wake up maaaaaan

נועההההההההההההההההההה

מה את כותבת פה?!?!? לכי ללמוד למבחן בתנ"ך מיד!!!!!

גררררר i cant!

כמו ששמתם לב-התלהבתי מהאנגלית שלי... אמממ-נגמר לי הכושר ריכוז. לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר-לא יכולה יותר וכוליי וכוליי אני?! מכורה למחשב?! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! אני חסרת חיים?! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! תוציאו אותי מהשיגרה שלי מלימודים מטוטמים! גררר לא יכולה יותר-ר-ר-! אני צריכה רטלין! חד משמעית!אני פשוט חייבת לרכוש את הכדורים האלה כמה שיותר מהר! למרות שזה סמים.....סמים....סמים....נועה שתקי כבר! לא רוצה ללמוד יותר תנ"ך!!!! לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה! אני מקווה שאתם מבינים אותי!אני צריכה תמיכה! הווו לא רוצה יותר לקרוא ! תבינו אותי! -בבקשה!!!!! אוקי-הנה נכנסתי למצב כפית! במזמן האחרון זה קורה לי ממש הרבה בשעות האלה...טוב...נראה לי אני יוצאת לאיזו ריצה! כי אני חייבת להוציא מרץ! ותשתחרר מעצמך לרוץ בים בלי בגדים...טוב עברי שתוק.ביי

בצער רב וביגון קודר+מייקל.

אני מודיעה על מותו הקליני של הפורום. שימו לבבותיכם כי נתתי לו אפשרות הנשמה-מוות קליני בלבד. מה קורה פה??? בית ספר בית ספר אבל להפסיק להיות מעניינים מה נסגר איתנו???? ואם בכל זאת אני אנצל השירשור עד סחיטתו למוות(מוטיב מנחה העובר כחוט השני לאורך ההודעה כולה-מוות). אני חייבת לומר שאני לא ממש דואגת-אולי קצת חוששת-מייקל חי??? ואם לא דווקא חבל היה נחמד איתו

ששששששששש

אחת שאני מכירה חוותה מוות קליני ממש אינפורנט אוף מי...בבקשה לא לדבר ככה. תודה. ספווווקי!

לירן מם

New member
אני די משתתפת בהרגשה....מה קורה

לאנשים??? איפה ההודעוצ הסוחפות שירשורים מפלצתיים???. איפה ספיר????את עוד יכולה להוציא אותנו מזה...!! אז בהמון אהבה ויגון רב... לירן

אל דאגה!

כי תכף מישו כבר ימציא איזה דרך לעשות איזה שירשור חסר משמעות כמו שספיר אוהבת ומייקל בטח סתם עסוק...

מיטקין

New member
רררר נעלבתי בשם ספיר!!!!

השירשורים שלה לא חסרי משמעות!!!!!!!!!! הם 10 השירשורים שלה... וכמו שטל פרידמן אומר "לא זה פשוט אחחלההה של שרשור" חחח טוב אני עדיין נכה אחרי המכה בראש, אז לא להעליב בבקשה את ספיר.... טים!!! סנופקין!!!! עם כוכבים בראש...................

jeackyh

New member
יש למישהו בעיה עם השרשורים שלי?!

כי אם כן, זה בסדר הוא לא חייב להגיב..

אני מציע: "להרגיע"

חברים חברים חברים. נראה לי שאתם מנפחים את העסק יתר על המידה. גם לנו מותר שיהיו תקופות יובש. יצא מצב, וכולנו עסוקים במשהו בחיינו הפרטיים. כול עוד אנו לא הופכים את הענין להרגל, ועדיין קופצים בשביל לבדוק מה הולך פה, ומראים סימן חיים, זה נראה לי טבעי לחלוטין ואף בריא!!! איש יקר ובקשר למייקל, שמעתם על צבא?

ZVI Z

New member
אהמ אהמ,אנחנו חיים בישראל,לייק הלו

אנחנו לא אמורים לשמוע על דברים כמו צבא!

יש עוד מושג חוץ מצבא....

הוא נקרא הומור.... ההודעה נכתבה בטון הומוריסטי ומטרתה הייתה לשעשע. לא עבד

../images/Emo68.gif

אנחנו כביכול לא מעניינים כי יש ביה"ס ביה"ס=sux!!! אז ברוח נפלאה זו... הנה אני סובלת בביה"ס!{כל הזכויות שמורות למצלמה של שחר!] יום טוב, נושי.

מיטקין

New member
היי נוש מי זה לידך....

ולמה את נראת סובלת.... טוב שאלה רטורית זה ביה"ס, אבל בכל זאת מי זה?

אמממ סיימתי ללמודדדדדדדדדדד

זהו,קראתי עד צאת נשמתי!!! אני חושבת שאני ידועת. אני רק רוצה להודות בפומבי לספיר על הדאגה,והיא אפילו כתבה לי הודעה לפלאפון-זה היה מרגש... ותודה שהביאוני עד הלום-אני יודעת,זה לא מקורי,אבל זה היה ממש מחייב. לילה טוב. wish me luck ככה כותבים?! יו אני עייפה!!! אני מאוד מקווה שאני אצליח מחר...אמן אמן אמן. אתם מוזמנים להיתקשר אלי מהשעה 9 וחצי בבוקר ולשאול איך היה (כן,בטוח שתתקשרו-ד"א-נדבי,ממך אני מצפה!)

למעלה