העדי של עדי
New member
../images/Emo124.gifwake up call ../images/Emo133.gif
אין ספק שמאיר בנאי מיצה את הפורמט הנוכחי של הופעותיו. הוא נהנה מאוד, הקהל נהנה מאוד, אך לא כפי שבעבר.. מאיר נראה אתמול על הבמה כמישהו שבא על מנת לעבוד ולא הרבה יותר מזה.. כבר כמה זמן לוקח לו כמה שירים להתאפס על עצמו ולהתחיל באמת להופיע ואתמול זה בלט במיוחד, הביצועים הראשונים היו עייפים, אם תשאלו אותי אנמיים מעט.. וזה הגיע לשיא מבחינתי ב"כשהיום עולה" כששם העיבוד אם תשאלו אותי פשוט רצח את השיר.. מצד שני, היו בהופעה לא מעט ביצועים שיזכרו לטובה ולא היו מביישים אף אמן כמו: "תגידי אש תגידי מים" שהרים את הקהל בצורה מדהימה, עיבוד מעולה לשיר מעולה.. או "איימי" שנורא שעשע כי כמובן שכרגיל מאיר התבלבל אז הוא פשוט החליט לזמזם לאורך בית שלם (השני כמובן..
, מאיר, אחת ולתמיד: "פרשים על סוס לבן חולמים על ילדות, שחולמות על האביר מתוך האגדות.."
) וגם שאר השיר היה מישמש גדול בין הבתים, אבל הוא יצא מזה בצורה מדהימה, כרגיל..
, עוד זכורים לטובה הם "וביניהם", שיר שבדר"כ ממש ממש מעצבן אותי, אני מודה.. לא מהחביבים עליי.. אבל העיבוד שלו ודרך ההגשה שלו אתמול היו מושלמים יחסית לשיר הזה לטעמי.. גשם כמובן היה מושלם כשהקהל שר בית שלם מהפזמון (אני חושבת שמאיר פועל מאוד חכם בכך שלשיר הזה הוא לא משנה את העיבוד המקורי.. אני חושבת שהשיר הזה לא יכול להשמע יותר טוב מאיך שהוא במקור, הוא פשוט יצירה מושלמת
), גם "הפרא" היה מצויין.. גם כאן מאיר התבלבל (הוא התרגש כי מיכלי הייתה על הקו
) אבל אני מאוד אהבת את העיבוד שהשיר הזה קיבל בהופעות (הוא לא שונה מההופעות האחרונות..) והייתה לנו הפתעה
, מאיר עלה לבד לבמה בהדרן (כשאני מנסה להבין שעה מה קרה לדוד
) ואז הוא לוקח את הגיטרה ואני מבינה שזה סולו שלו על הבמה.. הוא שר את שלום לבן דודי, היה לדעתי מדהים.. כולם מחאו כפיים בקצב ושיתפו פעולה ויש כאלו שגם ידעו את המילים
(לי יקח עוד איזה חודש.. 3 הופעות ואני מסודרת
), אני לא יודעת ממש להסביר את זה, וזה נשמע מוזר לאור העובדה שמדובר בבארבי ת"א, אבל אלו היו דקות נפלאות, עם אווירה חמימה מאוד שנתנה מעין תחושת קהילה.. אולי זה נובע מהעובדה שיש לי חולשה למאיר כשהוא מפייט, הוא אחד היחידים שאני באמת מצליחה להבין מה הוא אומר גם במקרה כזה.. הוא שר ברור למרות שזה פיוט וזה דבר שאני מאוד מאוד אוהבת.. בכלל, הקול שלו מאוד מתאים לפיוטים לטעמי.. מהמעט שיצא לי לשמוע.. (רץ בטלויזיה בתשעה באב במקום פרסומות פיוט שמאיר עשה, שמעתי את כל החלק שלו בהופעת פיוטים בזמנו ושמעתי אותו אתמול, על כל אלו אני מסתמכת..) הממ.. אחרי ההופעה, לבקשת יוסי, לאור העובדה שלא רציתי שנכנס למאיר, הלכנו אל אסי איילון שסידר ציוד על הבמה והוא סיפר לנו שממש מקרוב מאיר יכנס להקליט
, הוא גם סיפר שהוא לא לוקח חלק באלבום ושהוא עזב את הלהקה לטובת עבודה עם מוש בן ארי שאיתו הוא עובד כבר שנים.. יותר מידע מזה הוא לא יכל לנדב לנו אבל דיברנו איתו כמה דקות והוא באמת בחור מקסים אז אסי שוב תודה
אח"כ נשארנו שם עוד (נראה לי שכולם כבר הלכו בשלב מסויים
) כי זוהר לא החליטה מה היא רוצה לעשות (ואנחנו לא נפרט
) וזה היה הרגע שבו יניב ויוסי באו להציג את עצמם.. (יעל- חבל שלא באת גם.. אם כולם זיהו זה כנראה באמת כתוב לי על המצח
) ואז בשלב מסויים, כשכבר היינו בדרך החוצה) מאיר יצא לכיוון הכניסה שבה עמדנו ו..ספק לא ראה ספק בחר שלא לראות אותנו
הבהייה שלו ברצפה כל הדרך שיעשעה אותי.. אבל לא אמרתי מילה כי גם ככה לא תכננו להיכנס אליו ולא רציתי בכלל שהוא יידע שיש מפגש כדי שלא יחשוב שאני אנסה להכניס את כולם לשתף אותו בשנה או משהו אחרי שמה שהצעתי ירד מהפרק..
לא משנה, שועשעתי קלות מהעניין
וזהו, זוהר הגיעה להחלטה בשעה טובה
(היא תרצח אותי על זה
) וכולנו חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים
מסקנה כללית: מאיר צריך הפסקה ולשנות את הפורמט (ורבים האנשים שבאו ואמרו לי את זה אחרי ההופעה, אחרת לא הייתי כותבת את זה על גבי הפורום.. ) ההופעות מעולות עדיין אבל רואים שמאיר כבר פחות נהנה, וחבל.. יאללה, תורכם
אין ספק שמאיר בנאי מיצה את הפורמט הנוכחי של הופעותיו. הוא נהנה מאוד, הקהל נהנה מאוד, אך לא כפי שבעבר.. מאיר נראה אתמול על הבמה כמישהו שבא על מנת לעבוד ולא הרבה יותר מזה.. כבר כמה זמן לוקח לו כמה שירים להתאפס על עצמו ולהתחיל באמת להופיע ואתמול זה בלט במיוחד, הביצועים הראשונים היו עייפים, אם תשאלו אותי אנמיים מעט.. וזה הגיע לשיא מבחינתי ב"כשהיום עולה" כששם העיבוד אם תשאלו אותי פשוט רצח את השיר.. מצד שני, היו בהופעה לא מעט ביצועים שיזכרו לטובה ולא היו מביישים אף אמן כמו: "תגידי אש תגידי מים" שהרים את הקהל בצורה מדהימה, עיבוד מעולה לשיר מעולה.. או "איימי" שנורא שעשע כי כמובן שכרגיל מאיר התבלבל אז הוא פשוט החליט לזמזם לאורך בית שלם (השני כמובן..