, ושום דבר שתגידו לא ישנה את דעתי. !

R o c k s e n

New member
אף אחת לא צריכה לעזוב ../images/Emo24.gif

לא היה פה ריב, רק העירו לך על משהו שהפריע וזה שילדה בגיל שלך מדברת בצורה קצת לא נעימה וזה לטובתך אבל אני חושבת שהבנת. לא גרמת לנו להרים ידיים, המצב הזה כבר המון זמן קורה ככה שזה לא ממש קשור אלייך.

למעלה