../images/Emo124.gifTop 10 @ 10../images/Emo26.gif
נגמר לפני חצי שעה Top 10 at 10 ב- MTV שהיה של ג'ני
הדירוג - מפתיע וכיפי
ממש נהניתי המצעד, והיה חסר לי רק שיר אחד בו (בהמשך, אני לא רוצה להרוס)... קחו בשחשבון שהדירוג נערך ע"י כמה בנות ממזרח אירופה שדירגו באתר של MTV, ולכן הוא לא אמור לייצג באמת כמה כל שיר היה להיט...
הוספתי קצת דברים לגבי כל שיר והנה הדירוג: 10. Waiting For Tonight שיר ענק ללא ספק, שהיה צריך להיות כמה מקומות למעלה. ואם כבר אז המלצה - Pablo Flores עשה לשיר הזה רמיקס יחד עם Una Noche Mas, שמופיע באחץ מגרסאות הסינגל של השיר בספרדית. אני אשתדל מתישהו להעלות אותו לאינטרנט, כי זה פשוט רמיקס חובה
9. Let's Get Loud מפתיע בהחלט
, במיוחד בהתחשב בעובדה שאין לשיר קליפ ושידרו את ההופעה החיה ממונדיאל הנשים של שנת 2000 8. I'm Real
מלא מלא זמן שלא ראיתי את הקליפ בטלוויזיה, וזה היה פשוט תענוג
ג'ניפר מדהימה שם
7. If You Had My Love
הסינגל הראשון בקריירה המרשימה של ג'ניפר. איזו דרך סקסית לפתוח את קריירת השירה. ד"א, הקליפ לשיר הזה הוא הכי יקר של ג'ניפר אי פעם (אלא אם כן משהו השתנה) - 800,000 דולר אמריקאי הושקעו. כן כן - שמונה מאות אלף דולר
6. Love Don't Cost A Thing
הלהיט הכי גדול של ג'ניפר, שהיה 7 שבועות בפסגת הטבלה העולמית וללא ספק היה צריך להיות מקום ראשון, ולו רק בגלל איך שהיא זורקת תכשיטים במאות אלפי דולרים כאילו כלום... 5. Hold You Down feat. Fat Joe אני חזור על זה כמו תקליט שבור: שיר מהמםםםםםםםםםםםם
וגניפר ממש כוסית שם...
4. Ain't It Funny Remix feat. Ja Rule & Cadillac Tah טוב שהשיר הזה היה במצעד, כי שכחתי כמה שהוא מעולה. ולחשוב שבהתחלה שנאתי אותו ומחקתי אותו מהמחשב בתור מחאה על זה ששיר כזה מכוער לא יכול לקבל את השם של אחד השירים הטובים ביותר של ג'ני (אל תבינו לא נכון, הגרסא הרגילה לדעתי עדיין יותר יפה, ואין קשר בינה ובין הרמיקס)... 3. Play אם היו שמים אותו מקום 9-10 היה יותר טוב. לדעתי, אחד השירים הפחות טובים של ג'ניפר, ואני אפילו לא יודע למה אני חושב ככה... 2. Jenny From The Block feat. Jadakiss & Styles כן, כן, את עדיין ג'ני מהשכונה, אנחנו יודעים. מה עבר לה בראש כשהיא שחררה את הצהרת הפוציות הזו
קצב טוב, מילים בכלל לא
בהחלט לא מקום שני, לפחות לא לדעתי... 1. Get Right
אמנם לא הלהיט הכי גדול של ג'ניפר, אבל בהחלט בין הטובים
כבר אמרתי את מי הייתי שם מקום ראשון, ולא בגלל שאני אוהב אותו יותר, כי אני לא, אלא בגלל ש- Love Don't Cost A Thing היה למעשה המגה-להיט הכי הכי הכי של ג'ן... אני שוב אומר, לדעתי המצעד הזה ענק
אבל אני חושב שהייתי שם במקום Jenny From The Block ו- Play את Ain't It Funny ו- I'm Gonna Be Alright feat. Nas. אמנם הם הצליחו פחות מהם, אבל הם דפינטלי יותר טובים
נגמר לפני חצי שעה Top 10 at 10 ב- MTV שהיה של ג'ני