okk- Let The Show..BEGIN!

THE sky angel

New member
../images/Emo124.gif okk- Let The Show..BEGIN!

אזז ככה, מכיוון שלמר שי, שותפי לניהול יהיה קשה להגיע לכאן בזמן הקרוב, החלטתי לנקוף את האצבע ולהתחיל להריץ את זה...
המועמדים הסופיים לניהול פורום חטיבת בני המושבים הם:
גברת ויינר- הלוא היא- עדי ויינר שלנו.. (ויינר הקטנה) מדצי"ת טריה בגן רווה, וכרגע גרה במועצה משלה- נס ציונה
גברת קדם- הלוא היא- הילה קדם שלנו.. (hilaloosh) מדצי"ת טריה באמפריית =עמק חפר=
גברת שרון- הלוא היא- שרון מלב שרון שלנו.. (alaithlos) מדצי"ת טריה ב
שרון
אם שכחתי מישהו, או שעוד מישו רוצה להשתתף בTo B or NOT to B מנהל הפורום הבא מוזמן להציע את עצמו עד יום רביעי הקרוב
ההצבעה תיערך כך:
מיום רביעי הקרוב, בשעה 12:00 כל אדם אשר חבר בפורום ישלח את הצבעתו אליי במסרים, לשם משתמש שלי (כיוון ששי לא פה אני מעדיפה שהכל יגיע אליי שלא יתפספסו הצבעות בדרך..), מיום רביעי אני אתחיל לספור את הקולות לכל אחד מחברי (חברות) הפורום אשר הציעו את עצמן. בינתיים מועד הסיום אינו ידוע, וברגע שיהיה אני אודיע לכם. (מי שלא יהיה כאן בזמן הקרוב או יודע על מישהו שלא יהיה בבקשה שיגיד לי זו הסיבה היחידה שאני לא סוגרת את ההצבע עדיין..)
כללי התנהגות והצבעה:
הצבעות ייתקבלו רק ע"י חברי פורום קיימים. (שמות משתמש שאני ושי לא נכיר ולא יזדהו אנחנו לא נאשר את ההצבעה שלהם לכן אל תתאמצו לשלוח חברים שלכם..)
לכל אדם ישנה אפשרות להצביע רק פעם אחת.
חברות הפורום אשר הציעו את עצמן מוזמנות להצביע גם כן, אפילו בשביל עצמן.
בהודעה שאתם שולחים אליי תכתבו בה- את השם של בחירת ליבכם. (סתם כדי להבהיר.)
אין לשלוח הודעה בשם של מישהו אחר!! (שלא נמצא או משו כזה..) אלא אם כן קיבלתם אישור מיוחד מאיתנו..
וזהו לבינתיים... הודעות מערכת יגיעו אליכן כאשר יהיו שינויים או הודעות חדשות..
אז שיהיה לכל המתמודדות המון המון המון
, אנחנו מחזיקים אצבעות לשלושתכן
ואל תשכחו, מי שלא תזכה יכולה להחליף את הדס בלינקיה, ולעזור למנהלים החדשים שלנו בהחלט!! מור ושי- מנהלי הפורום.

יש הכנה של המסחוף בימים הקרובים..

אם אני לא טועה היא מתחילה ביום שלישי.. ככה שהרבה יב'ניקים לא יהיו פה בימים הקרובים.. (אלה שהולכים להכנה כמובן..) אממ וחוץ מזה.. יש לי מחנה של המועצה.. ראשון עד שישי (18-23) יש מצב להודיע על התוצאות אחרי שבוע הבא?

THE sky angel

New member
ברור, מתי שאני אקבל מספר הצבעות של

לפחות חצי מתושבי הפורום אנחנו נודיע על התוצאות..!! אבל יאללה תתחילו לשלוח הצבעות!!

bobby6killer

New member
הנה רעיון שיעשה הכל יותר ברור

כל המתמודדות ישלחו להודעה הזאתי תגובה שכוללת בה סוג של מצע שאומר מה הן רוצות לשנות ומה חסר להן שפורום ושאר ירקות שיעזרו לי לבחור בהן...אני בדילמה בין שלושתן אז אני מבקש מהמתמודדות עזרה בבחירתן... תודה

shivie

New member
אההה יש לי בעייה

אני נוסע ממחר ל5 ימים ולא תהיה לי דרך להצביע אני יכול לשלוח כבר עכשיו?

HatbamForum

New member
ההצבעה תהיה כל השבוע הבא

הצבעות שיתקבלו לפני פתיחת ההצבעה ביום ראשון לא ייספרו אלא במקרים מיוחדים שאנחנו נהיה מיודעים להם.

HatbamForum

New member
תיקונים!!!!!!

קודם כל - את ההודעות יש לשלוח במסר לניק הזה ממנו אני שולח את ההודעה ההצבעה תתחיל מיום ראשון עד יום שישי של השבוע הבא!! עד אז כל מי שיש לו הצעות, נשכח בטעות מהרשימה או רוצה להציע הצעות חדשות בכדי לשנות את העולם מוזמן כאשר, שוב - הדד ליין הוא עד יום ראשון שבו תיפתח סופית ביותר ההצבעה!!

kedeman

New member
למה לא?

מתי כן תהיי בבית (מתי את עוזבת או לחילופין חוזרת)

אני נוסעת ביום ראשון ה18.7 בבוקר

וחוזרת ביום שישי ה23.7 לא יודעת מתי.. כלומר - אני לא אהיה פה בכלל בזמן ההצבעה..

למעלה