SCOOTERMAN

theshark

New member
../images/Emo124.gif SCOOTERMAN

is the man. ה-
של הפורום. אין אין על ה-
של SCOOTERMAN.
אך שלי
. אני חייב לך ...

caRnaf

New member
כריש! סקוטר הוא האלוהים...המלך זה

מישהו אחר....

theshark

New member
לאחר הפעלת לחצים מאי איילו

מושחתי השלטון(
) הסיפור המלא. הכול התחיל בשיחה תמימה בין הכריש לסקוטר, הכריש בוכה שאין לו אופנוע לרכב. סקוטר באבירות מציעה את הצפרדע. "ידידי מתי שאתה רוצה אתה מוזמן לקחת את הצפרדע". סקוטר מגדיל לעשות ושולח מסר אישי לכריש אם הסבר היכן סקוטר גר + הסבר מדויק היכן המפתחות. זאת מאחר סקוטר ומשפחתו לא היו בבית בסוף שבוע. אין עליו פשוט מלך האיש אגדה בחייו. ההמשך בקרוב...

theshark

New member
חייב להדחף...

ההמשך... הכריש נורא מתלבט ובסוף מודיע לסקוטר שהוא מוותר
. הזמן חולף... הכריש וסקוטר נפגשים
. שוב עולה שאלת הצפרדע. הפעם הכריש מחליט שהוא יקבל את ההצעה של סקוטר לגבי הצפרדע. הממשך בקרוב...

theshark

New member
נו טוב... לא נייבש אותכם

הרבה לא קרה.... ההמשך... כך אתמול מוצא לו הכריש את עצמו עולה לירושים
. פגישה נרגשת בין השניים, איזה ארוחת ערב "גורמה" (נינג'ה: הרבה בשר
) הכריש מקבל את המפתחות של הצפרדע הסבר קצר וסקוטר ממהר לפגישה. הכריש מתלבש בא להניע את האופנוע והמפתח לא מסתובב, עשר דקות עד שהוא נאות להתעורר. בהמשך אני נתקע אם אותה הבעיה טלפון קצר לסקוטר והבעיה נפתרת
. רכיבה בערב זריזה הביתה, חניה קשירה והולכים לישון מחר יש קורס... בוקר קמים, מתארגנים, משחררים מנעולים ומניעים אך איזה סאונד
על הבוקר... אין כמו צמד ה"משתיקים" של הצפרדע כדי להתעורר ולהעיר את כל השכונה. רכיבה זריזה למגרש ואני בדרך מוצא את עצמי מעביר הילוכים סתם כך בשביל הסאונד. כל הורדת הילוך מלווה בגז ביניים טוב... נו... חיבים אתם יודעים אך... אךךך פשוט אין על הצפרדע... מרטיטה כל חלק בגופי... פברוטי (או איך שקוראים לו) בשיאו לא נשמע כל כך טוב. כולם מגיעים אין אחד שלא מתלהב מהמראה והסאונד (מאוחר יותר). יוצאים לרכיבה לכיוון עמק האלה. את היום אני מעביר תוך כדי למידה של הצפרדע, מלבד המראה המדהים והסאונד יש המון כוח
ביד ימין ובכל הכידון הרחב (כל גרם שאתה מפעיל עליו מתורגם מיידית לקילוגרמים
) גורמים לך להרגיש חוליגן לא קטן. קצב הרכיבה האיטי גורם לי לקלוט כמה המפלצת הזאת יכלה לנשוך... אבל גם להיות מהנה לרכיבה. הקורס עובר חלק, החברה מראים שיפור לאורך כל היום
. לקראת סוף היום קצב הרכיבה עולה והחיוך לא יורד מהפנים... התקפלות, רכיבה חזרה, הכריש חותך לכיוון ירושלים. מגיעים לשער הגיא הקצב עולה, לא צריך כמעת להשקיע מאמץ כדי לגרום לאופנוע לפנות דחיפה קלה מהכתף והאופנוע נשכב מהר יותר מהשרלילה של נינג'ה
. ככל שאני מתקרב יותר לירושלים הפניות הופכות להיות הדוקות, הצפרדע מפתיע לטובה עם זריזות של R6 (פומי
) ויציבות של הספה המעופפת של השדון. פגישה נרגשת עם סקוטר אני לא מפסיק להודות לו פרידה
ואני מוצא את עצמי יורד את ירושלים בכלובית. כך עבר לו יום מדהיים בזכות הצפרדע והאיש שהינו אגדה בחייו סקוטרמן. כמו שאמר הקרנף ... סקוטרמן.

xfwind

New member
ספרינט מודל 1967 או 68

(וספה כן...) מרווח הטיה לא משהו... בכל אופן זה מה יש בתמונה לא?

Great Blue

New member
והרבה יותר מזה... ../images/Emo47.gif

הכחול ביקש מהסקוטרמן ספר-רכב של הבנדיט, הסקוטר מביא לו את הספר עד לעבודה, ממש עד למשרד, הכחול רואה את הצפרדע התפלצתית שומע את הסקוטר- "קח אותה לסיבוב" הכחול ממלמל משהו על שרתים שנפלו והוא חייב לרוץ... אולי אני מפגר אבל לא מטורף... לרכב על הדבר הזה צריך קורס שלב א'+ב'+ג+ד'+ה+ל"ב של רוכבן מאומן על שוורים ספרדיים צמאי דם...
נפלו שרתים עאלק... כן, סקוטרמן הוא המלך !!! (ואני ממש שמח שהמלך לא עירום)

SCOOTERMAN

New member
דברים כהוויתים

ראשית תודה לכריש מה לעשות שהמציאות היא בעיני המתבונן, ובעינים שלי הסיפור נראה אחרת. בשבוע שעבר ישבתי עם הכריש וסיפרתי לו על אהבה חדשה שהפציעה בחיי, מה לעשות שאהבה בימנו אנו אינה עניין רומנטי פשוט אלא סיפור של הסכמי ממון ושאר סידורים פיננסים מורכבים. על מנת שאוכל לממש את אהבתי החדשה יש קודם להסדיר את פירוק מערכת היחסים הישנה. בכדי לא להלאות אותכם בפרטים אני יעשה את זה קצר, בקיצור נזכרתי שבזמנו הכריש התעניין ברכיבת מבחן עם הצפרדע, הזכרתי לו את העניין שגילה בעבר, הכריש תמים שכמותו לא הבין לאן אני מכוון אותו אבל תוך שבוע הוא מוצא את עצמו על האופנוע עם הנחייה אחת בלבד לנסות ולהחליף את הצפרדע בצ'יק (גם מזומן יתקבל בברכה). חבל לי לספר לך את זה מעל דפי הפורום אבל ידידי בסך הכל ניצלתי אותך בתור מסע פרסום למכירת הצפרדע,
מסע שבנתיים הניב כבר מתעניין אחד. בקיצור הצפרדע למכירה סטריטפייטר בתחילת דרכו, אולי מישהו אחר כבר ישלים את העבודה ואולי לא. תמיד יש תירוצים שאהבה נגמרת אבל הסיפור האמיתי הוא שיש אהבה חדשה. כל מה שנשאר הוא להתיר את הקשר הישן ולהמשיך הלאה. אז אם מישהו מעוניין בצפרדע שיפנה במסרים אישיים

dmx_must_fly

New member
אני.....

מוכן לקחת את הצפרדע המלכותית לנסיעת מבחן.... אחורי זה אי אגיד לך שאין לי כסף לקנות....

dmx_must_fly

New member
במחשבה שניה.... נמאס לי!!!

אחרי השירשור על העלויות של אופנוע מול רכב פתאום קלטתי כמה אני מוציא על הפיל. 1500 ש"ח~ כל טיפול. שרשראות וגלגש"ים יקרים שצריך להביא מחו"ל. רצועות ופילטרים שצריך להזמין במיוחד. וזה עוד בלי כל הכניסות הלא מתוכננות למוסך בין הטיפולים (נו מה לעשות איטלקי או לא איטלקי) יש רק שני מוסכים שיכולים לטפל בפיל (דזמו) אז עשיתי חושבים עם עצמי... האם כל הכסף וההפסד ימי עבודה, התיסכולים והעצבים שווים את המאמץ? במיוחד במצב הלא הכי הכי שיש היום שגם ככה קשה להחזיק סינגל יפני, להחזיק את הפיל היקר? די נימאס!!!!! פעם בחודשיים לפחות ביקור במוסך!! פחות מ-1000 ש"ח לא יוצאים מהמוסך (לפני מע"מ) לחכות חודש ויותר לחלקים. להתעסק עם דילרים מחו"ל שמכירים רק מספרים קטלוגיים. דיי כבר!!!! אולי בכל זאת אני אלך על הצפרדע המלכותית? אחרי הכל היא יפנית. לא נכנסים למוסך פעם בחודשיים לתיקונים לא צפויים. היא גם שמורה ומטופלת. נראה כמה הוא רוצה עליה. אם זה יהיה יקר מידיי אז נצטרך להסתפק ב- 50 סמ"ק יפני. אלה החיים. הפיל למכירה. פרטים בלוח. זה מה שקורה שרוצים משהו שאין לאף אחד. אופנוע עם נשמה. עם אופי. וי טווין כמו שוי טווין צריך להיות. איטלקי גאה... בתחת שלי... שילמדו לעשות גם דברים שנוסעים ולא רק למוסך. אז מה אם הוא נראה יפה יותר מכל השאר? אז מה אם הוא נשמע טוב? זה עוזר לי שהוא תקוע במוסך ומנהל הבנק מאיים לסגור את הברז??? זהו... אני פורש מעולם היחודיות. אני מצטרף לזקם היפני - אם יהיה כסף לאופנוע. עכשיו אני מבין למה עמיר שבתאי התכוון כשהוא שאל אותי למה דווקא איטלקי.

dmx_must_fly

New member
זה הכל???

אני יוצא בהודעה מרעישה ומי מתיחס???? החברים!!!
האמת ציפיתי ליותר קופצים על הירידות על האיטלקיים. אבל מה לעשות שאיזי זכה בשירשור ה 1- לאפריל. ומי שעדיין לא הבין. הפיל ב-30,000 ק"מ האחרונים לא נכנס למוסך חוץ מטיפולים שוטפים. לא שתה שמן כבר 8000 ק"מ ש2000 מהם הוא עשה באלפים עם 2 רוכבים וציוד. אז נו נו נו לכל עוכרי האיטלקיים. היתה לכם הזדמנות לקפוץ אבל ישבתם בשקט.

theshark

New member
אני והנאיביות שלי...../images/Emo163.gif

ד"א למי שלא הבין מה כל ההתלהבות מהצליל שמפיקים צמד הזורטק לא מספיק לשמוע אותם בעמידה צריך לשמוע אותם בתנועה. לא שלא רכבתי על אופנועים עם משתיקים בעלי יכולת פליטה חופשית... אך בניגוד למרבית מרובעי הצילינדר הצפרדע מייצרת מסל"ד נמוך בס נמוך ממקום המסתור של סאדם שהולך ומתגבר... והופך לבס עמוק חזק... כל כך חזק שכול איבר בגופך מתחיל לרטוט. זאת בניגון לייללה מקפיאת הדם שמייצרים כל ה-600תים או ה-750. הפיצול ארבע לשתיים מייצר צלייל ששום מערכת פליטה ארבע לאחת לא מייצרת. כך אתם מוצאים את עצמכם מתחילים להעביר הילוכים סתם כך עם חיוך דבילי על הפנים.
אך ידידי עם היה לי את הכסף לא הייתי מתלבת כלל וכלל והצפרדע היתה עוברת אליי. אני כבר יודע מה היתי מוסיף לה או משנה...

למעלה