National Music Awards

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifNational Music Awards../images/Emo26.gif

החלטתי שכדאי לסכם בינתיים את המועמדויות של אנסטסיה בטקסי הפרסים השונים שעומדים להתקיים בקרוב בארצות שונות באירופה. BRITS (בריטניה) טקס ה- BRITS הוא טקס הפרסים האירופי החשוב ביותר. רוב הקטגוריות בטקס הן בריטיות בלבד, אבל יש כמה קטגוריות בינלאומיות. אנסטסיה מועמדת רק לפרס אחד, והוא Best International Artist, יחד עם אלישיה קיז, קיילי מינוג, קליס וגוון סטפאני. NRJ RADIO AWARDS (סקנדינביה) אנסטסיה מועמדת ל-3 פרסים בטקס הסקנדינבי:
Best Female
Best Pop
(Best Song (Left Outside Alone השנה אנסטסיה כבר זכתה בפרס סקנדינבי אחר - הזרמת הטובה ביותר בטקס ה- NMA (Nordic Music Awards) NRJ MUSIC AWARDS (צרפת) לאנסטסיה יש 2 מועמדיות בקטס הצרפתי - אחת בקטגוריית הזמרת הבינלאומית הטובה ביותר, והשנייה בקטגוריית השיר הטוב ביותר, עבור Left Outside Alone. EDISON AWARDS (הולנד) כבר פירסמתי בעבר, והנה שוב תחת טופיק אחר - אנסטסיה מועמדת בקטגוריית האמן הבינלאומי הטוב ביותר בטקס הפרסים ההולנדי הותיק ביותר. אז כל מה שנשאר לנו זה לאחל לאנסטסיה שלנו
ושתחזור הביתה עם כמה שיותר פרסים...

FreakOfNature

New member
נ"ש../images/Emo26.gif WTMT @ EURO TOP 20

Welcome To My Truth עלה השבוע 3 מקומות ביחס לשבוע שעבר והוא ניצב עכשיו במקום ה-10, לאחר 4 שבועות בטבלה. השיר נכנס למקום 16 ושהה שבועיים במקום זה, ובשבוע השלישי שבו היה בטבלה הוא עלה 3 מקומות למקום 13. אני מקווה שהוא ימשיך לטפס במעלה הטבלה ושנראה גם אותו במקום הראשון במצעד השבועי של MTV.

לא 9 ../images/Emo35.gif

אני ראיתי אתמול. נראה לי שזה 9 (טוב יאללה נבדוק באתר)... בכל אופן חבר שלי קפץ עד הגג על ההודעה הזו

טעיתי - מקום 8

1 Gwen Stefani - What You Waiting For 2 U2 - Vertigo 3 Kylie Minogue - I Believe In You 4 Usher Feat Alicia Keys - My Boo 5 Destinys Child - Lose My Breath 6 Eminem - Just Lose It 7 Maroon 5 - She Will Be Loved 8 Anastacia - Welcome To My Truth 9 Britney Spears - My Prerogative 10 Eric Prydz - Call On Me 11 Robbie Williams - Misunderstood 12 Avril Lavigne - Nobody's Home 13 Green Day - Boulevard Of Broken Dreams 14 Natasha Bedingfield - These Words 15 Bryan Mcfadden - Real To Me 16 Blue - Curtain Falls 17 Band Aid - Do They Know Its Christmas 18 Nelly - My Place 19 Jay-Z & Linking Park - Numb/Encore 20 Jojo - Leave (Get Out)​

FreakOfNature

New member
אההההה... לקחת את הטבלה מ

MTV.TV. עכשיו הסתכלתי שם
יפה מאוד לאנסטסיה

למעלה