הלו?!! בוקר!!

nutmeg

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo96.gif הלו?!! בוקר!!

איפה כולם?! פעם ראשונה שאני ישנה עד 7:00 מזה יובלות... ישבתי שכולם התעוררו כבר. נו שוין - נגמור את הקפה ונוריד את הכלב... המסכן לא יודע מה נחת עלי עושה סיבובים מדאיגים ליד הדלת. יום טוף שיהיה לכולנו.

maayan15

New member
../images/Emo186.gifבוקר עייף ולא משו בכלל...

אבל אחרי מה שעבר עליי אתמול בערב המצב יכול רק להישתפר (אני מקווה..) היום תעודות! המשך יום נעים לכולם|בלון

אושר מ

New member
בוקר.....

הצלחתי לעשות זאת שוב. לישון במקום לצאת. שונאת את עצמי שונאת! לפחות היום אני בטוח יוצאת, כי זה כבר לילה שני בבית לשם שינוי...

zimes

New member
בוקר. כן.

הם כולם ישנים, ואני פה. אפילו את החתולים האכלתי (זה לא התפקיד של מי שקם ב 6 בבוקר???? מסכנים) סופ"ש טוב שיהיה פה!

maayan15

New member
ולהלן ציוניי-

מיותר לציין שהכל התנהגות טובה מאוד (נו אני ילדה טובה...זה לא שאני מקשיבה בשיעורים זה שאני מקשקשת על השולחן והמחברות וכל זה אז כל המורות (והמורה) חושבים שאני נורא שקועה בעבודה...) ספרות 90 הסטוריה 85 אנגלית 82 מתמטיקה (3 יח') 88 ערבית 40 חנ"ג 70 (ואני גאה בעצמי...) לשון 72 של"ח 67 גיאוגרפיה 81 ביולוגיה 73 כימיה 82 תלמוד 95

תגידו,

זה אני שלא עוקבת, או שכל הזמן אתם מקבלים תעודות ?!?! בזמני קיבלו פעמיים בשנה, ולי נדמה שכל חודש יש איזה שרשור אודות ציונים, מבחני סיום ותעודות גמר. אין, מערכת החינוך זה לא מה שהיה פעם.

Idan91

New member
כי משום מה, ../images/Emo187.gif

לא כולם מקבלים את התעודות שלהם בט"ו בשבט. מוזר ביותר.

tali_le

New member
קמנו קמנו, אפילו מוקדם מדי

וכבר חשבתי שאני אצליח לשחזר את אתמול ולקום ב- 10 לא נורא, נקווה לישון טוב בלילה (כן, בטח) טלי

בוקר

דווקא עושה רושם יותר טוב מהרגיל. טוב, יאללה לעבודה... (
אבא הביא לי שוקו
)
בוקר טוב

RogerW

New member
בוקר חשוך....../images/Emo54.gif

קמתי בבוקר...אבל עדיין היה חושך מוחלט... ממש חושך.... חשבתי שעכשיו 4 או 5 בבוקר..... אבל הבטתי בשעון...והיה 9 וחצי בבוקר!! אבל עדיין חושך מוחלט... מה זה יכול להיות..לאן נעלמה השמש... הסתכלתי לשמיים... אבל השמש היתה שם...יותר מתמיד... שום ענן לא כיסה אותה... אבל לא היה אור... למרות שהשמיים היו כחולים, ושרואים הכל בחוץ.. היה חושך מוחלט.... אז שיהיה בוקר אור לכולם...

idanyd

New member
../images/Emo1.gif.. איך הייתי רוצה לישון עכשיו

מדהים לחשוב שבמשך שנים בכלל לא הייתי קם לפני 12 בימי שישי, ועכשיו זה כמו יום עבודה רגיל, רק קצר יותר (ו-150% במשכורת
31.5 ש"ח לשעה לא בא ברגל...). אם כבר התחלנו עם ציונים, רק רציתי לבשר שקיבלתי היום את תוצאות הבחינה בפיזיקה: 96 נק' טבין ותקילין (או טבות ותקילות? מה את אומרת, עידן?). עכשיו רק צריך לחכות לכימיה, ואם גם זה יילך טוב, אין לי מועדי ב', וזה אומר שמעכשיו ועד אוקטובר אני פנוי לחלוטין לעבוד, להרוויח ולהוציא כסף. יאללה, עוד מעט מתחיל הסופ"ש האמיתי. סופ"ש ראשון של חופש מאז תחילת הסמסטר, ואני מתכנן להינות ממנו...

leeloo

New member
עד עכשיו המחשב התפנה בשבילי..

אבא לקח על עצמו פרוייקט רציני- להפוך את כל ה-4 שעות המצולמות שלנו מהטיול בארה"ב לפורמט די וי די. כן, דבר חדש, מעתה צופים רק בדי וי די. וזה אדיר. אני עוזרת לו מהידע שלי בעריכה, נותנת לו רעיונות (הצעתי למשל שבהתחלה ישים כתובית של the big apple במקום סתם new york) ושוב הזכרונות עלו בי וכל הדברים המצחיקים והמהנים שהיו לנו שם.. ואיי מיס איט... היה כל-כך כיף!

resputin

New member
(את יודעת עריכה?!)

מה הסיכוי שאת טובה בפרימייר ומוכנה להשקיע בי כמה שעות לייעוץ ככה, עוד חודשיים-שלושה אם אני אבקש.?
?

nutmeg

New member
אם לילו עסוקה

ואתה מוכן לשלם לסטודנט דלפון שתמיד מחפש כמה גרושים לדלק - יש לי מדריך בשבילך.

De-Panther

New member
בוקר טוף לא הלכתי לבית הספר../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני ישנתי בערך עד עכשיו ואני רוצה לחזור לישון

למעלה