אני אסכם את זה ככה -
כל אחת תדבר על מה שבא לה ואיך שבא לה אנחנו לא נסתום פיות, אבל כשבנות 12, 13מתנסחות ככה אז זה קצת לא במקום ואני לגמרי עם ניני ושאר הבנות שהעירו.אבל אני חושבת שהן הבינו אז אין טעם להמשיך לדוש בזה. תראי אני הרמתי ידיים מזמן אבל אסור לפרק את הפורום הזה ואסור לך לעזוב כי הוא באמת ייסגר. אני יודעת מה זה שאת, מאיה ו EVEWAITING 4 ADAM משקיעות ובנות כמעט ולא מגיבות אבל אולי שכל אותן הלא מגיבות יתנו רעיונות איך להחזיר את הפורום למה שהוא היה..איזה דיונים אפשר לעשות כי פעם היו פה המון דיונים,שיחות ותגובות לא מבינה מה שונה מאז כי כל פעם יש משהו חדש שאפשר להגיב עליו.. אנחנו נמשיך לדבר על ליטל וסקס (כי סקס = אדם) וכל מה שהיה עד עכשיו, אבל אני חושבת שבנות בגילאים האלה לא צריכות לגלוש בפורום הזה כי אנחנו לא נתאים את עצמינו אליהן ואני לא חושבת שהן צריכות להחשף לכל התכנים של השיחות האלה פה. אל תעלבו אבל אם אתן רוצות להשאר פה אז לפחות לא להגזים בדיבורים כאלה כי זה מעמיד אותנו ואתכן במצב לא נוח בגלל שאתן מה לעשות ילדות נורא צעירות וזה נראה מגוכך מהצד לראות אותכן מדברות ככה. בקיצור ניני תשארי פה, אני בטוחה שכולן יחזרו.. רנטה וטרהקול כבר מראות סימנים של חזרה רק חסרות לי קטיה והדס.