PAR-TY

Happiest Girl

New member
../images/Emo124.gifPAR-TY../images/Emo79.gif

הסינגל חדש של דפש מוד – Martyr יוצא בסוף החודש הקרוב ואף יופיע באוסף ה-Best Of החדש של דפש מוד. מועדון דפש מוד ישראל בשיתוף עם הליקון, מזמינים אתכם להשקה החגיגית של הסינגל החדש ביום חמישי - 26/10/06 בחצות... DJ אבנר פרידמן ו-DJ אורן שריג בסט דפש מוד הכולל Extended, רמיקסים, Live In Milan והופעות חיות אחרות, גרסאות אלבום וכמובן Visual ע"ג מסך ענק!!! המסיבה תתקיים במועדון הקולטורה – כפי שראיתם במסיבה הקודמת פתחנו את החצר האחורית המאווררת עם בר נוסף כדי שיהיה לכולנו הכי טוב...! ברחבה העליונה - DJ שחף שוורץ – אגדת 80s בסצנה, בסט של שנות השמונים, דארק אייטיז, גל חדש וסינתפופ... מסיבת ההשקה לכבוד הסינגל החדש - Martyr מועדון ה-"קולטורה", הרצל 154 ת"א 26/10/06 24:00 פרטים שאלות ובקשות: www.depechemode.co.il [email protected]

AlterNova

New member
איים קאמינג! איים קאמניג!../images/Emo41.gif

נראה את כולכם שם! בדיוק ראיתי את ה DVD החדש... אחחחח, איזה אושר!

פאמי

New member
שלום לכולם

עבר הרבה זמן מאז שכתבתי בפורום (עברתי דירה מהצפון לת"א וכו'...) אבל עכשיו שאני גרה בת"א אני מקווה להגיע למסיבה..

pimpf

New member
26.10.06 ה-מ-סי-בה ../images/Emo3.gif

טוב, ברור לי שאתם מעודכנים
אבל לכל מי שלא... הסינגל חדש של דפש מוד – Martyr יוצא בסוף החודש הקרוב ואף יופיע באוסף ה-Best Of החדש של דפש מוד. מועדון דפש מוד ישראל בשיתוף עם הליקון, מזמינים אתכם להשקה החגיגית של הסינגל החדש ביום חמישי - 26/10/06 בחצות... DJ אבנר פרידמן ו-DJ אורן שריג בסט דפש מוד הכולל Extended, רמיקסים, Live In Milan והופעות חיות אחרות, גרסאות אלבום וכמובן Visual ע"ג מסך ענק!!! המסיבה תתקיים במועדון הקולטורה – כפי שראיתם במסיבה הקודמת פתחנו את החצר האחורית המאווררת עם בר נוסף כדי שיהיה לכולנו הכי טוב...! ברחבה העליונה - DJ שחף שוורץ – אגדת 80s בסצנה, בסט של שנות השמונים, דארק אייטיז, גל חדש וסינתפופ... מסיבת ההשקה לכבוד הסינגל החדש - Martyr מועדון ה-"קולטורה", הרצל 154 ת"א 26/10/06 24:00 פרטים שאלות ובקשות: www.depechemode.co.il [email protected]

AlterNova

New member
אני שוב חולה! ../images/Emo184.gif../images/Emo41.gif

אבל כמו שאתם מכירים אותי זה לא מה שיעצור מבעדי להגיע אולי זה עולם האקדמיה שמשפיע עלי בצורה כזו...אלוהים יודעת בכל מקרה, מקסימום עוד מסיבה עם צרידות...

למעלה