אסִי

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo135.gif../images/Emo77.gif

היום זה יום ההולדת ה-18 של איילת (gilmorefreak)
שרשרו לכאן ברכות שלכם לאיילת

../images/Emo65.gifלא מכירה את איילת.....אבל

כהרגלי... ברכות!!!
לאיילת!!
פגשתי יומולדת אחד כשהלכתי לתומי "הוא נראה לי קצת בודד" חשבתי לעצמי רציתי לאמץ אותו כי הוא נראה נחמד וחץ מזה תמיד טובים השניים מן האחד. אך הוא הלך במדרכה ממול בצעד כה נחוש שזה שהוא לא יהיה שלי ידעתי כבר בחוש נכון שזה לא יפה לגנוב ימי הולדת של ילדים אחרים אבל הוא והימולדת שלי יכלו להיות חברים למרות כל זה בשקט ובזהירות הלכתי אחריו כי תמיד אוהבים לעקוב אחר חלום, אפילו אם הוא שונא... הוא עדיין הלך במהירות ולפעמים פזל לצדדים כי הוא חשש ודי בצדק שיגנב על ידי ילדים או שרצו מהר לגדול שוב בשנה או כאלה שמאוד רצו לקבל שוב מתנה. אבל לא נשארה כל נפש חיה ברחוב רק אני והימולדת שבמזוודתו מזל - טוב אח"כ באיזו סימטה צדדית פתאום הוא נעלם מיהר אל האיש שהוא שייך לו, היחיד שבכל העולם. עכשיו רק אני חושבת, הרבה אחרי שהוא הלך, שאולי, אבל לא בטוח, זה היה היומולדת שלך.........!!!!
באהבה....הדס!

Ronush14

New member
מזל טובבבב ../images/Emo9.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ועד 120!!!
בהצלחה בהכלללל!!!!

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

H i L o L a

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif

איייייייייייילתתתתתתתת
המון
ויומולדת שמח
קבלי
ו-

NimaZ

New member
אייילת!!!!!! ../images/Emo24.gif

וואי... כבר 18... חיחי אקיצר |
ושכל מה שתרצי יעשה (
,.. מאיפה זה בא?!) מקווה שתישארי בפורום גם ליומולדת 19 ולעוד הרבה ימי הולדת

yaelrs

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifכדור|../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!! עד 120!!!!

אוש7יתי

New member
../images/Emo49.gifמזלט../images/Emo49.gifמזלט../images/Emo49.gifמזלט|

מזל טוףףףףףףףף
איך אני

gilmorefreak

New member
תודה רבה כולם!!!!

אה..ואממ..דבר אחד קטנטן..אממ..זה היומולדת 17 שלי...
תודה לכולכם!!!
ו-

אוש7יתי

New member
תמיד איכשהוא אסי מוסיף לכל אחד

עוד שנה........... חחחחח כבר עשיתי את זה פעם אחת עם המיקלית.......חחחחח

אוש7יתי

New member
הוא הוסיף

עוד שנה להמייקלית... אני לא יודעת איך קוראים לה... והיא כבר לא כותבת פה כל כך אז את לא מכירה....

למעלה