THE sky angel
New member
../images/Emo124.gif okk- Let The Show..BEGIN!
אזז ככה, מכיוון שלמר שי, שותפי לניהול יהיה קשה להגיע לכאן בזמן הקרוב, החלטתי לנקוף את האצבע ולהתחיל להריץ את זה...
המועמדים הסופיים לניהול פורום חטיבת בני המושבים הם:
גברת ויינר- הלוא היא- עדי ויינר שלנו.. (ויינר הקטנה) מדצי"ת טריה בגן רווה, וכרגע גרה במועצה משלה- נס ציונה
גברת קדם- הלוא היא- הילה קדם שלנו.. (hilaloosh) מדצי"ת טריה באמפריית =עמק חפר=
גברת שרון- הלוא היא- שרון מלב שרון שלנו.. (alaithlos) מדצי"ת טריה ב
שרון
אם שכחתי מישהו, או שעוד מישו רוצה להשתתף בTo B or NOT to B מנהל הפורום הבא מוזמן להציע את עצמו עד יום רביעי הקרוב
ההצבעה תיערך כך:
מיום רביעי הקרוב, בשעה 12:00 כל אדם אשר חבר בפורום ישלח את הצבעתו אליי במסרים, לשם משתמש שלי (כיוון ששי לא פה אני מעדיפה שהכל יגיע אליי שלא יתפספסו הצבעות בדרך..), מיום רביעי אני אתחיל לספור את הקולות לכל אחד מחברי (חברות) הפורום אשר הציעו את עצמן. בינתיים מועד הסיום אינו ידוע, וברגע שיהיה אני אודיע לכם. (מי שלא יהיה כאן בזמן הקרוב או יודע על מישהו שלא יהיה בבקשה שיגיד לי זו הסיבה היחידה שאני לא סוגרת את ההצבע עדיין..)
כללי התנהגות והצבעה:
הצבעות ייתקבלו רק ע"י חברי פורום קיימים. (שמות משתמש שאני ושי לא נכיר ולא יזדהו אנחנו לא נאשר את ההצבעה שלהם לכן אל תתאמצו לשלוח חברים שלכם..)
לכל אדם ישנה אפשרות להצביע רק פעם אחת.
חברות הפורום אשר הציעו את עצמן מוזמנות להצביע גם כן, אפילו בשביל עצמן.
בהודעה שאתם שולחים אליי תכתבו בה- את השם של בחירת ליבכם. (סתם כדי להבהיר.)
אין לשלוח הודעה בשם של מישהו אחר!! (שלא נמצא או משו כזה..) אלא אם כן קיבלתם אישור מיוחד מאיתנו..
וזהו לבינתיים... הודעות מערכת יגיעו אליכן כאשר יהיו שינויים או הודעות חדשות..
אז שיהיה לכל המתמודדות המון המון המון
, אנחנו מחזיקים אצבעות לשלושתכן
ואל תשכחו, מי שלא תזכה יכולה להחליף את הדס בלינקיה, ולעזור למנהלים החדשים שלנו בהחלט!! מור ושי- מנהלי הפורום.
אזז ככה, מכיוון שלמר שי, שותפי לניהול יהיה קשה להגיע לכאן בזמן הקרוב, החלטתי לנקוף את האצבע ולהתחיל להריץ את זה...