וואו. מדהים. ../images/Emo58.gif 2x22
ביבר אנס את ורוניקה? איזה יופי
. מי היה חושב על זה? נהניתי מאוד מהפרק, אבל משהו בו לא הסתדר לי, כאילו דחסו לנו עלילה של שני פרקים לפרק אחד, וחבל. אני דווקא חושבת שיש משהו בביבר שרמז על העניין אם מסתכלים על זה במבט שני - הוא לא רצה את מאק, הוא היה כולו פגוע ומיוסר, יש משהו בזה. ובכל זאת, הוא גם פסיכופט, בגלל הטראומה הנפשית שנגרמה לו. אני חושבת שבגלל שדיק גם ככה הציק לו עם בנות ועם ה"רכרוכי" שהוא, הוא פשוט לא היה יכול לתת לשני האחרים להלשין על ווּדי, בשוט לא היה מסוגל לסבול את זה שהוא אחד מהאנשים שווּדי התעלל בהם מינית כשהיה ילד קטן, ולכן, בגלל שהוא גם מחורפן וגם פסיכופט, הוא פשוט לא היה יכול לתת לידיעה הזו לדלוף, ולכן הוא עשה מעשה פסיכופטי ומנע מהידיעה לדלוף - ע"י הריגת הילדים בכיתה שלו. wicked. אז כן, הוא לא ממש שפוי, וכן הוא לא התנהג כמו "עצמו" אבל אני חושבת שבשלב הזה לא בדיוק היה לו מה להפסיד, הנוא היה יכול לתת לעצמו להיראות ולהיות מטורף כמו שהוא בגלל שהוא ידע שאין לו מה להפסיד ושעוד שנייה הוא הורג את ורוניקה ואת העדים היחידים למעשיו, אז הוא היה יכול להיות חופשי, חופשי להיות מי שהוא, וכמו שאהרון אמר אין כמו החופש, רייט? בכלל, אני רואה את מוטיב החופש פה כמשהו מאוד רציני. נכראה לי שאני אכתוב על זה סכפ"ש, מתישהו. אחרי המגן בספרות שאליו אני לא לומדת עכשיו
ביבר אנס את ורוניקה? איזה יופי