Veronica Mars-2x22.

buffgirl

New member
וואו. מדהים. ../images/Emo58.gif 2x22

ביבר אנס את ורוניקה? איזה יופי
. מי היה חושב על זה? נהניתי מאוד מהפרק, אבל משהו בו לא הסתדר לי, כאילו דחסו לנו עלילה של שני פרקים לפרק אחד, וחבל. אני דווקא חושבת שיש משהו בביבר שרמז על העניין אם מסתכלים על זה במבט שני - הוא לא רצה את מאק, הוא היה כולו פגוע ומיוסר, יש משהו בזה. ובכל זאת, הוא גם פסיכופט, בגלל הטראומה הנפשית שנגרמה לו. אני חושבת שבגלל שדיק גם ככה הציק לו עם בנות ועם ה"רכרוכי" שהוא, הוא פשוט לא היה יכול לתת לשני האחרים להלשין על ווּדי, בשוט לא היה מסוגל לסבול את זה שהוא אחד מהאנשים שווּדי התעלל בהם מינית כשהיה ילד קטן, ולכן, בגלל שהוא גם מחורפן וגם פסיכופט, הוא פשוט לא היה יכול לתת לידיעה הזו לדלוף, ולכן הוא עשה מעשה פסיכופטי ומנע מהידיעה לדלוף - ע"י הריגת הילדים בכיתה שלו. wicked. אז כן, הוא לא ממש שפוי, וכן הוא לא התנהג כמו "עצמו" אבל אני חושבת שבשלב הזה לא בדיוק היה לו מה להפסיד, הנוא היה יכול לתת לעצמו להיראות ולהיות מטורף כמו שהוא בגלל שהוא ידע שאין לו מה להפסיד ושעוד שנייה הוא הורג את ורוניקה ואת העדים היחידים למעשיו, אז הוא היה יכול להיות חופשי, חופשי להיות מי שהוא, וכמו שאהרון אמר אין כמו החופש, רייט? בכלל, אני רואה את מוטיב החופש פה כמשהו מאוד רציני. נכראה לי שאני אכתוב על זה סכפ"ש, מתישהו. אחרי המגן בספרות שאליו אני לא לומדת עכשיו

buffgirl

New member
ועוד משהו, ../images/Emo58.gif 2x22

זוכרים את מה שביבר ומאק עשו לדיק עם הנער/ת ליווי? ביבר ה"חסוד והמסכן" מעולם לא היה עושה את זה, אבל ביבר הפסיגופט כן. I rest my case.

A n g e l u s

New member
מסכים עם כל מילה. ../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

באמת היו הרבה רמזים מקדימים לזה שביבר פיצץ את האוטובוס..

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif222

איזה פרק מעולה
ביבר? זה באמת היה קצת תמוה אבל בסדר... ואני לא מסכימה שזה בויים לא טוב והיו צריכים שהוא יראה קרוע בקשר לכל מה שהוא עשה, זה לא הביבר שהכרנו (או חשבנו שאנחנו מכירים) בשנתיים האלה, הבנאדם חולה נפש, הוא אנס את ורוניקה ורצח מעל 12 איש וזה לא הזיז לו בכלל! ואני חושבת שזה בויים בכוונה ככה, להראות שהוא לא עושה את זה רק "מחוסר ברירה"... היו 42 דקות מסכנות בפרק סיום העונה הדחוס הזה- למה לבזבז אותם על ג'קי ווולאס? וסתם תהייה- איך הילד גדל בשנתיים בפחות משנה שהיא הייתה אצל אבא שלה?
דאנקן- סוף סוף עשית משהו מועיל (חוץ מלעזוב
)
ולילי ממש חמודה... אהרון מת! ווודי מת! וביבר מת! וקית' לא מת! האמת שלא האמנתי לשניה שקית' מת... ואהבתי את הקטע שביבר בא לקפוץ ולוגן אומר לו לא והוא שואל אותו למה ולוגן לא עונה... מסכן וויבל... החלום היה קטע ממש יפה, אהבתי שהם החזירו את ליאן ואת לילי ושגם בחלום ורוניקה הייתה עם לוגן
ולקטע הכי חשוב- LoVe!!!! הם היו כל כך חמודים ביחד!!! סוף סוף נתנו לנו אותם ביחד
חחח רואים שהם לא בטוחים שיחזרו לעוד עונה... ואם כן מעניין כמה פרקים הם יחזיקו ביחד... מעניין מה היה במזוודה, אני לא חושבת שזה כסף, הוא לא היה מבריז בשביל זה לורוניקה... וההבעה שלו לא הייתה של "וואו כמה כסף" (וגם לפי הפרצוף של קנדל זה לא נראה שזה מה שהיא הולכת להראות לו...) אלא יותר של תמיהה... אבל אי אפשר לדעת עד העונה השלישית (אז הם חייבים לעשות עונה שלישית!!!) עכשיו צריך להחזיק אצבעות עד ל19 ולקוות שהם לא מטומטמים עד כדי כך שהם יבטלו את ורוניקה...

LemonLimeLilach

New member
אני לא מבינה ../images/Emo58.gif

למה כולם כל כך מרוצים שאהרון מת. אני היחידה שחולה לו על התחת!?!?!?!?

A n g e l u s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

כי זה נושא שכבר נטחן בעונה הראשונה, היה נחמד לפתוח את זה לעוד פרק אחד אבל אין צורך למשוך את זה שוב.

LemonLimeLilach

New member
לא צריך לפתוח את זה שוב

אבל אפשר שהוא יהיה בסביבה ויעשה קצת אקשן. אקשן זה טוב.

Mical the III

New member
אמא של שרזה! זה לא מוריד ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני כבר חצי שעה מחכה וזה אפילו לא נותן ל 1KB/SEC, אוווף... זה רע ממש.הדרך היחידה האחרת שלי לראות את זה היא לקחת מחברה שלי את הפרק שהיא צרבה אבל היא גרה במרחק של שעתיים
נדפקתי.

daphne86

New member
יאוו

הם הפציצו בפרק הזה סגרו את כל הקצוות מי היה מאמין שהחננה הזה ביבר יהיה בעצם הפיתרון להכל! בוא נגיד דבר אחד מהפרק הזה חוץ מזה שורוניקה מוצאת את עצמה בסוף עם לוגן (כפרעליו), לא הייתי רוצה בחיים להתחלף איתה... חחח כמה מהלומות בחיים (כולה בת 18) הילדה עוברת!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם מה שאני מוסיפה

והיא עוד מעט בת 19 נראה לי יש לה יום הולדת ביולי או באוגוסט והסדרה הסתיימה ב 06.06.06 ככה היה רשום בפלא שלה בשדה כשהיא הסתכלה עליו בשדה התעופה סתם לידע כללי

snoop cat

New member
חס ושלום הסדרה!!! ../images/Emo57.gif

העונה. העונה הסתיימה, לא הסדרה!!!

inbalinbal1

New member
אופס צודקת צודקת ../images/Emo58.gif 2X22

איך יכולתי לטעות ככה אבל מצחיק התאריך שהם בחרו לסיים את העונה 666 זה מה שקורה אם מורידם את האפסים!!!

inbalinbal1

New member
וואי אבל אני ממש עילגת ../images/Emo58.gif 222

"בפלא שלה בשדה כשהיא הסתכלה עליו בשדה התעופה " כאילו אין משטרת הבנת הנקרא שתבוא לעצור אותי

Charmed Gal

New member
וולפייפר לפרק.../images/Emo58.gif

אולי יבואו שיפצורים בהתאם כי סיימתי אותו מהר תחת לחץ.
מה דעתכם על זה? נכנסתי חזק לקטע של ה-LoVe.

inbalinbal1

New member
אהבתי ../images/Emo58.gif 2X22

עכשיו זה יחליף את הריקוד מפרק 17 בתור הוולפייפר שלי ואני גאה בך על זה שסוף סוף הבנת מה כל המהומה על LoVe !!!

Charmed Gal

New member
מהרתי לשלוח לניץ.../images/Emo3.gif

אז לא שמתי. אודה לכם אם לא תפיצו את זה בגלל זה.
אני אוסיף אחר כך. אני גם רוצה להוסיף משפט אולי.

למעלה