בנדיטון

New member
../images/Emo2.gifאהההה../images/Emo70.gif

מזההה
לינור
הבנדיטון עצוב ומאוכזב. חשב שרק לו מותר לשזוף
הכל רשום קימי יקרה, הכל רשום..
ואתה, דובון
אותך לגברת דובונית
בקרוב היא תדע שבעלה בבית הסוהר לפדופילים מתקדמים בחסות הוגה הפורום "סקס לנוער"
(אויי וואחאד - אתה גדול
)

יאללה קטינה- להרגע.

עשית מעצמך מי יודע מה. למה מה? פרצוף עקום להפליא עם אף כמו החרמון. חזה? איפה? כנראה שכחת ללבוש אותו היום. אז רגליים יש? ומיני קצרצר, ועם כל ל' שכבת כבר ברוורס JUST FOR FUN. אז האדון קולרגול האשמאי הזקן נטפל אליך כאחוז דיבוק. צא דיבוק צא. תני לו, תעשי טובה, לפרק לך את הצורה לילה או 2 ותרגעי עם האהבה העצמית הזו. את פשוט , אין מילה טובה יותר לתאר זאת מאשר זנזונת . אולי נעשה מבצע
ברמן שמע- מסיבה לעמותת רוכבי השטח, שתיה חינם + חצי שעה עם גברת קים. אפשרות לכרית על הראש. ושקיות הקאה חינם. הכל תמורת 100 ש"ח דמי חברות בעמותה. ככה העמותה תפרח, המורל יעלה, באסינג'ר תשיג את שלה ובא לציון גואל. (גועל)

notorious KIM

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טווווווב! יש לך את זה קלעת בול אחותי, תיאור מדוייק שלי

יש הוכחות.

וצילומים. ועדויות חיות. תגידי קימוש, על מה את רוכבת עכשיו|
אולי מוטב לשאול על מי...

סורי לא בקטע

וחוץ מזה, בזיבה ובעגבת כבר טיפלת או שעדיין את הגורם מספר אחת בתחלואת מין בצפון ת"א?

notorious KIM

New member
ובך נטפל אחרי סקס והעיר הגדולה

אל תדאגי דארלינג לא נקפח אותך..תחכי לי

מאמי

סקס עם כל העיר הגדולה עלול לקחת לך קצת זמן. אני מקווה שאת מתחילה מהצפון לדרום כי במתחם התחנה המרכזית תהיה לך קצת בעיה עם החבר'ה מדרום אפריקה.. שחורים נקרא להם. כן. כמו אלו שיש לך באף. רק עם 30 ס"מ. בעצם גם אצלך האף הוא 30 ס"מ. ואללה אותו דבר. חחחחחחחח(של מייייי<?1) השנאה הולכת, איך אומרים, לשחוט איזה ברווז שיהיה לנשנש.

לא חשבתי אחרת

ניחא. השנאה בצעירותה כשהיתה איבה, זוכרת איך בגן כל הבנים שיחקו עם קימי. היא היתה מגלשה, שכבה על הגב, וכל הילדים היו מתגלשים על הבטן. מאז ועד היום המשחק נשמח. לפעמים משחקים ברופא וחולה, מורה ותלמיד, או ב סתם מזרון. והכל ברוך אשם (במקור) דופק. שליחיה של השנאה (שהיתה בשבת בהשתלמות אצל בןלאדן) צפו, או לאמר שזפו בבאסינג'ר מתערטלת בפיסת בד. שלצידה אותו פייזר1000 חבול מינית ומגורה להפליא. ניסו השליחים לצלם, אבל אהבוי,ף נשרפה התמונה. אולי בגלל ה1000? אולי בכלל בגלל ... אין פתרוניות.

notorious KIM

New member
המשחק האהוב עליי עד היום..

דיי אהובה את כולך ירוקה.. אם זה בגלל פייזרוני אני יכולה להבין אותך אבל אם תמשיכי לחפש בטוח תמצאי

notorious KIM

New member
יאללה בובה הקים הולכת

ותירגעי יהיה בסדר אני מבינה שאת בודדה ואומללה אבל זה שאני צעירה חכמה יפה חטובה ושזופה לא אומר שצריך לקנא בי
אני בטוחה שרווקה בתולה זקנה כמוך תמצא תנחומים ועיסוקים מעניינים אחרים
חוץ מקנאה בקטינות יפות ומלאות חיים.. אם תבקשי יפה אני מוכנה לעזור לך שיהיה לך לילה מקסים מלא באהבה
מתוקה את!! ב-ח-ב-ר-ו-ת הקים.

בואנה מה הקטע תעזבי את לינור!

מה את\ה פתאום חש בעצמך הבאת כינוי חדש אז את\ה פותח פה??? חוץ מזה את,ה יודע\ת,אם טיפה מאמץ אחד מהחב'רה פה יכול לעלות על האיי פיי שלך ולגלות מי את\ה ואז את\ה בצרות... לינור אל תתיחסי לאידיוט\ית. צ'או ד"כ גם אני מוטוקרוסר...חחח סתם..:)

בנדיטון

New member
תגיד, "ד"כ" אלו ראשי תיבות חדשות?

ד"כ, אתה קשור איכשהו למשפחת אלפרון?

למעלה