RT קבל...
F fucking special1 New member 17/2/08 #2 גברת בבאלס!!!!!!! את לא אומרת לי שלום?? חצופה|!!!! חחח,לא סיפרת לי מה עשית ליום אהבה גברת....
B Bubble Girl 27 New member 17/2/08 #3 ../images/Emo12.gif כתבתי בשרשור בניק השני שלי אן אקונדה... פשוט לא מתחברת אליו אז חברתי להפריח בועות... ו... שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום
../images/Emo12.gif כתבתי בשרשור בניק השני שלי אן אקונדה... פשוט לא מתחברת אליו אז חברתי להפריח בועות... ו... שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום
R Rtitan New member 17/2/08 #6 ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo153.gif תגידי יקירתי - אין לך משהו יותר מעניין לעשות מלבד לראות כוכבים אמיתיים???
../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo153.gif תגידי יקירתי - אין לך משהו יותר מעניין לעשות מלבד לראות כוכבים אמיתיים???
נ נעה שבדרך New member 17/2/08 #7 אה!! איפה נעלמת? ../images/Emo188.gif../images/Emo112.gif../images/Emo153.gif../images/Emo24.gif
B Bubble Girl 27 New member 18/2/08 #8 תראה הוא שכח את הנבוט בבית אז כוכבים לא ראיתי... תגיד יש מצב לסדר לבאבל בוי משהו באיזה מצפה משהו או סיור מודרך שלך הילד מספר לי כל יום על מערכת השמש והכוכבים יודע את כל השמות איך הם נראים ואת המיקום שלהם! נראה לי שהוא יהיה מעריץ גדול שלך...
תראה הוא שכח את הנבוט בבית אז כוכבים לא ראיתי... תגיד יש מצב לסדר לבאבל בוי משהו באיזה מצפה משהו או סיור מודרך שלך הילד מספר לי כל יום על מערכת השמש והכוכבים יודע את כל השמות איך הם נראים ואת המיקום שלהם! נראה לי שהוא יהיה מעריץ גדול שלך...
R Rtitan New member 18/2/08 #9 ../images/Emo153.gifבוודאי!! רק תגידי מתי - ימי חמישי... במצפה הכוכבים בגבעתיים יש בימי חמישי הרצאות לקהל הרחב, ובלילות עם שמיים בהירים גם יש תצפיות דרך טלסקופים - תגידי מתי, ואדאג להיות שם.
../images/Emo153.gifבוודאי!! רק תגידי מתי - ימי חמישי... במצפה הכוכבים בגבעתיים יש בימי חמישי הרצאות לקהל הרחב, ובלילות עם שמיים בהירים גם יש תצפיות דרך טלסקופים - תגידי מתי, ואדאג להיות שם.