MAY I HAVE YOUR ATTENTION

../images/Emo124.gifMAY I HAVE YOUR ATTENTION../images/Emo35.gif

שלום לכולם, קוראים לי עמרי ואני כרגע מתגורר בארץ. אני נוסע ב22 ליולי לתפוח הגדול לשבועיים עם אופציה ליותר. רציתי לשאול על הופעות שונות של זמרים/להקות שמתקיימות באיזור העיר ומנהטן. איך ואיפה בדיוק אני יכול לברר על הופעות שמתקיימות בזמן הזה שם? כולם מוזמנים לבקר באתר שלי

../images/Emo8.gif

תודה רבה. כן, לפי מה ששמעתי באמת יש הופעות טובות תמיד. מקווה ליפול על כמה.

CosmikDebris

New member
אל תדאג אתה תיפול

אתמול והיום הייתי ב2 הופעות מעולות ב KNITTING FACTORY, אחד מהמועדונים האהובים עלי בניו יורק. רק 400-500 אנשים אבל אי זה איכות. ראיתי את MAGMA! אתם קולטים? MAGMA!!!!

../images/Emo4.gif

ניסיתי לבדוק פרטים באתר Pollstar.com לא ממש הצלחתי למצוא משהו נראה לי שאני פשוט אגיע לשם ומה שיהיה כבר יהיה

../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

Creed (מופיעים עדיין?? תמיד רציתי לראות הופעה שלהם אבל הבנתי שהם יותר מופיעים במדינות כמו אוהיו והסביבה) כנ"ל לגבי Linkin' Park.. Staind (חובה) ומה שיהיה , יהיה טוב... העיקר שיהיה לאן לצאת בערבים
אני גם מאוד בקטע של מוסיקה שחורה אבל אני לא יודע כמה אני רוצה להגיע למסיבות מהסוג הזה...

CosmikDebris

New member
אה מוזיקה כזאת.. חחח שנייה אני יחפש

להקות שאולי אתה אוהב שמופיעות The White Stripe ALIEN ANT FARM Goo Goo Dolls Lacuna Coil W\ Type O NegatiVE - חח זה בשבילי!

CosmikDebris

New member
sec

ill give u link for buying tickets: http://www.ticketmaster.com/event/000036CDD6859D79?brand=&artistid=806857&majorcatid=10001&minorcatid=1 אליאן אנט פארם - דווקא ממש זול 10 דולר וזה ביולי 23 בבי קינג בלוז שזה ב טיימס סקוור, דווקא VENUE ממש נחמד. ובקשר לגו גו דאלז אני מצטער, הם מופיעים בתוכנית טלויזיה TODAY SHOW ביולי 25, אבל לא יודע אולי תוכל להשיג כרטיסים לתוכנית

CosmikDebris

New member
יש עוד שאני לא מכיר

או שלא נראה ליש תאהב אבל תמיד יש דברים חדשים לא יודע, סורי
לאקונה קויל מעולים, וטייפ או נגטיב אמורים להיות ממש טובים?

אני מסכים. תמיד יש דברים חדשים אבל

אני חושב שאני מעדיף כבר ללכת לראות מישהו שאני אוהב. משהו שווה.. אבל אם יש לך המלצות אז סבבה. אני בודק גם באתר שנתת לי על הופעות אחרות

יש מלא זמרים שאני אוהב ומופיעים שם

אבל לא בתאריכים שאני נמצא בעיר!! זה התחיל Jay Z ו 50CENT ואז טורי איימוס שמופיעה בניו יורק רק באמצע אוגוסט..
טוב, ממשיך לחפש..

MissUnKnown

New member
_____

למה הייתה חייבת לכתוב את זה??? ככה אתה לא מתחשב ברגשות שלי??? אתה יודע שאין לי כאן כלום...ופתאום אתה ככה זוקר שמות בלי להתחשב בשאר חברי הפורום. איך אתה יכול לעשות את זה??? איך אתה חיי עם עצמך??? ואתה עוד אמור להיות היפי
זה לא בסדר *עדן מדוכאת כי עכשיו צריכה לצאת ולרקוד בגשם ואליאב גרם לליבה השביר להתנפץ לרסיסים*

kit k@t

New member
at least u have rain...

all i have here is this horrible sun... grrrr. i want rain... kat

MissUnKnown

New member
_____

you dont realy know how wrong the weather here is....during one day you can have 4 season in one day its realy depressing

Gaily Trinity

New member
ניצול שירשור../images/Emo110.gif

ok so since i'm not going to Israel this summer i have other things to spend my money on. so I'm going to Aerosmith featuring Kiss in San Fransisco in October. it's gonna be so goood! and the rest i'll save for college... yay... me happy :)

למעלה