Veronica Mars-2x22.

Charmed Gal

New member
בקשר לורוניקה.../images/Emo58.gif

אם היא הייתה הורגת את ביב זה קטסטרופלי. ורוניקה היא דמות הגיבור. היא שם בשביל שנזדהה איתה ונעשה את הדבר הנכון. לגרום לה להרוג את ביב אולי היה מפתיע, לא צפוי ומכניס אותנו להלם. אולי אפילו מעלה את הרייטינג עכשיו שיש גיבורה רוצחת, אבל זה היה הורס את הדמות מבחינת אופי ומבחינת הצופה. אם היא הייתה הורגת את קסידי, לא משנה שהוא אנס אותה או רצח את אבא שלה, היא הייתה הופכת לרוצחת בדיוק כמוהו ואז היא לא יותר טוב ממנו. קיץ', אבל נכון. זו בדיוק הסיבה שבמכושפות עונה 2 פרק 2 הן נסעו לעתיד לראות פיבי נשרפת על המוקד, כי התפקיד שלהן, של המכושפות, אך בעצם של הגיבור, הוא לעזור לתמימים, לא להעניש את האשמים. בטח שלא ברצח. כנ"ל באפי. שרצחה את טד היא התייסרה. למזלה בסוף הוא היה רובוט וככה היא יכלה לנשום שוב, אבל זה השפיע עליה בצורה הרסנית. ובפרק ההוא בעונה 6 שוורן שיגע אותה וגרם לה לחשוב שהיא רצתה את האקסית שלו - אותו דבר. היא לא יכלה עם זה, היא השתגעה. היא הרגה בנאדם. ו-ווילו? הענישה את וורן, רצתה להשמיד את העולם. פיית'? הרגה בנאדם והידרדרה. אז כן, אפשר לחזור, אבל ווילו לא קיבלה אותו יחס ולא יסתכלו עליה שוב אותו דבר כמו בעבר. אצל פיית' קצת פחות שמו לב לזה, נורא אהבו אותה כולם. טוב, היא כוסית.
סתם.

Charmed Gal

New member
ג'יילס הוא לא הגיבור.

ובדיוק את זה הוא אמר על באפי, אם אני לא טועה, זה היה משו כמו "She's a hero. she's not like us". היא הגיבורה. היא לא תהרוג אדם. גם אם בתוכו קיימת אלה שרוצה להרוג אותה, את אחותה ואת כל עולמה. היא לא מסוגלת להרוג אדם.

אני מסכימה

לא ראיתי את הפרק כי המחשב שלי דפוק. אבל ממה שקראתי,אני לא חושבת שזה חכם להפוך את ורוניקה. נכון היא הגיבורה הראשית והטובה וגם תחשבו איזה השלכות יהיו אם היא תרצח , זה ממש יהיה רצח אופי .. אהבתי את ההשוואה לבאפי..

../images/Emo58.gif

~הצדעה למכושפות, 2x22~ אבל זה מעבר ל"ורוניקה היא דמות הגיבור, היא אמורה לעשות את מה שנכון". הבן אדם הזה הרס את החיים שלה. בלחיצת כפתור אחת. והוא אפילו לא חשב על ההשלכות שזה יביא עליה. הוא רצח את אביה, הבן אדם הכי קרוב שהיה לה בעולם. הוא רצח את מג, הוא רצח את כל מי שהיה על האוטובוס. דווקא את ורוניקה הייתי רוצה לראות פעם אחת נשברת. לא עושה את "הדבר הנכון", אלא עושה את מה שהיא חייבת לעשות.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 2X22

אני בכלל לא חושבת שזה העניין רוצחת לא רוצחת אם היא הייתה יורה בו זה היה הגנה עצמית הבחור אנס אותה, חישמל אותה, פוצץ אוטובוס עם 8 אנשים, העיף מישהו עם המכונית שלו מצוק ופוצץ מטוס של ראש עיר שאמור להיות מאובטח זה לא רצח אלא הגנה עצמית

LemonLimeLilach

New member
גם אני בעד ../images/Emo58.gif

די עם השטויות של הדמות הראשית המושלמת, זה לא מעניין דמות ראשית יכולה להיות דמות קצת הרוסה קצת מעוותת קצת לא מושלמת, עושה טעויות דמות מושלמות שתמיד עושות את הדבר הנכון = דמויות לא מעניינות דמויות שיש בהן קונפליקט דמויות שקורה איתן משהו = דמות מעניינות! ממש הייתי בעד שורוניקה תירה. לאו דווקא להרוג אותו טוטאלית אבל לפגוע בו קצת. פאק הבנאדם אנס אותה. אני הייתי יורה לו ישר בביצים.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

אני חושבת שורוניקה היא לא דמות גיבור טיפוסית. היא לא תמיד עושה את מה שנכון כמו בסדרות "של פעם" (כל הסיטקומים האלה של שנות ה 90 שבהם הגיבור היה עושה משהו לא טוב ובסוף החצי שעה היה חוטף נקיפות מצפון, מודה בזה ומתחרט וכולם מתחבקים ומאושרים בעע!) ורוניקה מסוגלת לשקר, לתמרן, להיות כלבה כשצריך ולא להתנצל על זה בסוף היום. זה מה שכ"כ יפה ומיוחד בסדרה, כל הגיבורים שלה הם אנטי גיבורים. לעומת זאת, כשזה מגיע ללרצוח מישהו, גם אם הוא הרגע "הרג" את אבא שלה ואנס אותה לפני שנה וחצי והרג 8 אנשים מהשכבה שלה.. כמה שזה לא יהיה "הוגן" להרוג אותו בתמורה, היא לא הייתה מסוגלת לחיות עם עצמה אחרי זה. בשלב הזה זאת לא ממש הייתה הגנה עצמית, אלא יותר נקמה (היי, אולי היא הייתה יכולה לשכור את CW בעצמה
) לכן גם היה כ"כ מפתיע לראות את דאנקן ה"טהור" עומד מאחורי החוזה על ראשו (
) של אהרון. אני לא יכולה להגיד שלא מגיע לו כי באמת רציתי לראות את זה קורה עוד מפרק 106 בערך... אבל דאנקן?.. נו טוב, לפחות הוא נראה קצת מעונה אחרי המעשה

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif222 - SWEEET!

מי גאון של אמא? ידעתי שזה ביבר!! ידעתי! ידעתי! ידעתי! אבל מסיבות אחרות לגמרי... אני מתחרט על היום בו הרסתי לעצמי. ולגיא. זה ממש, אבל ממש, לא מתאים לו, אבל מצד שני הוא התנהג מוזר כל העונה. גם אנס את ורוניקה החרא הקטן הזה. וואו. הייתי בטוח שקית' חי, עד שורוניקה קמה וראתה את לוגן במטבח ונכנסתי לבאסה מטורפת. מזל שהוא כן חי, אה? מספיק הלכו ביבר, וודי ואהרון. דאנקן רוצח את אהרון. משום מה לא ראיתי את זה בא. וואלס וג'קי - למי אכפת? איזה חלום מגניב. מחזיר דמויות. חחחח ויני ואן לו בכלא. היה קורע. World's tiniest violin :) בדיחה קורעת - A PONY?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחח אממ. מה נסגר בסוף הפרק? וכן, אחלה פרק, למרות שידעתי בתוך תוכי שזה ביבר... והוא לא התנהג כמו ביבר אלא כמו פסיכופת.. למד מאהרון אקולס ז"ל?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

חן! you evil genius!!! מצד אחד - ביבר זה היה כ"כ לא הגיוני אבל אתה באמת גרמת לזה להשמע גאוני! אכן הסקרנות הרגה את החתול, ואת המתח...

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 222

חחחח... גם אני חשבתי שזה ביבר מכל הסיבות הלא נכונות! לעולם לא הייתי עולה שזה הוא שאנס את ורוניקה. כשאמרו שלוודי היה קלמידיה, אז התחלתי לחשוב שאולי זה באמת היה דנקן... אבל כשהיא הסתכלה בתמונה וגילתה שזה ביבר צעקתי "I KNEW IT!!!"

Charmed Gal

New member
Sweet mother of God.../images/Emo58.gif

ספוילר
ידעתי שזה ביבר! or should I say Cassidy. יו, הגאונות, אלהים. זהו, זה רשמי, ורוניקה היא היורשת מבחינתי של מכושפות. הסידרה האחת שבשבילי ארצה לשרוד את הצבא כמו שבשביל מכושפות רציתי לשאוד את התיכון. הסידרה שעליה אחשוב בטירונות, בשמירות ובשבילה אחכה לסופי שבוע לשוב הביתה. ורוניקה מארס.
עכשיו הכל מתחבר, אפילו הדברים מהראיונות עם רוב וכאלה!
כמו שהוא אמר שמי שהצטרף לעונה ה-2 וזה ידע שזה רק לשנה ולא ימשיך. לא יהיה לנו יותר את ביב, את ג'קי(למרות שאותה אפשר להחזיר), את אהרון... אוי, איזה יופי שאהרון שילם את המחיר. ואיזו הפתעה, דאנקן אחראי לכך. חיכיתי לראות מתי הוא יצוץ. כל הכבוד לו ובדוגרי, הוא לא רצח בדם קר ורק דאג לאהרון לגזר דין האמיתי של רוצח שהגיע לו על רצח אחותו. ח"ח, דאנקן! מעולם לא אהבתי אותך יותר. לוגן... אוי, בסוף אני אתחיל להבין את הבנות פה למה הן כל כך מאוהבות בו.
הסצינה על הגג... איזה משחק, של כולם. לוגן הציל אותה, שוב. איזה יופי לנו מעריצי ה-LoVe. לנו, מודגש, ראיתם?
נכנסתי בזה חזק.
אוף, אבל ממש אהבתי את ביבר.
אני אתגעגע אליו. הוא גם היה פעם ב"סמולוויל" אז בגלל היה לו פלוס אצלי במחברת.
ומאק... מסכנה. איזה ברוך. נקווה שיהפכו אותה לקבועה בשנה הבאה ויהיה לה קצת יותר מזל. ף-D אפילו לילי הייתה לנו. וליליאן. אוי, איזה פרק. אה, וקנדל!
יורשת לה מיליונים מביבר, אהרון אינינו, היא נהנת מכל הכיוונים זאתי. ממש חוגגת.
וקיבלנו הבטחה שאם תהיה עוד עונה היא חוזרת! \o/ קריזמה.
אני תוהה אם דיק יחזור. ואם כן, איך הוא יושפע מכל הסיפור. האם הדמות שלו תשנתה ובגדול? האם הוא כבר לא יהיה כל כך דיק? האם הוא יחזור בתשובה? כל זאת ועוד בעונה הבאה.
וודי לא ממש מעניין אותי, טוב שהוא איננו... וויבל לא קיבל הרבה זמן מסך. אבל עצוב. דווקא כשהתחלתי לחבב אותו ככה הוא גומר? מה זה אומר לגביו לעונה הבאה? אבל בדוגרי, הוא רוצח. זו בדיוק הסיבה שורוניקה לא הייתה צריכה לרצוח את ביבר וטוב שכך. ופירוט על כך בתגובה אחרת שלי פה בשירשור.
כמובן שגם היו המון קטעים הומוריסטים מיוחדים של קירסטן שאני כל כך אוהב, כמו ה"פוני?!"
צחקתי כל כך. איזה משחק. איזה משובח. אלהים. גם ביב, גם ורוניקה, לוגן... מזל שקית' חי, הייתי מתבאס אם הוא היה מת.
אם לא תהיה עונה עונה, מישהו שם ישלם. אנחנו מתארגנים כפורום, טסים לשם, משתלטים על בניין ה-CW, לוכדים את היו"ר ולא יוצאים בלי חתימה על חוזה ל-10 עונות מינימום עם אופציה ל20.

A n g e l u s

New member
זה יהיה מושלם! ../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif

אם קריזמה תהפוך לקבועה בעונה הבאה זה יהיה מושלם, גם ככה צריכה להיות איזהשהי תעלומה איתה בעונה הבאה ואין לה איזה פרויקט באופק ככה שרק צריך את ההסכמה שלה ושל ההפקה.

אמן

ויהפכו אותה לקבועה גם בעונה השלישית. מעניין לשמוע מה יהיה בינה לבין לוגאן או לפחות איך היא תגיב שהוא יעזוב אותה בשביל ורוניקה, החרמנית הקטנה. באנג'ל לא סבלתי אותה, לא הבנתי מה הוא מצא בה, בורוניקה אני אוהבת אותה,לא יודעת למה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאתה לא יודע כמה זה מייסר

להיות בטירונות ולדעת שיצאו הפרקים האחרונים לעונה ואתה לא רואה אותם -.- רציתי למות! רק עכשיו....-עכשיו-!!! ראיתי את 21 ו22... ואני בשוק.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif222

פאק פאקפאקפאקפאק קודם כל אני צריכה להוציא את זה מעצמי: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה I'm not gonna see for you for a week and that's like, a month!
ה
(חוץ מזה שכתבתי עליו למעלה: -המציאות השנייה של "מה אם לילי לא הייתה מתה" וואי באמת באמת שלא ציפיתי לראות את לילי. את דאנקן כן. את לילי? לא. -קית' חי! אוי אני כל כך מופתעת! טוב, האמת שהצליחו לעבוד עליי לאיזה שנייה כי קראתי שמישהו ימות. יאי! -ורוניקה ואהרון במעלית! פאק! למצלמות של המעלית יש גם אודיו? -ביבר אנס את ורוניקה! פאק! וואו! אימא. -ורוניקה מצליחה לגרום ללוגן להגיע לגג. -לוגן מציל את ורוניקה. -ורוניקה מחזיקה אקדח על ביבר. ה
: -אהרון מת!? אמא שלכם זונה! -וויבל לא מסיים בית ספר? אמא שלכם זונה! -ג'קי הופכת לטלנובלה בע"מ? מההההההההההההה נסגרררררררררררר -ביבר? לא, כאילו, באמת, ביבר? ה
-למי אכפת מקנדל?! -למה קית' מבריז לורוניקה? -למה לוגן לא נוסע עם ורוניקה לפריס? -למה לא הייתה איזשהי סוג של תקשורת בין ורוניקה לדאנקן? (אני ל-א בעד דאנקן אבל פאק הייתה פה מערכת יחסים של שנים ואם כבר טדי בפרק... שיחת טלפון.. היי מזל טוב סיימת בית ספר אני מתגעגע ביי...) ה
-

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif כל עונה שנייה

זה אומנם שייך לפרק 11 אבל נראה לי שבגלל הFBI מוודא אין ביניהם קשר ומבחינתי זה מושלם כמה שפחות דאנקן ככה יותר טוב וורוניקה וקית' אמורים לנסוע לניו יורק לא לפריס התבלבלת עם ג'קי והמשפט כל כך בא לי לשים בחתימה אבל זה
ולא בא לי להרוס לאנשים

למעלה