wake up call

הממ.. אני מסכימה חלקית..

בתור אחת שנמצאת יותר מדי בהופעות אני יודעת שהפניית הגב לקהל זה משהו שהוא עושה תמיד.. הוא פשוט בדר"כ עושה את זה פחות וזה הרבה פחות מורגש, אולי כי הפעם גם לא התחשק לו לתקשר עם אף אחד בשום צורה.. זה קורה. אין סיבה להעלב או לוותר על הופעות עכשיו, אני באמת חושבת ומקווה שזה הי חד פעמי.. ואני ממש לא מאמינה שזה בא ממקום של לא לכבד את הקהל או משהו כזה חלילה.. אין צורך להסחף.. אני מניסיון אישי יכולה לומר שיש לו כבוד והערכה אינסופיים לקהל שלו והוא לא לוקח אותו כמובן מאליו.. אני באמת חושבת שמשהו עבר עליו בהופעה האחרונה ואני מאוד מקווה שעד ההופעה הבאה זה יסתדר
ותשקלי גם שוב את פלורה, הוא בנאדם אחרי הכל וגם לו מותר לעשות טעויות מדי פעם, אני מניחה שהוא הבין את הרמז וישנה את התנהגותו בהופעות הבאות, אין סיבה לעלבונות וייאוש

את ביקשת...

התיחסות אחרת שבתחילה לא היה לי נעים כל כך לכתוב. איני אומרת שלא נהניתי בהופעה הזאת אלא שהיו הופעות שנהניתי בהם יותר. חוץ מזה נהניתי לפגוש גם אותך ,ימית וזוהר... לגבי עלבונות ויאוש....לא התכוונתי להטיח עלבונות ובטח שאיני מיואשת.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ביקשתי כלום, סתם ציינתי שהייתי בטוחה שתצייני את זה כי במהלך ההופעה דיברת על זה די הרבה..
ובייאוש התייחסתי לזה שויתרת על פלורה.. ועלבונות? אמרת שזה מעליב
ואין דבר כזה לא נעים לכתוב.. כשמשהו מציק אנחנו כותבים.. איך את רוצה שהוא יפיק תועלת מהפורום הזה אם לא נספר לו איך הקהל מרגיש? זה נראה לי לגיטימי לחלוטין.. ואני חושבת שזה טוב גם לו..
זו דרך מצויינת בשבילו לראות את התמונה הכללית והגישה של הקהל שלו לפעולות שלו.. ובתמונה כללית לא הכל ורוד, אין מה לעשות.. גם את זה צריך מדי פעם..

וואי גם אני ../images/Emo99.gif יש גשם בחוץ..

והכי כיף כשגשם בחוץ זה לשמוע את האקוסטי בפנים
!

yosil24

New member
האמת,

כאשר אני משווה את ההופעות של מאיר היום להופעות שלו לפני שלוש ארבע שנים ב"חוות החיות" בטבעון, למשל ההבדל הוא כמו המרחק בין מזרח למערב. אז הוא שר יותר מדוייק, חייך יותר, אפילו הוא הזמין צופה מהקהל לשיר איתו את "שער הרחמים" וגם סיפר בדיחות על קולגות. איזו תקשורת עם הקהל. חל שינוי בתקופה האחרונה אין ספק.

אי אפשר להשוות

מקומות קטנים ואינטימיים כמו "חוות החיות"/ "דאג & טוני"/ "אינדיקה" למקומות כמו הבארבי או זאפה וכאלה בהקשר של מאיר.. מקומות קטנים עושים לו טוב, הוא מרשה לעצמו הרבה יותר.. האנרגיות של המקום עצמו הן אחרות.. וגם של הקהל.. כל גישת ההופעה היא שונה לחלוטין.. ואני לא מסכימה לחלוקה של "היום" ו"פעם", מאיר מופיע שונה ממקום למקום ולא מתקופה לתקופה בהקשר של אנרגיות לדעתי.. אני לא מסכמה שחל שינוי מהותי בתקופה האחרונה כי ממש לאחרונה הייתי בכמה וכמה הופעות שהיו מדהימות מבחינת האנרגיות והקשר עם הקהל והכל.. (הייתי באחת ב-7.9, ומאז ועד היום לא נקרא "תקופה".. תסכים איתי?) יש עניין של מקומות שמאיר אוהב להופיע בהם ומקומות שפחות, לגבי זה אין ספק אבל זה לא נכון ולא הוגן לומר ש"בתקופה האחרונה" הוא שר פחות מדוייק, פחות מחייך או פחות מתקשר.. אני חושבת שהחלוקה היא למקום ולא לתקופה, שז גם בעיה והיא עדיין אצלו, אבל זה לא שונה מתקופות קודמות..

ימית 78

New member
מירב וצדקת...

לא היה את "מרגישה בסרט"..נראה לי שבסיקור שלי לא הבלטתי כ"כ את הפלייליסט אז קבלו אותו שוב לפי הסדר... "אל המנוחה" "מנגינת הנדודים" "כשהיום עולה" "אהבה קצרה" "כמה אהבה" "בשם האהבה" "לב סדוק" "גשם" "הפרא" "תגידי אש תגידי מים" "איימי" "שירו של שפשף" "וביניהם" "אל תלכי מכאן" "חלומות אחרים" "תמיד כמעט" שונה ל- "שלום לבן דודי" "שער הרחמים" עדי, נרגעת...?

אפרופו החברה המנצחת..

איפה התמונות??? יותר מדי זמן לא ראיתי כאן תמונות ואני לא אוהבת את זה

ימית 78

New member
נכון..

היום מגיעים בין 21 ל22 .... וכן יהיו היום תמונות אם יתקנו לי והכל יהיה תקין במחשב שלי...

yanivrasta

New member
עדי היקרה מבטיח לכתוב על

ההופעה של מאיר בנאי פשוט מאוד עסוק בערב הזה שאני מארגן. אשמח אם תבואי או תבואו יהיה מעניין. השכנים חוגגים בג'אם ואתם מוזמנים. בתחילה יתנו 5 שירים כול אחד- נועם רותם (סולן קרח 9) תומר ממיה (מבית היוצר בארבי רקורדס) נועם פלד אדם ברק ונועם ואהבה לאחר מכן יחל ג'אם במה חופשית לנגנים,זמרים וכאלה שרוצים להכות על סירים. מיקום-פנימיית בית סקנדינביה לוד.רחוב השייטת 2 בסמוך לשיכון חב"ד.(תשאלו כול אחד היכן זה סופר ויקטורי) שעה-שמונה ושלושים. מחיר כרטיס-20 שקלים קודש לחדר מוסיקה/תרפיה בפנימיה. פרטים נוספים אצלי בנייד- 0508336878 שיהיה אחלה יום. תבואו לבקר אצל השכנים- http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-17992,00.html

למעלה