Top 10 ANASTACIA

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifTop 10 ANASTACIA../images/Emo26.gif

מחר VH1 ישדרו את מצעד 10 הלהיטים הגדולים של אנסטסיה, בשעה 12:00. אני מאמין שרובכם תהיו בבי"ס בכזו שעה (וגם אני, למרות שלא הייתי אמור להיות בבי"ס. הייתי אמור לסיים בשעה הזו, אבל דפקו לנו שינוי מערכת
), אז אני מקליט את התוכנית מחר ואני אכתוב פה את המצעד. הערה: אל תייחסו למצעד הזה הרבה חשיבות - הוא לא ממש מדורג לפי הצלחה / איכות, אלא לפי הגחמות של עורכי התוכנית. אבל זה יהיה מעניין לראות את הקליפים ברצף ולראות מה דעתם על השירים של אנסטסיה עד עתה. ואם כבר Top10 - מה דעתכם לערוך הימור קטן - כל אחד יכתוב מהם הקליפים שלפי דעתו יהיו מחר, ובאיזה סדר. להזכירכם, הקליפים שהיו לה הם:
I'm Outta Love Not That Kind Cowboys and Kisses Made For Lovin You Paid My Dues One Day in Your Life Boom Why'd You Lie To Me You'll Never Be Alone Left Outside Alone Sick and Tired Welcome To My Truth​
מעניין אם הם ישדרו גם את Heavy On My Heart... אז יאללה - לדרג
(ותעשו את זה מהר
)

FreakOfNature

New member
הדירוג שלי../images/Emo26.gif

1. I'm Outta Love 2. Sick and Tired 3. Left Outdside Alone 4. One Day In Your Life 5. Paid My Dues 6. Welcome To My Truth 7. Not That Kind 8. Boom 9. Why'd You Lie To Me 10. Cowboys and Kisses​
זו הרשימה שלפי דעתי תשודר. אם HOMH גם ישודר אז הם בטח יכניסו אותו ל-3 או ל-4 (הם נוטים להכניס שירים חדשים גבוה, ללא קשר להצלחה שלהם), וכולם ירדו שלב אחד למטה.

לבקשתך ../images/Emo3.gif

1. One Day In Your Life 2. Sick And tired 3. Paid My Dues 4. Left outside Alone 5. Welcome to my truth ...​
אני לא ראיתי את הקליפים האחרים ולכן הדירוג שלי לא ממש שווה אבל אני מניח שהם טובים כמו שאר הקליפים שלה

FreakOfNature

New member
אני עומד לבכות בשבילך...

אתה לא מכיר את I'm Outta Love ואת Why'd You Lie To Me ואת כל השאר
אתה חייב לנסות להוריד אותם מאיפשהו ולצפות בהם ולהכיר אותם.

FreakOfNature

New member
חדשות רעות - הוידאו לא הקליט

כמו שצריך (ביקשתי מאח שלי לשים הקלטה מ-12:00 עד 13:00, ומשום מה זה הקליט רק את הכמה דקות הראשונות. יכול להיות שאח שלי לא כיוון כמו שצריך?) אני אנסה לראות אם מישהו פרסם את זה בפורום אחר שאני משתתף בו (באנגלית) ואני אשים את הרשימה. מקסימום אני אקליט גם הלילה.

FreakOfNature

New member
הנה הדירוג../images/Emo26.gif

10. Welcome To My Truth 09. Cowboys & Kisses 08. Why'd YOu Lie To Me 07. You'll Never Be Alone 06. One Day In Your Life 05. Sick & Tired 04. Paid My Dues 03. Not That Kind 02. Left Outside Alone 01. I'm Outta Love​
נכון מוזר
מה Not That Kind עושה במקום 3
ולמה Welcome To My Truth מתחת ל- You'll Never Be Alone, Cowboys and Kisses ו- Why'd You Lie To Me
לא נורא - העיקר שהעניקו לה שעה שלמה

NoWords

New member
נייס../images/Emo9.gif

שלושה קליפים אני לא מכירה: Made For Lovin You Cowboys & Kisses Boom חבל שלא הצלחתי לראות

FreakOfNature

New member
Boom ו- MFLY בכלל לא היו במצעד

בכל אופן C&K ו- MFLY הם לא הפסד גדול. Boom זה שיר הנושא של המונדיאל של 2002 ויש לו קליפ ממש יפה.

למעלה