Shredingerscat

asparagos

New member
../images/Emo124.gif Shredingerscat

בשורה לגמדים, סופר טנרה 750 עומדת למכירה במוסך אופנועי הקריות. עליתי על האופנוע, אני 1.67 ושתי כריות כף הרגל נוגעות (ולא אני לא לובש פלטפורמות). עם רגל אחת על הרצפה כל כף הרגל נוגעת בקלות (וזה אפילו בלי שיטת הגמד התכמן שממש חצי תחת באויר...). האופנוע כבד אבל ניסבל, לא תהיה לי אישית בעיה להיסתדר אם גמל כזה. הסופר טנרה יכול להתאים לאנשים בגבהי. Shredingerscat כשתקטן תבין...

Shredingerscat

New member
ניסיתי את התאוריה שלך

והעלתי מס' גמדים על הכלים האלה, לא עבד. סתם סבלו. ברור שלא תמות מלשבת על אחד, אבל לשטח לא תוכל לרדת איתו, ובכביש יהיה לך פחות נוח מעם הTDM שהוא גרסת הכביש שלו (כן כן אני יודע שיש המון הבדלים). בקיצור מה יש לפיל נומאלי לחפש עם תרנגולת בכלל?

asparagos

New member
בקיצור אני לא מסכים איתך

וזה מסתדר די טוב עם החתימה שלך. אני לא רוכב שטח, אבל הטנרה לא נראה מיועד לשטח אולי ל"שטח" ול"שטח" אין לי בעיה לרדת גם עם הונדה ג'ירו. "בקיצור מה יש לפיל נומאלי לחפש עם תרנגולת בכלל?" - לא יודע... אולי הוא אוהב את זה EXTRA TIGHT לך תדע...

Shredingerscat

New member
תסכים איתי שלפיל הזה

לא יזיק איזה טיפול טראפי קטן. וכפי שכבר הוכח לא מעט דווקא הטנרה מכל רפליקות המידבר מציג יכולות שטח יפות, בידיים הנכונות, ברור שגם ילדה עם 40 ק"ג ו 150ס"מ גובה תצליח לשבת עליו בלי ליפול, אבל אם תבדוק את כל המבחנים שנעשו לטנרה אי פעם (קראתי הרבה מהם אבל לא את כולם) תגלה בכולם את המשפט "מיועד לאנשים גבוהים", מה כולם טועים?

asparagos

New member
סבבה, תעלה לפה כמה מהמבחנים

הרבים שנעשו לטנרה, שהרי קראת הרבה מהם אבל לא את כולם ותראה שבכולם כתוב "מיועד לאנשים גבוהים". אני חיפשתי ברשת ולא מצאתי...

asparagos

New member
ב XTZ גובה מושב - מ"מ 865

גובה המושב ב XT (שעליו אני רוכב כל יום): 860 mm (33.9 inches) If adjustable, lowest setting. שזה יוצא הפרש של 5 מ"מ - שזה לא הרבה ואנחנו חיים בהרמוניה. אם אני נוגע ברצפה עם קצות האצבעות ב XTZ אז רוכב גבוה ממני בכמה ס"מ - נגיד 175 יוכל להניח 2 רגליים בטוחות על הקרקע. אז להגיד ש 175 זה גמד ו 180 זה גבולי?! מה אתה ד.ביל? אגב, הכותב בכתבה (המעניינת) שקישרת לא מציין גובה ספציפי בשום מקום.

Shredingerscat

New member
יווווווווווווו

אתה חוזר לזה שוב? המושב בטנרה הרבה יותר רחב מבXT מה שגורם לך לפסק את הרגליים יותר ולכן להגיע פחות בנוח לאדמה. אחרי שהרבה זמן האמנתי בתאוריה שלך גיליתי בדרך הלא נעימה שאני טועה, זה פחות נוח למאותגרים אנכית (אני מבין ש"גמד" רק מדליק אותך) עד כדי נפילות מביכות בירידת מדרכות וכאלה, וכל זה בגלל ששיכנעתי אותם שחוסר הביטחון שהם מרגישים יעבור והם ירגישו הרבה יותר בנוח אחרי שיתרגלו. התרגלו. כבר נופלים פחות, אבל זה פשוט לא זה, כבר הנמכנו אותם והכל אבל במחשבה לאחור, טעיתי, סתם קשה להם, אפריקה טווין אם כבר, קצת יותר חלש, אבל המושב יותר צר ויותר נמוך, עם המשקל, אפשר ללמוד להסתדר. בקיצור אתה רוצה סופר טנרה? תקנה ותהנה. אבל אל תרוץ להמליץ לאנשים לקנות אופנוע שפחות מתאים להם, ועוד להגיד להם שאין צורך להזהר זה לא בעיה, אתה תוציא אותם מהצרה הזאת אם הם לא מסתדרים?

Ducati999

New member
שרדינגר, לא חשוב מה יהיה

תמיד המילה האחרונה היא שלך, גם אם זה התחיל בשרשור בו טענת שצריך לרכב תלוי מתחת לאופנוע ולחבק את מיכל הדלק מלמטה עם שתי רגליים מוצלבות...

Shredingerscat

New member
ברור!

למה איך אתה רוכב? כאשר אתה תלוי מתחת לאופנוע ולא מצליב את הרגליים השליטה שלך מתערערת בסיבובים חדים!

למעלה