שיר ליום

ענת1986

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשיר ליום

וככה זה יילך: בכל יום אפרסם הודעה עם שיר אחר של ברי. אני אשתדל גם להוסיף פרטים מעניינים לגבי השיר אם יש. אתם מצדכם אמורים לדרג את השיר בכותרת עם הסימן, כשהדירוג הוא מ- 1-5, כש- 1 זה לא בשבילי, ו-5 אין כמוהו. בתוכן ההודעה תכתבו משפט מתוך השיר שאתם הכי מתחברים אליו. אתם גם יכולים לכתוב כל מה שיש לכם להגיד ולהוסיף על השיר. השירים ייבחרו באקראי כדי לעשות את זה מעניין יותר. אגב, אני יותר מאשמח להשתתפות מצדכם- גם בתגובה אבל גם ביוזמה. אם אתם באים לכאן בבוקר ועדיין אין שיר חדש לדיון, ויש לכם שיר שאתם פשוט אוהבים ויודעים עליו פרטים מעניינים- לכו על זה, תמיד נוכל להוסיף משלנו. מה שכן- תשתדלו להשאיר את זה שיר אחד ליום... (הרעיון לקוח מפורום ביטלס
)

ענת1986

New member
../images/Emo103.gif"החיים שממול"

מילים: ברי סחרוף ודן תורן. לחן: ברי סחרוף. עיבוד: ברי סחרוף.
מילות השיר
טאבים ואקורדים לשיר
גרסת מקור- "נגיעות", דיסק הסולו הרביעי של ברי. מופיע גם באלבום: "ממני אליך- מבחר לאוהבים", שיצא בשנת 1999.
כששאלו את דן תורן, באירוח בפורום רוק ישראלי בוואלה, "מה השיר שכתבת שאתה הכי אוהב?"- דן ענה: "קשה להגיד, אבל לפני יומיים שמעתי אצל מישהו באוטו את "החיים שממול" של ברי סחרוף וחשבתי לעצמי שזה שיר מדהים".

israel1986

New member
רעיון מצוין!

"החיים שממול" זה אחד השירים שגיליתי רק לאחרונה... ואני ממש אוהב אותו. הוא כל כך פשוט וקטן כזה, שזה ממש יפה. השורה שאני אוהב - "שני כלבים שחורים נטפלים לחתול, ואת נמסה אל החיים שממול". וזהו... שיר שממש כיף לשמוע.

israel1986

New member
והדירוג...

5, אני חושב. ולא כל שיר יקבל אצלי 5 בכזאת קלות...

Big bear

New member
הדירוג שלי

אני נותן לו גם 5 שיר מדהים מאד אוהב תשיר השורה הטובה ביותר: ויש הרבה...באמת קשה לבחור, ובכל זאת: "קוביות מזל רק שיצא לי כפול, דופק על הלוח ואת מוסיפה קצה של חיוך"

ShuMacH

New member
ומה איתי?

הדירוג שלי : 4.5 בשבילי זה עדיין לא 5 בשביל להיות הכי טוב... שורה אהובה : "קוביות מזל רק שיצא לי כפול, דופק על הלוח..." מכירים את "אשליות" של ניסים סרוסי? אז זאת הגירסה האומנותית לשיר....

shulhi86

New member
4

שיר מקסים ומאד מעניין ואחד היחידים שאני עוד מסוגל לשמוע בנגיעות. שורה: "שני כלבים שחורים נטפלים לחתול ואת נמסה אל החיים שממול"

Keitarou

New member
ממ.. 2.5...

שיר חביב אבל הוא לא מושך אותי יותר מדי... אה והשורה האהובה עלי ממנו זה "עננים ירדו בנתיים ואת קרובה אלי כמו קרח" מה זה בכלל קרובה אלי כמו קרח!?!?

ענת1986

New member
כל כך מעט? קטלני אתה ../images/Emo8.gif

בנוגע לשורה "ואת קרובה אליי כמו קרח", הכוונה לדעתי היא שהבחורה מהשיר שקופה לבחור כמו קרח. הוא מבין אותה, והיא ברורה לו.

Keitarou

New member
תשמעי..צריך לשמור את הציונים הטובים

לשירים יותר אהובים.. ^_^ ותודה על ההסבר... נשמע הגיוני.. אממ.. בערך.. ^_^

ענת1986

New member
5

אחד השירים הטובים בנגיעות בפרט, ואצל ברי בכלל... פשוט תענוג לשמוע אותו. שורה אהובה- "שחור על לבן מציירת ציור מתוק שיקרה לך"

smiley9

New member
../images/Emo68.gif 5!!!

המוזיקה בהתחלה עושה הכל:) "שני סרטנים כבדים יוצאים במחול" ובמקרה השיר מודבק לי על מחברת מתמטיקה:) יום טוב

רעיון יפה

אבל שיר פעם ביום? לא הגזמנו? גם מתישהו השירים יגמרו, אני מציע פעם בשלושה-ארבעה ימים... בכל מקרה הדירוג שלי הוא 3, שיר נחמד לא יותר מזה, בקשר למשפט...כולם כבר אמרו אותו פחות או יותר אגב יש לי הצעה שבפינה הזו בנוסף לעובדות שאת כתבת כל מי שיש לו גם עובדה יוכל להוסיף

ענת1986

New member
אתה לא קורא הסברים, סייד ../images/Emo9.gif

"...ויודעים עליו פרטים מעניינים- לכו על זה..." ואני חושבת שנאמץ את ההצעה שלך.. כל שלושה ימים
.

3.5

זה שיר קטן וחמוד אבל הוא לא מגיע לכדי יצירה עילאית כמו שירים אחרים של ברי =) משפט? לא יודעת, אין שם אף משפט מבריק במיוחד

5

שיא מצוין עד מאוד
(אני לא אוביקטיבי לגביו
) "מציירת ציור מתוק שיקרה לך"(לא זוכר אם זה הולך ככה)

למעלה