שמעתם

בן עייש

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמעתם

נורט סטארט אומרת שהפגנת הסתה נגד מדינת ישראל ותמיכה בטרור הפלסטיני ותמיכה בחיזבאלה שהיא השתתפה בטורנטו זה מפגש של דו קיום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דו קיום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה הערות

זה שניפו את תמונות חסן בהפגנה זה לא כל כך חשוב מבחינתך כישראלי אך מבחינת אחרים הוא חשוב מאוד. עם תחילת המבצע אמרו שרוצים להחזיר את כושר ההרתעה לצה"ל ובעקבות המלחמה כוח ההרתעה ירד לטמיון וחסן הפך לגיבור העולם הערבי וחלקים אחרים מהעולם, בין אם תרצה או לא וזה רק בזכות מדינת ישראל. עם תחילת המבצע רצו להחזיר את החטופים כמה שיותר מהר לפני שחיזבאללה יעביר אותם לאיראן דרך סוריה ובהצעת האו"ם בכלל לא מדברים על החזרה שלהם. חיזבאללה יחזור לדרום בצורה זו או אחרת וגם ימשיך להתחמש, ומה שמשגע אותי זה שיותר מחודש לחימה לא הניבו שום תוצאה חוץ מזריעת המוות והחורבן. כמובן שיש עוד הרבה שאלות ומסקנות, כמה חבל על כל פרח שנקטף ללא סיבה רצינית.

eoli

New member
כמה הערות

להעריץ את נסראללה? מה הוא עשה למען העם הלבנוני? הרס אותה,ועכשיו הוא רוצה להפוך אותה למדינה פונדמנטליסטית בלי דמוקרטיה כמו אירן. חלק מהסכמי הפסקת האש כוללים את החזרת השבויים.מעניין שאת הפרט הזה פיספסת. חשוב שתדע שום מדינה בעולם אינה יכולה לנצח קבוצות גרילה.מקסימום לעצור אותם לזמן מסוים. מי שאמור לעצור אותם,זו המדינה שהם מתביתים עליה,והורסים אותה מבפנים. אם הלבנונים לא יתעוררו עכשיו,וזו ההזדמנות שלהם -לבנון תהפוך למדינת אירן,וחבל. לגבי כושר ההרתעה - יש יאמרו שהחזרנו,ויש שלא. אם הערבים וחלק מהיהודים רואים במלחמה הזו כישלון,אז יש להם בעיה בהבנת תהליכים מהסוג הזה.

נראה לי שאתה חוגג

ואחר בוכה על זה שפוגעים לך ב"דמוקרטיה", ב"זכויות" שלך. דו פרצופיות עד הסוף... כן, אני מודה שאני מאוכזב, אך אני מתנחם בזה שאני יודע שזה לא סוף הסיפור ופעם הבאה הסיפור יהיה אחר, צה"ל באמת יפעל באופן חופשי, והחיזבאללה יפורק לחלוטין, עם או בלי לבנון.

למה לא , לא יצא לכם כלום בלבנון

עכשיו אתם באים על הצד החלש פה בישראל , מה שציפיתי לו מתממש עכשיו , שיהיה , לא מחדשים כלום , תמשיכו עם השנאה שלכם שהפכה לפחית קולה ,קולה וקצת מתוק ואז זורקים לפי ..

נסיך

תמשיך לעשות הפגנות נגד ישראל , תמשיך לצעוק לנסראללה להפציץ את ישראל...זה מה שיביא לדו קיום.. עוד צבוע שבוכה לך תפגין לך ...

עידן

רק להבהרה , אני לא השתתפתי בשום הפגנה נגד המלחמה למרות שאני נגדה , אני נגד כל הפעולה וההפצצות של נסראללה, אני נגד פעולת צה"ל וכל ההרס שנגרם בלבנון , נגד הפשעים שבוצעו נגד האזרחים בשתי המדינות ולא משנה מי ביצע כי בעיניי מי שנתן הוראה הוא פושע , מה שחשוב לי בכל המערכה הזאת אך ורק האזרחים ולא מחפש שום גאווה או נפנוף ב"ניצחנו" להבדיל מכמה מה"פטריוטים" שמרימים את הדגל לתפארת ... כמה שאהיה ברור תמיד תמצאו איך להכתים , אם ישראל הייתה מחסלת את נסראללה הייתי מתאבל?? בכלל לא , כשנהרגו ילדים ישראלים ולבנונים כן התאבלתי , וראו את זה משפחתי , חבריי וכל הסובבים אותי אם זה יהודים או ערבים (אני גר ביישוב יהודי אגב) , מה שכן ציפיתי לו זה רמת הגזענות שתכף תשבור שיאים חדשים כלפי ערביי ישראל , הם הטרף הקל עכשיו והמתלה שעליו יתלו הפוליטיקאים הימנים ואנשי הימין את הכשלונות והמחדלים של המלחמה הזאת ... ועל זה אני נלחם עכשיו , על קיומי כאן במדינה וזכותי להגן על עצמי מפני אנשים כמוך , במלחמה הזאת אין לי מה להפסיד , אבל גם מצד שני אני אלחם עם הראש ולא עם הרגש , לאט לאט כי לא ממהר לשום מקום מקווה שאתבדה ולא יהיה צורך בלחימה המיותרת הזאת שאני נמנע ממנה אלא אם יכפו אותה עליי אנשים אחרים סלמאת בחור :)

תמשיכו כך

ובבחירות הבאות ליברמן יקבל 25 מנדטים ואחר כך 40 מנדטים ותמצאו את עצמכם מהצד השני של הגדר. לא נעים, נקבל על הראש מהעולם, אבל מהר מאד ישכחו את זה. אל תדאג, נבצע את הפינוי "ברגישות ובנחישות"

אל תתנשא

לא אני ולא אחרים אוהבים מלחמות או רוצים במלחמות, כאילו אתה שה תמים שרק רוצה שלום וכוווולם מחרחרי מלחמה, גם תומכי המלחמה כאן הם אוהבי שלום ורוצי שלום, אין לך מונופל על זה. אף אחד לא רוצה בלבנונים אזרחים הרוגים וילדים הרוגים, זו בכלל לא היתה המטרה, זה חלק עצוב וטרגי ממלחמה, מלחמה היא עיניין טרגי ועצוב, אתה לא מחדש דבר. מה זה "אני גם נגד נסראללה...וגם נגד ישראל...", שיטת הבת יענה?, אני לא יודע אם אתה יודע, החיזבאללה תקף ורצח ולא בפעם הראשונה, אתה יכול לגנות אותו כמה שאתה רוצה אבל הוא עשה זאת ועושה זאת כשיטה, מעניין אם בריון היה פוגע בך כשיטה ורוצה ממך פרוטקשן, האם פעם אחר פעם היית נותן לו את מה שהוא רוצה?, אני בטוח שלא, אז בלי ההיתממות של "אני נגד פגיעה באזרחים" גם אני נגד, אז?

מי המתנשא עכשיו?

אתה גם מסלף דברים? תפקח עיניים ותקרא טוב!! " אני נגד כל הפעולה וההפצצות של נסראללה, אני נגד פעולת צה"ל וכל ההרס שנגרם בלבנון זה מה שאמרתי , או שכאב לך שיגידו על ערבי רוצה שלום וה"תואר" יילקח ממך או תצטרך להתחלק בועם אחרים? יש לך בלעדיות על רצון לשלום , על הומניות ?? או שלאיסלאם ולערבים צריך להדביק את המילים הרעות?? ראית מה זה , ציינתי את זה קודם ואזכיר לך (ומעניין למה לקחת את הדברים על עצמך!!) "כמה שאהיה ברור תמיד תמצאו איך להכתים וזה לא איחר להגיע , מה אני אגיד לך אתה תמשיך בדרכך ואני בדרכי ובקשר אליך שר המחקר , תרשה לי לוותר מראש על התגובה שלך כי אתה לא צד במשוואה

שוב פעם

תהיה נגד מה שאתצה רוצה, חיזבאללה תקפו ולא בפעם הראשונה, עכשיו אפשר להתקפל ולתת לו את כל מה שהוא רוצה והוא ימשיך כי זה פשוט עובד או אפשר לפעול לשינוי המציאות, עכשיו, ברור לחלוטין שעדיף שזה יהיה רק דיפלונטי ורק מידי ללא כל שפיכות דמים, הלוואי, אבל צריך להיות מציאותיים, לא הכל נפתר בטוב, בטח שלא מול אירגון טרור, הרי שאירגון כזה, לא כמו מדינה אין לו אחריות, הוא לא משלם על ההשלכות, את ההשלכות סובלת המדינה/שטח בה השתמש, לבנון, ונכון לבנון סבלה, סבלה מאד, חיזבאללה יכול להגיד מיליון פעם שהוא ניצח, אבל לבנון היא זו שהפסידה ולו, תאמין לי בכלל לא אכפת, הוא את שלו עשה, ירה מתוך בתים פרטיים, צה"ל ירה כדי פגוע בו, יחד איתו הוריד את הבית והנה נפגעו גם לבנונים. ההתנשאות שלך באה כאילו רק אתה נגד ההרס בלבנון ואילו אנחנו, היהודים שכן היו בעד המלחמה בעד ההרס, מאיפה היומרה? הרי אם החיזבאללה היה עושה את מלחמות רחוק מאזרחים אזי הם לא היו נפגעים, בכלל! חוץ מזה, מעולם לא האשמתי האשמה גורפת את האיסלם והערבים בחוסר הומניות וחוסר רצון בשלום.

נסיך כנס

אני בכלל לא גיזען ...תאמין לי אבל אני כן מאוכזבבבב והיום אני לא מאמין בדו קיום ... כל מי שצעק דיי להרג ודיי למלחמה לא משנה יהודי אוו ערבי אני יקלל אותו כל החיים שלי. תענה לי על השאלה ... למה לא יצאתם נגד אחמד טיבי? למה לא יצאתם נגד ברכה? אתם לא מבינים שהאנשים האלה גורמים לכם לבעיות... איכזבתם ולא רק אותי ...ואתה יודע טוב מאוד. במידה והייתם מראים שאתם הולכים אם המדינה במילחמה הזאת תאמין לי אני הראשון שהייתי יושב איתך על נרגילה עכשיו מזמין את שריף להופיע ועושים אחלה חפלה. אבל ברגע שאותם אנשים שמדברים על דו קיום אומרים שהצבא שלי הוא זבל וקוראים לצבא שלנו נאצי אני לא רוצה קשר אם אחד כזה ולא משנה מה הלאום שלו. וכן אני נגד האיסלאם הקיצוני שמנסה להרוס את העולם , פיגועים , חטיפות...זה גועל נפש חיות אדם. את האנשים האלה צריך להוציא להורג הם הנזק בעולם ואתם לא צועקים את זה , תצאו מהבית ותגידו לאיסלאם הקיצוני דיי לטרור !!!! תראו שגם אתם רוצים שהטרור הזה יפסק !!!!!

eoli

New member
למה אתה חושב שלא יצא לנו

כלום? חשיבה צרה ומאד מעוותת.נו,מתאים לכם.. הכיזבאללה התחמשו במהלך שש שנים רצופות. חפרו את כל אדמת לבנון,ושתלו משגרים . התאמנו מצוין לקראת האויב הגרוע מכל: הציוני, יענו, הכיזבאלים כבר לא בסטטוס של צבא גרילה,אלא צבא לכל דבר,חד-משמעי,ואזרחי לבנון נותנו להם חסות מצויינת. .למה הוא הרג וחטף חיילים? כדי להכנס איתנו לעימות. מה היתה מטרתו של נסראלולי? לכבוש את ישראל.פריוד. ומה ההשיג הרוצח, הפונדמנטליסט והמגלומן הזה? כלום.נדה,גורניש. אם צה"ל לא היה הצבא הומני,היה מחסל את הכזבאלולים תוך שבוע,ואיתם את כל משתפי הפעולה,וזו הטעות האחת ויחידה שלו. אני מקווה שלהבא הוא כבר לא יהיה הומני כ"כ,וייכנס באבי אביהם של המרצחים האלה. רק חבל לי שסוריה לא פתחה במלחמה,כי אז אותם היינו מחסלים מיד,בלי לרחם על האזרחים, וכל התיאוריה שלך ושל השמאל המטורלל היתה מתאפסת. בעצם לא,כי הייתם מוצאים תיאוריה חלופית מטמטמת עוד יותר ממנה.

NorthernStar

New member
אתה זוכר מה אמרתי,

רק במקום אחר: השונא הוא זה שסובל באמת, כי השנאה היא ארס שמרעילים את נשמתו מבפנים. (מעבר לזה שיש כאלה שהם גם שונאים וגם דחוף צריכים ללמוד לקרוא אנגלית
)

למעלה