This morning on Channel 2

../images/Emo124.gifThis morning on Channel 2

I will be interviewed on Efrat Reytan´s program. I hope to do most of the interview on latch and position, so if you are having problems with latch, tune in!! I hope that she doesn´t bring up the usual anti-breastfeeding issues that sometimes pop up on these programs. I want to do a weekly segment on questions and answers, so if you think that would be a good idea, call or write into the station to suggest it!!​

דיאנה1

New member
תרגום: הבוקר בערוץ 2

אני מתראיינת בתוכנית של אפרת רייטן. אני מקווה לעשות את רוב הראיון על אחיזה ותפיסה, אז אם יש לכן בעיות עם אחיזה, תדליקו את הטלוויזיה!! אני מקווה שהיא לא תעלה את נושאי האנטי-הנקה הרגילים שלפעמים צצים בתוכניות האלה. אני רוצה לעשות פינה שבועית עם שאלות ותשובות, אז אם אתן חושבות שזה רעיון טוב, התקשרו או כתבו לתחנה להציע את זה!! ------------------------------------------------- בהצלחה אסתר
ספרו איך היה, מי שרואה!

ברכותינו, אסתר!

היית גדולה!!! אמנם לא ביקרנו אצלך בפורום מזמן אבל יצא לי במקרה, ממש במקרה להציץ בטלוויזיה שסתם ככה היתה דלוקה לה, ואפילו בלי קול. איך שראיתי את הבובה והדגם של השד ישר קלטתי שמדובר במשהו שקשור להנקה והגברתי מיד. הקול שלך היה מוכר אבל עד שלא דיברת על ליס לא הייתי בטוחה ואז היא (אפרת) אמרה לך תודה רבה ואז התחלתי לקפוץ "זאת אסתר שלנו". מאוד התרגשתי וישר התחברתי (לדן ולרשת...) - מה שאמרת היה מאוד חשוב לנשים שלא גולשות פה ובפורום הנקה ונתת טיפים חשובים מאוד, בעיקר הקטע שזה לא בא בטבעיות כמו שחושבים, ולקרב את התינוק אלייך ולא אותך לתינוק. אני מקווה שזה יכניס לכל הנשים שנתקלות בבעיה רעיון לפנות ליועצת הנקה. דרך אגב, הרעיון של פינה כזו בתכנית הוא גדול!!! אני חושבת שזה יעזור להרבה משפחות להניק יותר טוב ואם תצליחי לשכנע אנשים להניק או תורידי קצת את רמת חוסר הידע, הבורות וה"אנטי" בקשר להנקה אז זה בכלל יהיה רווח נקי לכולם! אני בהחלט אפנה לערוץ ואבקש פינה קבועה שלך, דרלינג. את גם ממש עוברת מסך כמו שדרנית מקצועית! כל הכבוד!!!

אסתר, אמנם אני לא מניקה, אבל אני

עוקבת אחרי הפורום (כהכנה להנקה בילד הבא) והבוקר אכן ראיתי אותך. נהנתי עד מאוד מהשיחה המעניינת ורבת האינפורמציה. מה שלי היה הכי חשוב (מניסיון עבר) ושטרחת להעביר אותו: הנקה אינה דבר טבעי לכל אם, וחשוב לדעת לבקש עזרה מקצועית. כל הכבוד
.

Vicky H

New member
אסתר - היה מאלף!../images/Emo132.gif

ההופעה שלך הייתה מצויינת! ראיתי גם שדיברת בדיוק על מה שרצית, ואפרת לא קטעה אותך יותר מידי. חבל רק שזה היה כ"כ קצר. רשמתי הודעה בפורום של התוכנית. הנה ההודעה שרשמתי: "אני צופה קבועה בתוכנית, וכאמא צעירה, חשוב לי לשמוע כל נושא שקשור. הפינה בנושא הנקה עם אסתר גרוניס ששודרה היום בבוקר היתה מעניינת ביותר. הייתי רוצה מאוד לראות אותה שוב בתוכניות הבאות, עם טיפים נוספים. נושא ההנקה הוא חשוב מאוד, וכמו שציינה אסתר, הוא לא בא בטבעיות, לכן, כל טיפ וכל עצה חשובים, במיוחד כשהם באים מיועצת הנקה מוסמכת ובעל נסיון כמו אסתר. בכלל, הייתי רוצה שמדור חופשת לידה יתפוס נתח נכבד יותר מהתוכנית, ויהיו בו יותר מקום לשאלות מהבית, ושיחות ארוכות יותר עם המשתתפים. תודה, ויקי" מקווה לראות אותך שוב בקרוב!

adistr

New member
סוף סוף

קודם כל שמחתי סוף סוף לראות אותך, כי למרות שילדתי בליס לא יצא לי לראות אותך עד ההופעה בתכנית, ואני נעזרת בך ובפורום הזה לא מעט. הרעיון של פינה קבועה מסוג זה נראה לי מצויין.

Thanks for all your encouragement

I really hope that those few minutes helped some moms. Thanks for writing to the channel. I think that if we could do that more often, we could get to many more moms who may not have internet or access to a yoetset hanaka to help them. One problem, they showed the picture of the worst latch!! I brought several pictures, and I did not realize that they were showing them while I talked. They showed the bad latch without showing the latch corrected. I hope no moms saw that and tried to copy it!!!​

למעלה