בענין אמי,

אנפה2

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo53.gifבענין אמי,

הוצאנו אותה מהמחלקה הסיעודית בבית האבות , העברנו אותה חזרה לחדרה בדיור המוגן עם מטפלת,מאז חיי הפכו לגהינום, 3 פעמים ביום היא מתקשרת אלי ומטרטרת אותי. מצבה התדרדר, והיא שוכבת במיטה ולא מוכנה לשתף פעולה , בקיצור המצב נורא. אמרתי לה שלא יתכן במצבה שתמשיך לשהות בחדרה , ושלדעתי צריך להחזירה לסיעודית, ואז היא התפרצה בבכי קורע לב, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות, תעזרו לי מנסיונכם להחליט.

אולי תוכלי להתייעץ ../images/Emo91.gif

עם מישהו מקצועי בבית האבות. להם יש בודאי יותר ניסיון בהתנהגות של אנשים קשישים, והם יוכלו גם להדריך אותך וגם לעזור לאמך לחזור למסלול.

p a l o m a

New member
אנפה , אין עזרה מקצועית כלומר../images/Emo2.gif

עובדת סוציאלית שמלווה אתכם את כל התהליך? א ת אמורה לקבל מהם יעוץ כי אמא שלך באחריות בית האבות. מאיפה בת להורה במצב כזה אמורה לקחת אחריות ולעשות מעשים?? הרי דרוש לכך יעוץ... אפשר להשתגע..

אנפה2

New member
העניין הוא שהם אומרים../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שכדאי שתהייה במח' הסיעודית , אבל היא בשום אופן לא רוצה, כי חוץ מכדור נגד כאבים הם לא עושים איתה כלום, לא פיזיוטרפיה, פשוט כלום אחד גדול. ממה שאני רואה, להיות זקן זאת פשוט טרגדיה, להורים ולילדים.

תנסי לברר מה היא רוצה ../images/Emo26.gif

ברור שאמך לא מרוצה מהמצב, ובמידה רבה מתנהגת כמו ילדה. היא רוצה שאת תחליטי בשבילה, אבל קשה לה לקבל את ההחלטה שלך. את באמת נמצאת במלכוד, ואולי את צריכה להעביר את הכדור להנהלת המוסד. תשאלי אותם כיצד ישתנה מצבה במחלקה הסיעודית ומה יעשו כדי להקל עליה מלבד מתן תרופות נגד כאבים. המחיר שמשלמים במחלקה סיעודית גבוה ביותר, וזאת בתמורה לשרותים רבים הרבה יותר. עליך לדרוש מהם את השרותים האלה באופן נחרץ ביותר (אולי תבואי בלווית עוד בן משפחה או אפילו עורך דין) על מנת לתת תוקף נוסף לדרישה שלך.

ברור שכדאי

להתייעץ אבל בנוסף לכך צריך לדעת שבגיל מבוגר התפקידים מתחלפים ולצערנו קורה שההורה המבוגר כבר אינו יודע מה שטוב לו ועם כל הקושי על הילד להחליט בעבורו וגם לפעמים בניגוד לרצון ההורה. קשה. מקווה שזה לא המקרה.

למעלה