הפעם הראשונה שאני מנסה לשים קישור. קבלו?
P ProZaC Baby New member 23/7/03 #1 ../images/Emo124.gif../images/Emo66.gif הפעם הראשונה שאני מנסה לשים קישור. קבלו?
S shmez New member 23/7/03 #3 יו זברה ...שיחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif אנג'י...אני מוכנה ומזומנה תמיד
יו זברה ...שיחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif אנג'י...אני מוכנה ומזומנה תמיד
P ProZaC Baby New member 23/7/03 #4 שמזזזז זברה בכלל לא הולם אותי האמת! אבל תרגיעי... אחרי שנה שהיא בלי, אני חושבת שאני אעשה את זה בשמך, אוקיי? ואם תהיי ילדה ממש ממש ממש טובה, אולי נקרא לך גם, סבבה?
שמזזזז זברה בכלל לא הולם אותי האמת! אבל תרגיעי... אחרי שנה שהיא בלי, אני חושבת שאני אעשה את זה בשמך, אוקיי? ואם תהיי ילדה ממש ממש ממש טובה, אולי נקרא לך גם, סבבה?
O One Falling Star New member 23/7/03 #5 אני רוצה מושי מושי../images/Emo70.gif תמיד רציתי להגיד את זהההה <הא?!>
P ProZaC Baby New member 24/7/03 #6 נומי...../images/Emo18.gif ../images/Emo163.gif מה זה מושי מושי? יש מצב שה"מושי מושי" שלך הוא לא ה"מושי מושי" שלי.. תהיי קצת יותר ספציפית
נומי...../images/Emo18.gif ../images/Emo163.gif מה זה מושי מושי? יש מצב שה"מושי מושי" שלך הוא לא ה"מושי מושי" שלי.. תהיי קצת יותר ספציפית
O One Falling Star New member 24/7/03 #7 חיחיחיחיחי מעדיפה לא לפרט פה וכל אחד יפרש כרצונו <מבלבלת את עצמה>
S shmez New member 24/7/03 #10 לכלכת...אני היייתי ראשונה... אני חושבת..ואני יודעת שיש גם כמה שיעידו...*אהמ..* שגםם אחרי שנה..אני ממשלא אהיה אכזבה
לכלכת...אני היייתי ראשונה... אני חושבת..ואני יודעת שיש גם כמה שיעידו...*אהמ..* שגםם אחרי שנה..אני ממשלא אהיה אכזבה
S shmez New member 24/7/03 #12 טוב..החלטתי שבאמת לא מתאים לך זברה אז..מעכשיו...מעכשיו אני אקרא לך... זרנוקלא לא לא..זרבוביתלאלאלא... אממ...אני יודעת..מעכשיו את...זינה ורק שתדעי שבתור מעריצה מושבעת של זינה..קיבלת חתיכת מחמאה
טוב..החלטתי שבאמת לא מתאים לך זברה אז..מעכשיו...מעכשיו אני אקרא לך... זרנוקלא לא לא..זרבוביתלאלאלא... אממ...אני יודעת..מעכשיו את...זינה ורק שתדעי שבתור מעריצה מושבעת של זינה..קיבלת חתיכת מחמאה
P ProZaC Baby New member 25/7/03 #17 מאי... תתבגרי.. ומהר..|מזעזעת| שמז.. קודם כל תודה על המחמאה זינה.. שנית.. על התגובה שלך למאי שיחקת אותה!! הכנסת לה כמו שצריך.. חחחחח
מאי... תתבגרי.. ומהר..|מזעזעת| שמז.. קודם כל תודה על המחמאה זינה.. שנית.. על התגובה שלך למאי שיחקת אותה!! הכנסת לה כמו שצריך.. חחחחח
S shmez New member 25/7/03 #18 עוד לא...הכנסתי לה...../images/Emo8.gif ובטח לא כמו שצריך...אבל גם על זה אפשר לעבוד... חחחחח....סתם וכה כה...זינה זו מחמאה גדולה
עוד לא...הכנסתי לה...../images/Emo8.gif ובטח לא כמו שצריך...אבל גם על זה אפשר לעבוד... חחחחח....סתם וכה כה...זינה זו מחמאה גדולה