The Silent Weekend

Endogenisis

New member
סופ"ש נהדר לכולם:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא כל כך שמעתי אותם..
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ספיישל נידס של פלסיבו, סאנבורן של מיוז, גת'סמן +אסטרל רומאנס של נייטוויש. אלבום השבוע: MEDS של פלסיבו מה את/ה שומע/ת עכשיו: נימו P: דבר טוב שקרה השבוע: אין לי כוח לחפור כמו שחפרתי בנייטוויש
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל P: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את ה"פ ואוצרות המוות ^^" אתר השבוע: הDA שלי מאכל השבוע: - ספר השבוע: ה"פ ואוצרות המוות סרט/סדרת השבוע: היפה והמרובע+CSI מיאמי תמונת השבוע: אני לא בבית אז אין תמונות :{

סופ"ש נהדר ושארוני :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין -: אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Celtica - Emma Shapplin
אבל נגמר
אני אשים שוב D: דבר טוב שקרה השבוע: ציונים טובים בערך, 300 בחבל ב3 דקות XD ~חופרת~, פטריה ^^, יאיר בא אלינו אתמול
דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: - אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגיוטוניסאיות ועוגת דוחן, שאני לא יודעת מה זה בדיוק אבל זה טעים XD אה ומילקי! ותה בטעם קרמל ווניל. |שמנה| ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אין 0.0 תמונת השבוע:
וגםוגם זה! D::::

Amir Noy

New member
תשמעי את Etterna...

אלבום מאוד שונה, אווירה מאוד אחרת, יותר "אפלולית", מיוחד ופשוט אלבום שמשאיר אותך עם כ"כ הרבה מחשבות ותהיות לגביו. אלבום מעולה :) ממליץ בעיקר על : Un Sospir' Di Voi La Notte Etterna Leonora Celtica Nell' Aria Bruna :)

תודה על ההמלצה :]

אני אדאג להשיג אותו P: יש לי את סלטיקה (או בעצם צ'לטיקה? 0.0), לאונורה ולה נוטה אטרנה

../images/Emo183.gifזמן ;;

שיר/י השבוע של ווית'ין: רסטלס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: תמיד כשאתה בא-אפרת גוש. קליפה-איה כורם אלבום השבוע: הסליחה ואני-אפרת גוש מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lips of an angel-Hinder דבר טוב שקרה השבוע: הטיול המדעי D: דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה ~שמישהו יסביר לי איך הכיתה המדעית נכשלת במבחן במתמ?~ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הופעה, צעדת הל"ה אתר השבוע: gmail זה הדבר היחיד שאני מספיקה להכנס אליו. מאכל השבוע: וופלים P: ספר השבוע: מכניקה לתיכון ולאוניברסיטה סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי כרגיל. קסם מעשי. תמונת השבוע:

black robe

New member
../images/Emo58.gif לHP-DH../images/Emo63.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The cross, Mother earh שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Erm.... לא כלכך היה, האמת, השבוע הזה פשוט שמעתי הרבה ווית'ין כי לא מזמן רק הכרתי אותם אז רציתי להכיר עוד הרבה שירים שלהם. אלבום השבוע: Mother earth
מה את/ה שומע/ת עכשיו: nothing>< דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בירושליים, מגניב שם! (וקר
) והיה יומולדת לסנייפ!!
דבר רע שקרה השבוע: הומממ.... נתקפתי במין דיכאון כזה (על סנייפ
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל לעשות משהו שקשור ל....אלי
(ולא אוכל להגיד אותו
) אתר השבוע: נראלי עוד פעם יוטיוב. מאכל השבוע: בשר מבושל עם תפוח"א ובצל
ספר השבוע: עדיין שרה"ט - אחוות הטבעת
סרט/סדרת השבוע: נחשפים (בחינוכית 23, האמת שזה היה היום אבל לא משנה
) ו... טארנה בת 15 (יס 3) תמונת השבוע: ---------> (
|מזילהריר|)

Liquid Dreams

New member
היי ראיתי חלק מטארנה הזה XP

בערך בקטע שהם נוסעים במכונית אחרי הסכם קרבה הפסקתי לראות כי שיעמם אותי ++ זה נהיה מעניין?

black robe

New member
גמאני לא ראיתי הכל...רציתי לראות את הפרק../images/Emo63.gif

השני של "מלחמה ושלום" בערוץ הראשון
אבל זה היה מעניין עד החלק שראיתי.... אני חושבת שאפילו לא הגעתי לקטע שאת הגעת אליו, אבל זה היה מאוד מעניין

Euterpe

New member
יאי, אני לא היחידה שרואה "מלחמה ושלום"! ../images/Emo3.gif

black robe

New member
הוריי!../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

פייייררר (חסר להם שהוא מת
) וה-הלן הזאת; איכסה. |מקיאה| כל פעם שאני רואה אותה יש לי בחילה

Blackhearted

New member
נמנמ.

שיר/י השבוע של ווית'ין:קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Chasing the dragon של אפיקה אלבום השבוע:TDC של אפיקה.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: AIN דבר טוב שקרה השבוע:כלום דבר רע שקרה השבוע:לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:כלום ++ אתר השבוע:אמממממ, גוגלכפרעליו םם" מאכל השבוע:לאדעת ספר השבוע:נקודת ההונאה/דן בראון. סרט/סדרת השבוע:האנטומיה של גריי. תמונת השבוע: - אה, כן, אני לא חדשה. הייתי פה פעם עם כינוי אחר ומעפן אבל לא כתבתי הרבה.

ושוב השבוע עבר ממש מהר ס.ס

שיר/י השבוע של ווית'ין: ביטרסוויט שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה פואט אנד דה סקס-רום אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: ביוטי אוף דה ביסט דבר טוב שקרה השבוע: עיריה
דבר רע שקרה השבוע: לאדעת, היה שבוע חביב סה"כ ^^ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהצדיסק שהזמנתי יגיע סוףסוף
אתר השבוע: ויקספר מאכל השבוע: תא ירוק
ספר השבוע: מכשפה, אין לי זמן לסיים אותו סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע:

theEscapist

New member
דה פואט אנד דה סקס-רום?../images/Emo12.gif

אני מוטרדתX_X הלנה בונהם קרטר

הארי פוטר../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Other Half (Of Me), Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Over the Hills and Far Away
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלוםP: דבר טוב שקרה השבוע: מחויבות אישית היה ממש נחמד :) דבר רע שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה, מבחן בהיסטוריה, מבחן בלשון >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הפגנה מול מכון ויצמן P: אתר השבוע: מאכל השבוע: קרמבו, עוגת שוקולד
. ספר השבוע: Harry Potter and the Deathly Hallows
סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, דקסטר. תמונת השבוע: הוא כזה חמוד

Fairywitch

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ידו של הצער, מלאכים שיר/י השבוע לא של ווית'ין: LUNA של אלסנדרו סאפינה. אלבום השבוע:TSF
מה את/ה שומע/ת עכשיו: "עובדה". זה משודר ברקע... דבר טוב שקרה השבוע: שהגיע TSF לחנות, סוף סוף
אחרי 5 שבועות
דבר רע שקרה השבוע: עיצבנו אותי בפורום שאני מנהלת (אחד מהם). משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיפסיקו לעצבן אותי
אתר השבוע: פייסבוק, נו מה?
מאכל השבוע: מאפה טעים ב"נאפיס", עם שם מוזר. "באלי", נדמה לי...
ספר השבוע: "מכת מחץ" / הרלן קובן סרט/סדרת השבוע: אבודים
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה